- 2 Ekim 2017
- 811
- 1.069
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #19.241
Hiç takma kafana bebişini düşünTeşekkürler canım,işte o an bişey demedim.. kendi kendimi üzdüm sadece. Sanırım demeyecegimi bildiği için rahat rahat söyledi o da. Ben acı içindeyim zaten onun aklındaki de laf sokmakmis sanırım..
Çok geçmiş olsun cnm allah yardımcısı olsun şifa versin rabim ınsyaa kızlar şimdi duydum bir tanıdığımın bebeğinin makat deliği yokmuş.. damak yokmuş.. ciğerlerinde sıkıntı varmış oksijen veriyorlarmış sürekli..
aman diyeyim nolursunuz doktor kontrollerini aksatmayın ne gerekiyorsa yaptırın.. o birkaç randevuyu testi atlamış. ayrıntılı falan yaptırmamış sanırım.. belki önceden tespit edilebilirdi.
çok üzüldüm gerçekten Allah yardımcısı olsun. Sizde dua edin hamile duası kabul olurmuş.. ben evlat acısını bilirim allahım onlarında ciğerini yakmasın..
Bende anasınıfı öğretmeniyim 3 bebeğim kizim 18 yaşında ama halla içten içe kıskanıyor laf sokuyor seninki illaki kıskanır cnmKendim kreşte çalışıyorum ve odasında yok yok, aktivite yapacağı bir sürü şey , legolar vs hatta işten geldiğimde de beraber oynarız, verdiğimiz ilgi zaten fazlasıyla ama bir inattir gidiyor , Hiç boş kalmak istemiyor hep bizle olacak oynayacak zaten onun için kardeş yapalım dedik, soyledigimizde iyiydi mutluydu hala da öyle ama içten içe etkiledi mi nedir ?önceden böyle değildin
Benimde 6 yaşında oğlum var çok hareketli Allah sağlık versin:)3 yaşında tam zamanlı okula başladı..okula gitmesi hem onun için hem bizim çok iyi oldu...maddi durum elverdiği sürece çocukların mutlaka bir aktivite ile uğraşması sosyalleşmesi gerektiğini düşünüyorum..hormonal açıdan bizlerde biraz tahammülsüzüz sanırım..Allah yardımcımız olsunKendim kreşte çalışıyorum ve odasında yok yok, aktivite yapacağı bir sürü şey , legolar vs hatta işten geldiğimde de beraber oynarız, verdiğimiz ilgi zaten fazlasıyla ama bir inattir gidiyor , Hiç boş kalmak istemiyor hep bizle olacak oynayacak zaten onun için kardeş yapalım dedik, soyledigimizde iyiydi mutluydu hala da öyle ama içten içe etkiledi mi nedir ?önceden böyle değildin
Ben ve eşim çalıştığı için anasinifina gidiyor zaten, burda kimsemiz olmadığı için. Onun harici ilgili bir anne babayiz ama bebek haberini duyduktan sonra başladı bu alttan alttan inatlar , bebeğe kendi birşeyler almak istiyor daha karnımda seviyor öpüyor ama yine de zor olacak galiba onun için sanirim :/Benimde 6 yaşında oğlum var çok hareketli Allah sağlık versin:)3 yaşında tam zamanlı okula başladı..okula gitmesi hem onun için hem bizim çok iyi oldu...maddi durum elverdiği sürece çocukların mutlaka bir aktivite ile uğraşması sosyalleşmesi gerektiğini düşünüyorum..hormonal açıdan bizlerde biraz tahammülsüzüz sanırım..Allah yardımcımız olsun
yaa kızlar şimdi duydum bir tanıdığımın bebeğinin makat deliği yokmuş.. damak yokmuş.. ciğerlerinde sıkıntı varmış oksijen veriyorlarmış sürekli..
aman diyeyim nolursunuz doktor kontrollerini aksatmayın ne gerekiyorsa yaptırın.. o birkaç randevuyu testi atlamış. ayrıntılı falan yaptırmamış sanırım.. belki önceden tespit edilebilirdi.
çok üzüldüm gerçekten Allah yardımcısı olsun. Sizde dua edin hamile duası kabul olurmuş.. ben evlat acısını bilirim allahım onlarında ciğerini yakmasın..
B grubu antibiyotik diye biliyorum canım doktor zaten zararı olacak bir şeyi yazmaz. Vajinal akıntı dediğin hepimizde var sende enfeksiyon mu çıkıyor ya da rengi kokusu mu kötü?Merhaba arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum. Doktorum vajinal akıntım olduğu için bana Cec suda eritilen antibiyotik verdi. Aranızda kullanan var mı yoksa da kullansam zararı olur mu emin olamadım lütfen cevap verir misiniz
Psikolojik olarak işimiz kolay değil zaten bir de benim iki tane geliyor:))ee o çok istedi sonuçlarına katlanacak..Allah sağ Salim kucağımıza versin inşallahBen ve eşim çalıştığı için anasinifina gidiyor zaten, burda kimsemiz olmadığı için. Onun harici ilgili bir anne babayiz ama bebek haberini duyduktan sonra başladı bu alttan alttan inatlar , bebeğe kendi birşeyler almak istiyor daha karnımda seviyor öpüyor ama yine de zor olacak galiba onun için sanirim :/
Hayır tahlil yapmadı sadece idrara çok çıkıyorum kıvamlı akıntım var dedim dün ki kontrolumde vajinal ilaç ve bunu yazmış ama emin olamadımB grubu antibiyotik diye biliyorum canım doktor zaten zararı olacak bir şeyi yazmaz. Vajinal akıntı dediğin hepimizde var sende enfeksiyon mu çıkıyor ya da rengi kokusu mu kötü?
Her akıntı için antibiyotik kullanılmaz hepimizde oluyor onlar bence tahlil yaptırmadan kullanmayın derimHayır tahlil yapmadı sadece idrara çok çıkıyorum kıvamlı akıntım var dedim dün ki kontrolumde vajinal ilaç ve bunu yazmış ama emin olamadım
Haklısınız aslında iyice kafam karıştıHer akıntı için antibiyotik kullanılmaz hepimizde oluyor onlar bence tahlil yaptırmadan kullanmayın derim
Amin canım inşallah, İlk zamanlar zor olabilir ama eminim ki kardeş çok seviliyor. Onlar da sevecekler çok :)Psikolojik olarak işimiz kolay değil zaten bir de benim iki tane geliyor:))ee o çok istedi sonuçlarına katlanacak..Allah sağ Salim kucağımıza versin inşallah
Akıntı normal bence bendede arada oluyor idrara zaten çıkıyoruz buda normal bence kullanma cnm sonuçta ilaçHayır tahlil yapmadı sadece idrara çok çıkıyorum kıvamlı akıntım var dedim dün ki kontrolumde vajinal ilaç ve bunu yazmış ama emin olamadım
Boş yere almış olduk yani geneAkıntı normal bence bendede arada oluyor idrara zaten çıkıyoruz buda normal bence kullanma cnm sonuçta ilaç
Peki normal vajinal fitili kullanmanın bir zararı olur muAkıntı normal bence bendede arada oluyor idrara zaten çıkıyoruz buda normal bence kullanma cnm sonuçta ilaç
Içme cnm normal cunki bu durum hepimizde var ilaçlar zararliBoş yere almış olduk yani gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?