2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
MaşAllah annesi cok tatli saglikla kucagina alirsin insallah

41 kere Maşallah kuzuna nede tatlı ya rabbim bağışlasın size
teşekkür ederiz teyzoslar

maşallah koca dudakliya

Kızlar bebeklerinizi nerelerde hissediyorsunuz. Ben bi vok aşaşıda bazende gobek deliğimin orda hissediyorum genelde solda cok nadir sağda hissediyorum. Normalmi böyle heryerde hissetmem
bende genelde sol kasığında hissediyorum göbek deliği seviyesine gelmiş artık oralarda ve sağ tarafta daha nadir hissediyorum normaldir canım

bir arkadaşımın amniyon sıvısı fazla çıktı dr korkacak bisey yok merak etmeyin dedi canım bisey olmaz Allah ın izniyle

Blackbluee1 canım eşinle birlikle rabbim tüm askerlerimizi korusun sağ salim herkesi eşine sevdiklerine bağışlasın bence de haber falan seyretmemeye çalış eşim asker değil ama insan üzülüyor çok inan ben bile bakamıyorum Allah hepsinin yardımcısı olsun

bu arada sırt ağrısı olabilir tarif ettiğin ağrı karnımız büyüyor o yüzden bel sırt ağrılarımız olacak benim karnım patlayacak gibi oluyor bazen krem falan sürerek masaj yapıyorum ıyi geliyor ayakta fazla kalmamaya çalış

Teşekkürler tatlım ❣

canım Allah eşinle beraber tüm askerlerimizi sağ salim hayırla evlerine ulaştırmayı nasip etsin, sen de üzülmemeye çalış haber izleme ben bile öyle çok etkileniyorum ki senin üzülmen çok normal ama elinden geldiğince iyi düşün bebeğine odaklan herşey güzel olacak Allahın izniyle

Kızlar bebeklerinizi nerelerde hissediyorsunuz. Ben bi vok aşaşıda bazende gobek deliğimin orda hissediyorum genelde solda cok nadir sağda hissediyorum. Normalmi böyle heryerde hissetmem
bende canım kasıklarımda yan taraflarımda göbek çevremde filan ama genelde tekmeler sağ da oluyor

Kızlar size bir sorum var sırtımı dik tutunca sanki karnımda gerilmiş ipler varmış ta tık deyip kopacakmış gibi hissediyorum. Çok gergin yani normal mi acaba
Bende dik duramıyorum sırtım ağrıyor karnım ve yanlarım geriliyor bende zayıflıktan olduğunu düşünüyorum
günaydın canım eltimin ilk hamileliğinde suyu fazlaydı karnı normalden büyüktü bi de ödem oluşmuştu ellerinde ayaklarında yüzünde filan

ne güzeelll yaaaa inşallah 2 hafta sonra bende böyle görürüm aramızda çok fark yok ama benim göbekten birşey gözükmüyor net üzülüyorum ya

Benimde ilkinde suyum fazlaydı. Şekerim normaldi ve toplam 12 kilo almıştım. Sorun olmadı.

Kızlar bakıcı nasıl bulunur acaba? Ben bu şehirde kimseyi tanımıyorum eve bir sene önce taşındık ama daha alt komsumun yüzünü görmedim zaten yeni bina üç kişi var henüz. Bakıcı eve sabah 8 de gelir mi? Ne kadar ister? Geç kalırsa ne olacak?
Ucretsiz izin düşünüyordum ama sanırım olmayacak

Mufiil benim de içimi rahatlattin aynı sorun detaylı ultrasonda bende de çıktı. Doktor erken doğum olur diye korkuttu. Kendi doktorumda açlık tokluk şekerine baktı değerler normal çıktı. Bende çok dikkat ediyorum yediklerime 3 kilo aldım bebekte normal kiloda. Patates,pirinç pilavı,hamur isi yasak meyvede 3 çeşit yeterliymis. Bakalım ne olacak 1 ay sonra kontrol var. Sen de beni durumundan haberdar edersen sevinirim.

Çok zor gerçekten... Rabbim sağ salim kavuştursun sizi inşallah elinden geldiğince stres yapma bebeği direk etkiliyor çünkü . Bol bol dua et içini ferahlat

hepinize teşekkür ederim kızlar takmamaya çalışıyorum bol bol dua ediyorum. Sağolun
Bu gece rüyamda bebegimi gördüm doğmuştu kv falan üstünü giydirmişler. Görüyorum çok sinirleniyorum bu elbiseler yıkamamış etiketleri kesilmedi diye. Sonra benim kucağıma vermek istemiyor ilk ben kucağıma alicam diyordu. Bende kızdım kavga ediyordum
aldim oğlumu kucagima hemen o halde elbiselerini falan yıkıyordum. Üstündekileri hemen çıkarıyım diye cok değişikti gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…