- 7 Ekim 2017
- 91
- 105
- 8
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #19.261
Teşekkür ederim cevap içinIçme cnm normal cunki bu durum hepimizde var ilaçlar zararli
Bende 19 haftamdayim bel agrim oluyor ve karnim arada olebi sisiyorki zor tasiyorum sanki sonra geciyor tuvaletede cok cikiyorum bazen alt vajinama baski oluyor normal seyler heralde.Nasıl gidiyor kızlar. 19. Haftayım oğlum olacak ama bu aralar acayip tuvalete gitmeye basladim bel agrım arttı sanki karnım montajmış gibi taşıyorum böyle olanlar var mi
Ben de sürekli tuvalete çıkıyorum akıntı sürekli var. İdrarimda da azcik iltihap çıkıyor ama Dr ilaca gerek görmedi akınti kokusuz, çok koyu değil. Kaşıntı ve yanma da yok. Sadece bol su iç takip edelim diyor. Ama senin doktorunun da bir bildiği vardır herhalde.Teşekkür ederim cevap için
rukiyemustafa o ikiz anne adaylarından biri benim güzel ama tek gebeliğe göre zor:)yine de bin şükür...
Bir de ölmek falann cıss acı biber geliyor :))mutlu olun yaa pozitif düşünmeye çalışın kolay değil ama elimiZde..
@Myhsa başınız sağolsun..canınızı sıkan her kişiye mutlaka makul bir cvbınız olsun gerisini onlar düşünsün..
@Babylicious ben oje ve makyaj kullanıyorum..sacımla ilgili birşey yaptırmayı pek düşünmüyorum
Bol bol inşirah oku canım ... Rabbim darlanan gönlümü genişlet diye et duanı ...
Hamilelikle beraber hormonlarımız tavan yapıyor ...
Ben mesela istifra ederken eşim yanıma gelinceeee giiiit derdim ... gebelikte kusarken adam bi gelmediniyeee gelmedinnnden girdimmmmmm ölsemm ruhun duymayacaktan çıktım ki cidden nazlı kaprisli bi kadın değilim , yaş olmuş 40... nazla kaprisle boşa harcayacağım zaman yok derdim ama ben bile bi hassaslaştım .. bi ekstra ilgi bekler oldum .
Oluyor yani ... yalnızda hissediyorsundünya üzerine üzerine de geliyor .... sonra silkelenmeyi bil ama ... hep öyle sürmez ki
Hele ki ölmeyi istemekdur yahuuuu daha bebeğimiz ağlarken uykusuz gecelerde hep beraber delireceğizzzzzz
Tam tersi yapayalnız kalsamda şu an umrumda olmaz, yalnız olmadığımı biliyorum çünkü. O kadar çok çabaladımki kuzum için sabırsızlıkla yolunu gözlüyorum sadece. Tabi koşullarında etkisi illaki vardır. Ben aileme 10 dk uzaklıktayım. Gelin gitmedim damat aldım
başınız sağolsun canım, yengeyi salla kafana takmaya değmez böyle cahilce bir cümle kuran bi insan evladına ne söylesen söyle anlamazMerhaba arkadaşlar, kötüyüm bı kaç gündür. Kayınbabamı kaybettik üç gün önce, çok ağladım ayakta durdum surekli, bı de soğuktu hava üşüdüm de. Kasık ağrısı var biraz bişey olmuş mudur bebeğe çok merak ediyorum. Gerçi hareket ediyor,kanama da yok ama içim rahat değil inşallah iyidir.
Bir de sinirim bozuldu biz üzüntüyle uğraşırken eşimin yengesi,bu aileye hiç erkek çocuk yaramıyor,ben de oğluma hamileyken kayınım ölmüştü,şimdi seninki de erkek kayinbaban vefat etti dedi. Daha doğmamış çocuğumu uğursuz ilan etmeye çalıştı,hem de eltimin yanında. Çok moralim bozuldu,hicbisey de diyemedim. Bu insanlar neden kötü niyetli olur hiç anlamıyorum
İşte böyle geçmişi de okuyamadım herkes iyidir inşallah
Bende var canım ara ara bi kaç dakikalık ağrılar girip çıkıyor pazartesi kontrolüm sorucam doktoraBel agrisi olan varmi normalmidir acaba ust taraf icden sizliyor ya
Benim beyaz yok ama yine de boyuyordum hamileliğimi öğrendiğimden beri bıraktım emzirmeyi kesene kadar da boyamam artık, oje sürüyodum şimdi her banyoda sür çıkar sür çıkar uğraşmak istemediğim için onu da bıraktım makyajı da hafif bi pudra bi de göz kalemi+rimel bu kadar :)kızlar hamileliklerinizde oje saç boyası vs kullanıyor musunuz?
Ben 1 kere boya yaptım ama diplere değdirmeden 2 3 kere de oje sürdüm.. öyle beyaz vs yok ama ben saç rengimden çabuk sıkılırım. önceden çok değiştirirdim.. şu sıralar düşünüyorum.. ojeye gelince pek sevmem çok zor çıkıyor diye ama arada sürerim..
bu konudaki fikirlerinizi alabilir miyim?
benim oğlum da 4.5 yaşında ve aynen dediğin gibi bazen şımarıklıktan gelip özellikle karnıma bastırıyor bana sarılmak isterken karnıma vurmak istiyor sanırım karnımızı korumacı tavrımız çok hoşlarına gitmiyor. Benim ki yapıyor yapıyor sonra da özür dilerim diyor kızamıyorum da :) ben alıştırmak için herşeyimize katıyorum kızımız olacak sana abi diyecek filan diye hem seviniyor hemde içten içe bi kıskançlık besliyor hissediyorumIkı çocuklu anneler ne olur yardım edinsinir stresten mahvoldum, oğlum 6 yaşında ve yaramaz. Aslında değil ama bazı şeyleri inadına inadına hep yapıyor , yatıyorum uzanıyorum hep beni rahatsız ediyor ayaklarını karnıma koyuyor , güzel güzel yapma dediğimde sırıtarak ısrarla devam ediyor, Sadece bu da değil birçok şeyde inat yapıyor , Ne kızmak ne sakin kalmak çözüm evvdeğil üzülüp ağlıyorum artık , bebeğime zararı olmaz inşallah
Bende kullanmayacağım benimde kokusuz akıntım çocuğuma zarar gelsin istememBen de sürekli tuvalete çıkıyorum akıntı sürekli var. İdrarimda da azcik iltihap çıkıyor ama Dr ilaca gerek görmedi akınti kokusuz, çok koyu değil. Kaşıntı ve yanma da yok. Sadece bol su iç takip edelim diyor. Ama senin doktorunun da bir bildiği vardır herhalde.
Canım bence çocukla yetişkin gibi konuşmak gerekiyor.Yapmasını istemediğin şeyi yapmamasının nedenlerini önüne oturtup anlat vede empati kurması için uğraş.Bence "seni şuan duyuyor ve hissediyor biliyor musun abisi ve üzülüyor böyle yaptığın için halbuki çıkar çıkmaz senle oyunlar oynamak istiyor" demek ya da "şuan yaptığın hareket canımı yakıyor ben senin canını yakıyor muyum?" diyerek o anda onunla ne yapıyorsanız(oyun ya da ilgilenmek) yarıda bırakıp bunu idrak etmesini denemeniz faydalı olacaktır.Özellikle 2.sini ben kuzenlerimde yapıyorum ve gerçekten çocukta davranış değişikliği oluşuyor.Ama ne ne şekilde tepki koyarsanız koyun tutarlı olun yani tepkinizi devam ettirin her seferinde istemediğiniz davranış geldiğinde.Ayrıca çocukla aynı göz seviyesinde gözlerinin içine bakarak yoğun şekilde bu iletişimi kurun.Ikı çocuklu anneler ne olur yardım edinsinir stresten mahvoldum, oğlum 6 yaşında ve yaramaz. Aslında değil ama bazı şeyleri inadına inadına hep yapıyor , yatıyorum uzanıyorum hep beni rahatsız ediyor ayaklarını karnıma koyuyor , güzel güzel yapma dediğimde sırıtarak ısrarla devam ediyor, Sadece bu da değil birçok şeyde inat yapıyor , Ne kızmak ne sakin kalmak çözüm değil üzülüp ağlıyorum artık , bebeğime zararı olmaz inşallah
Ikı çocuklu anneler ne olur yardım edinsinir stresten mahvoldum, oğlum 6 yaşında ve yaramaz. Aslında değil ama bazı şeyleri inadına inadına hep yapıyor , yatıyorum uzanıyorum hep beni rahatsız ediyor ayaklarını karnıma koyuyor , güzel güzel yapma dediğimde sırıtarak ısrarla devam ediyor, Sadece bu da değil birçok şeyde inat yapıyor , Ne kızmak ne sakin kalmak çözüm değil üzülüp ağlıyorum artık , bebeğime zararı olmaz inşallah
Heh bak aynı tavırlar benim oğlumda da, yapıyor yapıyor sonra özür dilerim diyor, Bence de kıskanıyorlarbenim oğlum da 4.5 yaşında ve aynen dediğin gibi bazen şımarıklıktan gelip özellikle karnıma bastırıyor bana sarılmak isterken karnıma vurmak istiyor sanırım karnımızı korumacı tavrımız çok hoşlarına gitmiyor. Benim ki yapıyor yapıyor sonra da özür dilerim diyor kızamıyorum da :) ben alıştırmak için herşeyimize katıyorum kızımız olacak sana abi diyecek filan diye hem seviniyor hemde içten içe bi kıskançlık besliyor hissediyorum
Görünürde kardeşiyle ilgili sorun yok gibi zaten , bize yansitmiyor . Kardeşine şimdiden kıyafetler almak istiyor dışarı çıkınca, sevicem opucem falan , sevgi gösterileri ama bize yapıyor alttan alttan :) bizi test ediyorKardeşlerle ilgili tatlı sevimli videolar izlet bak siz de böyle olucaksınız sen onun abisi olacaksın seni çok sevecek vs.söyle.
Ben hamile olduğumu kızıma söylediğimde kabullenmedi hayırrr ,istemiyorum diyordu.o zaman onunla güzelce konustum abla olacağini ,kardeşi oldugunda onu seveceğini dedim ve ona izlediğim bir videoyu izlettim hamile anne oğluna söyleyince oğlu muttluluktan ağliyip annesinin göbüşünü opuyordu guzel bir videoydu.kızım ondan sonra gobeğime sarilip,öpüp kardeşim kardeşim diye sesleniyorne zaman doğacak diye sabırsızlaniyor. hatta kardeşine koymamizi istediği isim bile bulduuu
Biz de artık güzelce konuşmakta, kızmakta işlemiyor şuan . Bebek haberini duyduktan. Sonra başladı zaten bu kadar dinlememezlik Yoksa ne kadar simarsada dinlerdi bizi hep üzmedi pek ama bakalım belki kardeşi gelince değişir:/Canım bence çocukla yetişkin gibi konuşmak gerekiyor.Yapmasını istemediğin şeyi yapmamasının nedenlerini önüne oturtup anlat vede empati kurması için uğraş.Bence "seni şuan duyuyor ve hissediyor biliyor musun abisi ve üzülüyor böyle yaptığın için halbuki çıkar çıkmaz senle oyunlar oynamak istiyor" demek ya da "şuan yaptığın hareket canımı yakıyor ben senin canını yakıyor muyum?" diyerek o anda onunla ne yapıyorsanız(oyun ya da ilgilenmek) yarıda bırakıp bunu idrak etmesini denemeniz faydalı olacaktır.Özellikle 2.sini ben kuzenlerimde yapıyorum ve gerçekten çocukta davranış değişikliği oluşuyor.Ama ne ne şekilde tepki koyarsanız koyun tutarlı olun yani tepkinizi devam ettirin her seferinde istemediğiniz davranış geldiğinde.Ayrıca çocukla aynı göz seviyesinde gözlerinin içine bakarak yoğun şekilde bu iletişimi kurun.
Çocuklar sürekli "yapmasana oğlum,ne söyledim az önce" gibi kelimeler işe pek yaramıyor çünkü bu sözleri zaten gün içerisinde çoğu kez işitiyorlar ardık göz ardı etmeye başlıyorlar.Çocuğun sizin ne hissettiğinizi bilmesi ve eğer kendisine böyle yapılsa ne hissederdi duygusunu çocuğa farkettirilmesi gerekiyor.Allah kolaylık versin arkadaşım...
Kızlar ölmek isteyen yasamak istemeyen surekli ağlayan duygusal olan kendini yalnız hisseden ailesi yakınında olmayan onu kimsenin anlamadığını düşünen warmi tek bi ben mi öyleyim anlamıyorum.
Aynen benimde ailem uzakta anlattıgın durumları yaşıyorum. Bana sorun olan herşey onlar için cok normal. İnsanların bana nevar ki bunda demesinden bıktım artık. Bide bu hamilelik sana hiç yaramadı muhabbeti var o hepten sıktı artık...Ölmek vs kısmı hariç ben seni çok iyi anlıyorum. Ailenin yakınında olmaması kolunun kanadının kırılması demek gibi bir şey, hastalanıyosun, acıkıyosun, canın bişey istiyo, sıkılıyosun, nazlanmak istiyosun kimsen olmuyor. Bu kadar zor olacağını bilsek eminim tercih etmezdik böyle bir şeyi.. Ama alışcaz zamanla geçecek.. Elden gelen hiç bir şey yok çünki..
Gözün aydın kuzumAbim aradı şükür geliyolarms artk
Aynen benimde ailem uzakta anlattıgın durumları yaşıyorum. Bana sorun olan herşey onlar için cok normal. İnsanların bana nevar ki bunda demesinden bıktım artık. Bide bu hamilelik sana hiç yaramadı muhabbeti var o hepten sıktı artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?