2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
uzun kol alma bence canım
hastaneler sıcak oluyor hemde haziran ayı hava ıyi olur

canım ben gecen doğumumu 30 temmuzda yapmıştım sezeryan olduğu için mi bilmiyorum çok üşümüştüm o yüzden biri kısa biri uzun aldım sabahlık ta alayım diyorum ekstra duruma göre kullanırım artık..

Ya canım korkudan hiçbir zevk alamıyorum hamilelikten.. Sürekli bir sertlik.. Ya karnım tamamen taş ya da kısmen
Korkular bitmez ki Ben de her an paranoyak gibiyim. Benim de arada çok gaz oluyor karnımda midemde rahatsızlık veriyor ama gaz olduğunu anlayabiliyorum. Resmen sağdan sola dolaşıyor çünkü

himm ben normal doğum yaptığım için üşüme olmadı sezaryende olabiliyormuş

Begendikleriniz çok güzel kızlar cok begendim. bende kendime göre bunları buldum.
Evde pudra rengi sabahligim var zaten gecelik içinde onu kullanırım... Ikisi de kısa kollu seçtik çünkü sıcak olur.
Sizce Nas il?

bu arada kızlar takımın birini uygun fiyatlı almak isteyen olursa lcw de falanda var takımlar gecelikler benim ilkinden kalma bir penye gebeligim var şimdi bide şık bisey alacağım yeterli olur galiba
ilkinde istememiştim öyle süslü falan şimdi heves ediyorum

bende terlik ve tacı internetten veya magazalardan ekru terlik pembe ve mavi taç alırım duruma göre giyerim diyorum. bebeğimin kıyafetiyle uyumlu olur artık.. onu 25-30 hafta gibi alyım diyorum

Kızlar civil internetten alışveriş yapan var mi acaba ? Salı akşamı bir şey aldım şimdi sipariş no yu giriyorum hiç bisey çıkmıyor kargo takip no su da yok gondermediler ne yapmam lazım .

Kızlar civil internetten alışveriş yapan var mi acaba ? Salı akşamı bir şey aldım şimdi sipariş no yu giriyorum hiç bisey çıkmıyor kargo takip no su da yok gondermediler ne yapmam lazım .
Sıkıntı olmaz canım heyer de mağazası var sonuçta yollarlar yine de bir çağrı merkezini ara

bende terlik ve tacı internetten veya magazalardan ekru terlik pembe ve mavi taç alırım duruma göre giyerim diyorum. bebeğimin kıyafetiyle uyumlu olur artık.. onu 25-30 hafta gibi alyım diyorum
Evet oda mantıklı ben geceligi alirken onlari da aradan cikairim ya

ikisi de çok güzelmiş canım hastane için alıyorsan bedeni büyük al :)

canım birini small diğerini m aldım.. zaten önceki gibi preeklampsi olursam hiçbirşeyin içine giremem ödemden.. hamilelik sonuna kadar kesinlikle düzenli kilo alcağım yani medium geçmemeli.. benim durumumda çok tehlikeli kilo almak.

Güzelmiş canım aldın mı alacak mısın? Ben şu an daha araştırıyorum biraz mağazalara da bakıp kıyaslamak lazım. Terlik ve tacı kendim hazırlamayı düşünüyorum, aynısından bir tane de bebişin başına yaparım :)

Bende bakıyorum ama bedenime karar veremiyorum.. şimdiye kadar 5 kilo aldım.. önceden 36 bedendim.. lohusalık için kaç beden almam gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…