- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #19.201
Kızlar merhabalar, Ankara'da yaşayanlar için soruyorum özel hastane ve doktor onerebilecek olanlar var mı?
Bel agrisi olan varmi normalmidir acaba ust taraf icden sizliyor ya
Başım sağolsun o kendini bilmez yengeye de keşke lafını söyleseydin içinde ukte kalmasaydı.adamın vadesi dolmuş ölmüş ne alaka bebekle ya dengesiz bu insanlar .bende de var böyle boşboğaz bir yenge daha önce anlatmıştım görüşmüyorum çok şkür ve eşi de dahil herkes bana hak verdi. Böyle insanların ne olduğunu herkes içten içe biliyor da sabrediyor galiba var etrafta bunlardanMerhaba arkadaşlar, kötüyüm bı kaç gündür. Kayınbabamı kaybettik üç gün önce, çok ağladım ayakta durdum surekli, bı de soğuktu hava üşüdüm de. Kasık ağrısı var biraz bişey olmuş mudur bebeğe çok merak ediyorum. Gerçi hareket ediyor,kanama da yok ama içim rahat değil inşallah iyidir.
Bir de sinirim bozuldu biz üzüntüyle uğraşırken eşimin yengesi,bu aileye hiç erkek çocuk yaramıyor,ben de oğluma hamileyken kayınım ölmüştü,şimdi seninki de erkek kayinbaban vefat etti dedi. Daha doğmamış çocuğumu uğursuz ilan etmeye çalıştı,hem de eltimin yanında. Çok moralim bozuldu,hicbisey de diyemedim. Bu insanlar neden kötü niyetli olur hiç anlamıyorum
İşte böyle geçmişi de okuyamadım herkes iyidir inşallah
Gerçekten etraf uğursuz ve fesat insanlarla dolu, kendi içindekileri mutsuzluğu ve pisliği, başkalarına laf edip canlarını acıtmaya çalışarak bastırmaya çalışıyorlar. Kimin ne dediğini umursamayin kızlar, Siz güçlüsünuz , siz annesiniz. Bebeginizle beraber herşeyin güzel olacağına inanmalissiniz
Benim bebeğin cinsiyeti belli değil daha o yüzden söylemedim ben ama yaş 27, ikinci çocuğum olacak , yurtdisinda yaşıyorum, sat 19 Eylül, beklenen Dogum tarihi 26 haziranCanım tablodaki eksik bilgilerini bana yazarsan sevinirim özel mesaj atamadım
Ben siteler tarafında oturuyorum ama hastanenin illaki bana yakın olmasını önemsemiyorum en önemlisi doktorun ilgi alakasi ve hastane ortamıSıncan tip merkezine gidiyorum ben . Semtinizin adını söylerseniz tavsiye verebilirim
Benim bebeğin cinsiyeti belli değil daha o yüzden söylemedim ben ama yaş 27, ikinci çocuğum olacak , yurtdisinda yaşıyorum, sat 19 Eylül, beklenen Dogum tarihi 26 haziran
Ahh canım ya geldi mi üst üste geliyor gerçekten bazen. Evladın cinsiyeti önemli değil tabi ki,hiç takılmadim bu konuya. İnsanların kötü olmasına şaşırıyorum.. Amiiin canim, sağolasın.ah canim ya hic bebeginle ilgili soyleneni kafana takma yaklasik 3 hafta once herseyimiz yolundayken tepetaklak olduk.esimin tam kadrosunu almasina sevinirken kadro alimi durduruldu.esim kiz heralde kismetiyle geliyor diye sevinirken doktor erkek dedi.yakin bi tanidigimiz.kiz cocuk berekettir.erkek cocugu darlik dedi ayni hafta.aglamaktan kendime gelemedim.esimin kiz cocuguna odaklanip bozulmasi erkegi duyunca (hatta dr organini bile gosterdi bebegin)esim 3 gun kendine gelemedi neyse tanidigimiz kadro alamadigini duyunca esimiz kismetimi yok acaba bu cocugun imalarinda bulundu.allaha dua ede ede gecirmeye calistim o gunleri.simdi sakin kalmaya calisiyorum.esimin is durumundan kaynaklanan sorunlarda bile.oyuzden kimin nededigini bosver.etraf ugursuz baykus dolu.gozunu dikmis herseyi dogmamis yavruya mal etmeye coktan haxir yani.sen canini sikma.ölüm allahin emri tipki dogup yasamasini iistedigi gibi.kimsenin dedigine takilma bebegine ve kendine iyi bak.ha bu arada erkek deyip organini gosteren doktorumuz iki hafta sonra %80 kiz dedi tabi esim şok.falan oldu allah iste.sen üzulme allah hayirliylakucagina aldirir insallah
Yok canım sabah kalktı konuştuk midemi usutmusum dedi. Meğer kalp krizi geciriyormus. Yarım saatin içinde kaybettik ve şok olduk. Allah rahmet eylesin,hiç agriyip incinmemistim. Aynen öyle bebeğim benim meleğimCANIM Allah rahmet eylesin. Hasta miydi kayın baban ? Hiç bakma o konuşana çünkü her bebek ugurludur , melektir ve gunahsizdir
Allah razı olsun canım sağolasın. Aynen öyle kötü kalpli insanlar. İşte laf söylemek için söylüyorlar.Myhsa başınız sağolsun. Ay Allah aşkına kendisi uğursuz kötü insanların laflarını kaale almayın. Bebeğinin hareketlerini hissettiğine göre bebiş iyi hem sıkıntıdan hemde artık rahmimiz büyüyor iyice ondan ağrın olmuştur.
Aynen öyle ben bebeğim için hep iyi düşündüm başkasının lafı için de öyle düşünmem. Allah sağlıkla versin kucağımiza bebeklerimizi.Gerçekten etraf uğursuz ve fesat insanlarla dolu, kendi içindekileri mutsuzluğu ve pisliği, başkalarına laf edip canlarını acıtmaya çalışarak bastırmaya çalışıyorlar. Kimin ne dediğini umursamayin kızlar, Siz güçlüsünuz , siz annesiniz. Bebeginizle beraber herşeyin güzel olacağına inanmalissiniz
Sağolasın canım. Aynen herkes biliyor da kimse laf söylemeyince kendini bişey sanıyor. Keşke soyleseydim ama bı dahakine düşman artık.Başım sağolsun o kendini bilmez yengeye de keşke lafını söyleseydin içinde ukte kalmasaydı.adamın vadesi dolmuş ölmüş ne alaka bebekle ya dengesiz bu insanlar .bende de var böyle boşboğaz bir yenge daha önce anlatmıştım görüşmüyorum çok şkür ve eşi de dahil herkes bana hak verdi. Böyle insanların ne olduğunu herkes içten içe biliyor da sabrediyor galiba var etrafta bunlardan
Ben siteler tarafında oturuyorum ama hastanenin illaki bana yakın olmasını önemsemiyorum en önemlisi doktorun ilgi alakasi ve hastane ortamı
Kızlar ölmek isteyen yasamak istemeyen surekli ağlayan duygusal olan kendini yalnız hisseden ailesi yakınında olmayan onu kimsenin anlamadığını düşünen warmi tek bi ben mi öyleyim anlamıyorum.
Bence hayır bu hamilelerde genellikle oluyor sanıyorum kimse anlamıyor gibi geliyor yapayalnızmıssın gibi geliyor bana da oluyor. Ama sanırım buda hamilelikle alakalı
Şuraya yazılacak o kadar çok şey war ki dilime elime dökülmüyor her soruya her üzüntüye kendi kendime cevap verir oldum. Neyse . . .
Allah hayra çıkarsın tatlım bu kv lrde rüyada bile aynılar yahepinize teşekkür ederim kızlar takmamaya çalışıyorum bol bol dua ediyorum. Sağolun
Bu gece rüyamda bebegimi gördüm doğmuştu kv falan üstünü giydirmişler. Görüyorum çok sinirleniyorum bu elbiseler yıkamamış etiketleri kesilmedi diye. Sonra benim kucağıma vermek istemiyor ilk ben kucağıma alicam diyordu. Bende kızdım kavga ediyordum
aldim oğlumu kucagima hemen o halde elbiselerini falan yıkıyordum. Üstündekileri hemen çıkarıyım diye cok değişikti gerçekten
Allah rahmet eylesin öncelikle kuzum ya takma öyle cahil insanları senin yavrunla ne alakası var takdir ilahi rabbim nasıl uygun gorduyse öyle olurMerhaba arkadaşlar, kötüyüm bı kaç gündür. Kayınbabamı kaybettik üç gün önce, çok ağladım ayakta durdum surekli, bı de soğuktu hava üşüdüm de. Kasık ağrısı var biraz bişey olmuş mudur bebeğe çok merak ediyorum. Gerçi hareket ediyor,kanama da yok ama içim rahat değil inşallah iyidir.
Bir de sinirim bozuldu biz üzüntüyle uğraşırken eşimin yengesi,bu aileye hiç erkek çocuk yaramıyor,ben de oğluma hamileyken kayınım ölmüştü,şimdi seninki de erkek kayinbaban vefat etti dedi. Daha doğmamış çocuğumu uğursuz ilan etmeye çalıştı,hem de eltimin yanında. Çok moralim bozuldu,hicbisey de diyemedim. Bu insanlar neden kötü niyetli olur hiç anlamıyorum
İşte böyle geçmişi de okuyamadım herkes iyidir inşallah
Başınız sağolsun cahil insanlar bunlar hiç takılmayın dua okuyun nas felak nazar değmesinAmiiin canım Allah razı olsun.. Aynen öyle bu yengesinin ilk vukuati da değil de. Ben sabrediyorum az kaldı yakında ben de karşısında susmayacam o zaman neler olacaksa olacak bakalım.Opuyorum seni ve prensesini..
Allah hayra çıkarsın tatlım bu kv lrde rüyada bile aynılar ya
Sat tarihine goremi doğum dogru tarihtir ultrasona goremi kafam karışıyorAynen öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?