- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #19.161
MaşAllah annesi cok tatli saglikla kucagina alirsin insallah
ara ara saniyelik ağrılar oluyor kasıklarımda bazen bacaklarımda sızlıyor ama sürekli olupta rahatsız edecek cinsten ağrılar değil
muhtemelen kan şekerin düşüyordur canım anlattığın şeyi uzun süre aç kaldığımda bende yaşıyorum, ani terleme ve mide bulantısıyla midem kasılıyor aç kalınca
geçmiş olsun canım bende hasta olcak gibiyim ama doktora gidince de ilaç vermiyorlar boşuna hastane ortamına giröeye gerek var mı bilmiyorum ama bol bol dinşen c vitamini al inşallah çabucak atlatırsın
maşallah canım çok tatlı :)
teşekkür ederiz teyzoslar41 kere Maşallah kuzuna nede tatlı ya rabbim bağışlasın size
maşallah koca dudakliyaaaa bebişimin resmini unutuyordum renkli gösterdi ama çıktı veremedi sıkıntı vardı sanırım bende ekrandan çektim tam belli olmadı ama idare eder
sadece dudak var kocaman hemde
doktorum bile babasına çekmiş heralde dudaklara bak dedi
Eki Görüntüle 2101380 Eki Görüntüle 2101381 Eki Görüntüle 2101380
bende genelde sol kasığında hissediyorum göbek deliği seviyesine gelmiş artık oralarda ve sağ tarafta daha nadir hissediyorum normaldir canımKızlar bebeklerinizi nerelerde hissediyorsunuz. Ben bi vok aşaşıda bazende gobek deliğimin orda hissediyorum genelde solda cok nadir sağda hissediyorum. Normalmi böyle heryerde hissetmem
bir arkadaşımın amniyon sıvısı fazla çıktı dr korkacak bisey yok merak etmeyin dedi canım bisey olmaz Allah ın izniyleGünaydın kızlar.nasilsiniz
Dün doktora gittim amniyon sivimin fazla olduğunu söyledi.ailede şeker hastası var mı yediklerine dikkat et dedi.oysaki daha 3haftadan beri doğru düzgün yedim .doktorum zaten ilk günden beri kilo alma diye uyariyordu şimdi ciddi anlamda dikkat etmem gerekecek.simdi ya da daha önceki gebeliklerinde başına böyle birşey gelen varmı
Teşekkürler tatlım ❣teşekkür ederiz teyzoslar
maşallah koca dudakliya
bende genelde sol kasığında hissediyorum göbek deliği seviyesine gelmiş artık oralarda ve sağ tarafta daha nadir hissediyorum normaldir canım
bir arkadaşımın amniyon sıvısı fazla çıktı dr korkacak bisey yok merak etmeyin dedi canım bisey olmaz Allah ın izniyle
Blackbluee1 canım eşinle birlikle rabbim tüm askerlerimizi korusun sağ salim herkesi eşine sevdiklerine bağışlasın bence de haber falan seyretmemeye çalış eşim asker değil ama insan üzülüyor çok inan ben bile bakamıyorum Allah hepsinin yardımcısı olsun
bu arada sırt ağrısı olabilir tarif ettiğin ağrı karnımız büyüyor o yüzden bel sırt ağrılarımız olacak benim karnım patlayacak gibi oluyor bazen krem falan sürerek masaj yapıyorum ıyi geliyor ayakta fazla kalmamaya çalış
canım Allah eşinle beraber tüm askerlerimizi sağ salim hayırla evlerine ulaştırmayı nasip etsin, sen de üzülmemeye çalış haber izleme ben bile öyle çok etkileniyorum ki senin üzülmen çok normal ama elinden geldiğince iyi düşün bebeğine odaklan herşey güzel olacak Allahın izniyleKizlar hepinizin mesajlarını okuyorum hasta olan varmış geçmiş olsun diyorum. Bebişlerini görenler var çok sevindim bir sıkıntı olmadığına.
Inşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza.
Benim de 20 gün var yaklaşık görmeme. Çok özledim onu.
Kimseyle pek konuşmuyorum bu aralar. Anneme geldim burdayım 3 gündür. Sanırm büyük bi bunalım geçiriyorum. Annem sürekli benim moralimi düzeltmeye oraya buraya götürmeye çalışıyor ama nafile.bugün eşim aradı sesini duyunca aglicaktim.
Nasılsın oğlumuz nasıl dedi.
Göbeğin büyüdü mü bana resmini at falan dedi çok üzüldüm
bende canım kasıklarımda yan taraflarımda göbek çevremde filan ama genelde tekmeler sağ da oluyorKızlar bebeklerinizi nerelerde hissediyorsunuz. Ben bi vok aşaşıda bazende gobek deliğimin orda hissediyorum genelde solda cok nadir sağda hissediyorum. Normalmi böyle heryerde hissetmem
Bende dik duramıyorum sırtım ağrıyor karnım ve yanlarım geriliyor bende zayıflıktan olduğunu düşünüyorumKızlar size bir sorum var sırtımı dik tutunca sanki karnımda gerilmiş ipler varmış ta tık deyip kopacakmış gibi hissediyorum. Çok gergin yani normal mi acaba
günaydın canım eltimin ilk hamileliğinde suyu fazlaydı karnı normalden büyüktü bi de ödem oluşmuştu ellerinde ayaklarında yüzünde filanGünaydın kızlar.nasilsiniz
Dün doktora gittim amniyon sivimin fazla olduğunu söyledi.ailede şeker hastası var mı yediklerine dikkat et dedi.oysaki daha 3haftadan beri doğru düzgün yedim .doktorum zaten ilk günden beri kilo alma diye uyariyordu şimdi ciddi anlamda dikkat etmem gerekecek.simdi ya da daha önceki gebeliklerinde başına böyle birşey gelen varmı
ne güzeelll yaaaa inşallah 2 hafta sonra bende böyle görürüm aramızda çok fark yok ama benim göbekten birşey gözükmüyor net üzülüyorum yaiyi akşamlar herkese umarım herkes iyidir bakamıyorum kaç gündür misafirim var .Bugün detaylı ultrason günümüzdü çok şükür her şey yolunda 55 dk boyunca inceledi dr bizimki de inat etti yüzünü zor gösterdi
buda fındık burunlu Deniz Alp'im
Benimde ilkinde suyum fazlaydı. Şekerim normaldi ve toplam 12 kilo almıştım. Sorun olmadı.Günaydın kızlar.nasilsiniz
Günaydın ben iyiyim cnm şükür seni sormalı ?günaydın güzel anneler nasılsınız ?
Günaydın çok şükür iyiyiz sen nasilsingünaydın güzel anneler nasılsınız ?
bende iyiyim canım şükür güzel güzel geçiyor zamanGünaydın çok şükür iyiyiz sen nasilsin
iyiyiz canım bizde elim karnımda geziyorum :) ne zaman hareket edicekte hissedicem diyeGünaydın ben iyiyim cnm şükür seni sormalı ?
Hissetmiyormusun cnm?iyiyiz canım bizde elim karnımda geziyorum :) ne zaman hareket edicekte hissedicem diye
naneli şeker alsana kendineKahvaltı yapamadım mide bulantısından niye geçmiyo hala ya
hayır canım hissetmiyorum dr kilon var ondan ilerleyen haftalar da hissedersin dediHissetmiyormusun cnm?
Aman cnm sağlıkla ya şükür biraz geç hissetsende onemi yok bence ❣hayır canım hissetmiyorum dr kilon var ondan ilerleyen haftalar da hissedersin dedi
Günaydın kızlar.nasilsiniz
Aynen bende de öyle derin nefes bile alamıyorum..Kızlar size bir sorum var sırtımı dik tutunca sanki karnımda gerilmiş ipler varmış ta tık deyip kopacakmış gibi hissediyorum. Çok gergin yani normal mi acaba
Çok zor gerçekten... Rabbim sağ salim kavuştursun sizi inşallah elinden geldiğince stres yapma bebeği direk etkiliyor çünkü . Bol bol dua et içini ferahlatKizlar hepinizin mesajlarını okuyorum hasta olan varmış geçmiş olsun diyorum. Bebişlerini görenler var çok sevindim bir sıkıntı olmadığına.
Inşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza.
Benim de 20 gün var yaklaşık görmeme. Çok özledim onu.
Kimseyle pek konuşmuyorum bu aralar. Anneme geldim burdayım 3 gündür. Sanırm büyük bi bunalım geçiriyorum. Annem sürekli benim moralimi düzeltmeye oraya buraya götürmeye çalışıyor ama nafile.bugün eşim aradı sesini duyunca aglicaktim.
Nasılsın oğlumuz nasıl dedi.
Göbeğin büyüdü mü bana resmini at falan dedi çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?