2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar ben travel sistem araba almaktan vazgeçtim kız kardeşimde var ona baktım puseti ve sadece bebeğin yatağı var yatay ve dikey oluyor yani o çocuk içinde nasıl oturacak biraz büyüğünce
Travel sistemler sadece yatay ve dikey değil canım bildiğim kadarıyla normal oturur pozisyona da geliyor.

Evet canım ben de okudum göz kalemi yolluyorlarmis bende almicam geri yollicam

kızlaar!!!

ben preeklampsi riskinden dolayı calsium kullanıyorum ama son zamanlarda biraz süt vs içeyim dedim her 2 günde 1 lt sanırım ideal olur diye.. Eşimde içme diyor fazla calsium iyi değilmiş.. ne yapsam acaba ?

okuduğum kadarıyla hamile bir kadın 1000 mg kalsiyum almalıymış. benim ilaç 400 mg.. yani süt içmeliyim gibi geliyor ama bilemedim yaa siz ne düşünüyorsunuz?

Ben hamileliğimin başından beri süt içemiyorum Tiksinti geldi hala da içmiyorum. Abim de diyorki market sütlerinden ne fayda göreceksin, sonuçta raf ürünü içinde kalsiyum dışında daha kim bilir neler var.. Süt içeceğine ev yoğurdu ye der hep.. Ben bol bol ev yoğurdu tüketirim ama süt hiç içemiyorum.

canım bizim siteye günlük süt geliyor ama bilemiyorum nedir ne değildir.. araştırdığım kadarıyla torku günlük süt kaliteliymiş ama ne kadar güvenilir tabiki bilinmez.. bende yoğurt sevmem hiç. hamile kaldığımdan beri yoğurtlu yiyecekler dahil hiç birşey yapmadım..

Ben de beğendim bir iki tane :) Ama o kararsızlık bende de var. Pijama takımını sabahlıklı, gecelik takımını sade almayı düşünüyorum. Hatta gecelik takımı alsam mı ondan da emin değilim çünkü normalde hiç giyemem. Acaba hastanede en rahatı hangisi olur?
Bence birini sabahlıklı al canım. Diğerini sade al.
Ben de bunu beğendim:)
https://www.lohusasepeti.com/bondy-17213-sabahlikli-lohusa-pijama-takimi
https://www.lohusasepeti.com/bone-4120-lohusa-gecelik

1.nin ekru rengi,
2.nin pembesi

tam ilkine bakıyordum bende hoşuma gitti.. ben gecelikle hiç rahat edememiştim sezeryan olmuştum ben.. eski bir gecelik var onu da koyacağım yada uygun fiyatlı saçma birşey koyarım her ihtimale karşı..sabahlığı kalın alayım diyorum ikisinede uyan.. üşüme ihtimaline karşı.. ben sezeryan olduğum akşam donmuştum hastanede.. iki battaniye istemiştim havalandırmayı falan kapattırmıştım..

Ya kızlar, sırt üstü yattığımda direk karnımda sertlik oluyor.. Sürekli sağ ya da sola dönük yatamıyorum.. Hoş yatsamda sağ-sol da da oluyor.. Bana mı değişik geliyor acaba, herkesin karnı hep aynı sertlikte mi, arada sertleşiyor mu?

Birde dün (çok afedersiniz) rahmimden itibaren acayip derecede şiştim.. Karnım mı büyüyor dedim ama ne yatabildim, ne ayağa kalkabildim, çok kötü idim.. Herhalde doğuruyorum dedim..

Nasıl olacak bu sertlik, gaz?

Ya zaten 160-180 liralık krem 50 liraya satılır mı? Son kullanım tarihi yaklaşan ürünlerin fiyatı düşer sadece.. O fiyatta 50 lira değil.. Birde bilindik site değil.. Zaten site gibi de değildi.. Ayrıca, kargolar açıp kontrol yapmaya da izin vermiyorlar..

Rahim kasılması olabilir mi acaba

Ilkini çok beğendim,rahat ve mavi rengi de güzel olur.. Ikincisi yanılmiyorsam saten ,yaz annesi olacağimiz için yakar o vucudu.

ikinci olan baya uygunmuş başka rengi yok dimi ?
krem rengi falan bakacağım bende
hava sıcak olursa sabahlaya pek gerek kalmıyor kızlar sadece göğüsler çok büyük olacağı için gelen gidenin yanında giymeye ıyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…