2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Nasıl gidiyor kızlar. 19. Haftayım oğlum olacak ama bu aralar acayip tuvalete gitmeye basladim bel agrım arttı sanki karnım montajmış gibi taşıyorum böyle olanlar var mi

Çok geçmiş olsun cnm allah yardımcısı olsun şifa versin rabim ıns

Bende anasınıfı öğretmeniyim 3 bebeğim kizim 18 yaşında ama halla içten içe kıskanıyor laf sokuyor seninki illaki kıskanır cnm

Benimde 6 yaşında oğlum var çok hareketli Allah sağlık versin:)3 yaşında tam zamanlı okula başladı..okula gitmesi hem onun için hem bizim çok iyi oldu...maddi durum elverdiği sürece çocukların mutlaka bir aktivite ile uğraşması sosyalleşmesi gerektiğini düşünüyorum..hormonal açıdan bizlerde biraz tahammülsüzüz sanırım..Allah yardımcımız olsun

Ben ve eşim çalıştığı için anasinifina gidiyor zaten, burda kimsemiz olmadığı için. Onun harici ilgili bir anne babayiz ama bebek haberini duyduktan sonra başladı bu alttan alttan inatlar , bebeğe kendi birşeyler almak istiyor daha karnımda seviyor öpüyor ama yine de zor olacak galiba onun için sanirim :/

Bugün pek adapte olamadım buraya hoşgeldin canımm Ausencia

Allah sifa versin insaallah..kismeti varmış bebegin ne denirki ayni makatin olmama durumu benim de bi tanidikta vardi detayliya girdi en iyi peronatolog profa.adam gordu ama sonradan heyete girildiginde yanls gormusum denildi.bunun anne karninda tedavisi de yok bildigim kadariyla.smdi devamli hastanedeler ameliyatlar oluyor kuzucuk yani bazen ne yaparsan yap yasanacagin varsa yasiyorsun tum testlere girip hastaneden cikmasan da

Merhaba arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum. Doktorum vajinal akıntım olduğu için bana Cec suda eritilen antibiyotik verdi. Aranızda kullanan var mı yoksa da kullansam zararı olur mu emin olamadım lütfen cevap verir misiniz

B grubu antibiyotik diye biliyorum canım doktor zaten zararı olacak bir şeyi yazmaz. Vajinal akıntı dediğin hepimizde var sende enfeksiyon mu çıkıyor ya da rengi kokusu mu kötü?

Psikolojik olarak işimiz kolay değil zaten bir de benim iki tane geliyor:))ee o çok istedi sonuçlarına katlanacak..Allah sağ Salim kucağımıza versin inşallah

B grubu antibiyotik diye biliyorum canım doktor zaten zararı olacak bir şeyi yazmaz. Vajinal akıntı dediğin hepimizde var sende enfeksiyon mu çıkıyor ya da rengi kokusu mu kötü?
Hayır tahlil yapmadı sadece idrara çok çıkıyorum kıvamlı akıntım var dedim dün ki kontrolumde vajinal ilaç ve bunu yazmış ama emin olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…