- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #18.921
Ben bugün oldum 4 hafta sonra ikincisini olucam. İğne olurken hiç farketmedim bile şimdi iğne olduğum yerde çok çok hafif kas ağrısı gibi sızı var.Kızlar tetanos aşısı olan var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bugün oldum 4 hafta sonra ikincisini olucam. İğne olurken hiç farketmedim bile şimdi iğne olduğum yerde çok çok hafif kas ağrısı gibi sızı var.Kızlar tetanos aşısı olan var mi
Sumkurmenin zararı olmaz onun olmasın bari
Ben de grip oldum burnum akıyor sümkürüyorum valla.
olduk evet.
Bende kronik alerjik rinit+astım var, devamlı hapşururum ve burnum tıkanır. Silerim, sümkürürüm yapacak birşey yok![]()
Amin canım inşallahAllah hepimize sağlıklı sihhatli doğduklarını görmeyi nasip etsin gerçekten zor ya![]()
İyi olmanıza sevindim kuzum daim olsun idare eder canım kansızlık artmış onunda dısında elhamdülillah iyiyız yaIyiyim çok şükür bebegim de iyi bir sıkıntımız yok. Senin nasil gidiyor
Canım aynen bende öyleyim.kasiklarimda fazla değil ama belim agriyoKızlar merhaba, Bugün pek iyi değilim işte biraz stresli ve yorucu geçti ama ondan öncesi Sabah bel ağrım ve kasikta sertlesme oluyordu ağrıyla beraber, Neyse eve geldim uzandım bel ağrısı geçti ama kasılma ve hafif ağrı devam ediyor, doktor normal dedi ama bu haftalarda yaşayan var mı aynısını
İyi olmanıza sevindim kuzum daim olsun idare eder canım kansızlık artmış onunda dısında elhamdülillah iyiyız ya![]()
Alabilirsiniz diye biliyorum cunku ben ehliyet kursuna gitmistim baya oluyor 5 sene once gerci bi abla vardi 8 aylik hamileydiKizlar hamileyken ehliyet almak mümkün mü bu konuda bilgisi olan var mı?
Çocuk doğduktan sonra alamam gibi geliyor bana![]()
Bugün de oldu aynısı, sanırım yorulunca başlıyor ağrı ama çalışırken oturmak mümkün değilCanım aynen bende öyleyim.kasiklarimda fazla değil ama belim agriyo![]()
Anlıyorum canım oluruna bırakabilmek lazım bazı şeyleri,diğer türlü kendimizi yiyip bitiriyoruz İnşallah hepimizin sakin,huzurlu ,sağlıklı bebişlerimiz olurAmin cani
Ben birden bıraktım sigarayı ilk ayda onunda etkisi oldu herşeyi kafama takip buyutuyorum
Ben de kullanıyorum ama bi etkisini hissetmedim.vitamin aslında bişey yapmaması lazım ama prospektüsüne baktın mıKızlar doktor decavit verdi.içtikten bi kaç saat sonra karnım belim ağrıyor. Ilactan olabilir mi acaba.
Ablam aldıKizlar hamileyken ehliyet almak mümkün mü bu konuda bilgisi olan var mı?
Çocuk doğduktan sonra alamam gibi geliyor bana![]()
Hadi gözün aydın cnm sende atlattın darısı geride kalanların başına inşallahAusencia
Ausencia cnm gözüm aydın
Blackbluee1 allah sana sabır versin eşin ve tüm askerlerimiz Allah’a emanet inş @Ozge3506 -2 kg ile devam ama kg fazlam vardı.zayıf olanlar sanırım daha hızlı kg alıyorlar
Oyy tatlışa bak bağdaş kurup keyif yapıyor maşallah prensese annesiGözün aydın çok güzel haberlerle gelmişsin,dinlenmek gibisi yok.. tadını çıkarın
Canım benim alışır eşin de zamanla,önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olması. İki kız kardeş ömür boyu birbirlerinin dert ortağı olacaklar![]()
Cati agrisina yapcak bisey yok canim agrin oldukca dinlenArkadaşlar 28 haftada çatı ağrısı yaşayan oldu mu neler yaptınız
Bilgi derken? Bebekle ilgili mi kendimle mi bilemedimBilgilerinizi tam yazarsanız tabloya ekleyeyim..hoşgeldin