• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ben de 8 haftalik hamileyim Haziran 29 -2018 tahmini dogum. Akradaslar bu zamana kadar ne bulanti, ne kusma, ne halsizlik hic bir sey hissetmiyorum. Sadece goguslerim buyudu, ama gercekten buyudu. Ama hic hamileymisim gibi bir hiss yok. Hamileligi yumurtlamadan 11 gun sonra ogrendim, erken hamilelik testiyle (6 gun adet oncesi hamilelik gosteren testle). Ilk doktor kontrolune 27 Kasimda gidecegim. Hic anlamiyorum gercekten bir ben mi boyleyim, hic brsey hissetmiyorum :KK43:

ilk hamileliğinde bende senin gibiydim çok rahat geçmişti tek sorunum mide yanmadıydı oda ilerleyen haftalarda başlamıştı. Sağlıkla al inşallah kucağına canım

Günaydın herkese Ausencia Ausencia canım aynen biz kilolaları rahat bıraktık birden ondan böyle olduk
Bu arada birşey sorucam benim sağ kasığımda acayip derece de uyuşma var kalçamdan karnıma doğru sizler de de var mı

Günaydınlaarrr :KK25:

Allahım değme gerilim filmlerini aratmayacak rüyalarım ve gaz sancıları:skandal: eşliğimle bir geceyi daha devirdim uykusuz :ruh:

Amaaaa şimdi uyuyacağımmmm :uykucu: inşallah .

Günaydın herkese Ausencia Ausencia canım aynen biz kilolaları rahat bıraktık birden ondan böyle olduk
Bu arada birşey sorucam benim sağ kasığımda acayip derece de uyuşma var kalçamdan karnıma doğru sizler de de var mı
Bende geçen hafta bacakta kasılma ve uyuşma oldu .
Hepimizin bir yerlerinde zaman zaman olması çok normal canım .
Kan basıncımız çok artıyor .. rahim büyüyor ...

Ben de geçen gün heyet raporunu sordum bi arkadaşım bi merkezden almış para ile. Çoğu yer cekiniyormus dediğiniz gibi fakat heyet raporunu da en fazla iki ay alabiliyoruz dedi. Daha kötü durumlara saklayım bari dedim. Dedigim yer ankara da belki yaşadığınız yerde de vardır böyle yerler
neresi cnm. özelden yazar msn

Kizlar günaydın sol bacağımda karıncalanma uyuşma yanma var dizden yukarı sizde var mi? Kan pıhtılaşması sorunu olan kişilerde bacakta pıhtı oluşması yüzünden olabilir yazmışlar cok korkuyorum yaa sürekli masaj yapiyo eşim.. igne ilacta kullaniyorum.. dr gidip göstermeye korkuyorum bisey söylerse die

Canım bence en kısa zamanda doktor a git

CANIM DOKTOR İLE GÖRÜŞTÜM BİR SIKINTI OLMAZ YAT DİNLEN DEDİ İLACA DEVAM İĞNE DE YAPACAK BU HAFTA BANA ZATEN 2 GÜN HİÇ KALMADAN DİNLENDİM ELHAMD. İYİYİM BUGÜN

Aynı şeyler bende de var. Dr a söyledim bugün. Kanama olmadığı sürece sorun yok dedi bana...

AYNEN CANIM KANIMA GELMEDİĞİ SÜRECE BİR SIKINTI OLMAZ DEDİ BANA DA AMA İŞTE GEL DE BUNU KENDİNE ANLAT :)

Günaydın güzel bi hafta olur inşallah :KK200:

Biz erkenciyiz, içimde ki minik canavar beni sürekli yemeğe itiyor azıcık yemesem bayılma noktasına geliyorum mutfağa kendimi zor attım :KK55: önceden sürekli midem bulanırdı şimdi yemeyince bulanıyor :ıslık:

Geçen yıl hamile bi arkadaşım vardı iş yerinde, yarım saatte bir acıkırdı, iş yerine dolu dolu bişeyler getirirdi, yemek saatlerinde kendinden geçerdi ona ne kadar güldüysem başıma geldi :-)

ben de öyleyim az ve sık yiyorum ama sürekli yemek modundayım:kk77::KK48:

Kıyafetler konuşulmuş .... bana da artık hiç bir şeyim olmuyor :skandal: pantalonlarım 34-36 bedendir .... bacaktan hala sorun yok .. ama kapanları mümkün değil :rolleyes:

Bi ceketim var XS kollar sırt yine oluyor ... kapanması imkansız onunda :rolleyes:

yani 6-7 kilo aldım sanırım ve hepsi göbekte :confused:

ben de ilk defa bugün hamile pantolonumu ve kazağımı giydim ohh be rahatlık varmış valla sere serpe göbeğimi yayıverdim:KK70:

Kizlar günaydın sol bacağımda karıncalanma uyuşma yanma var dizden yukarı sizde var mi? Kan pıhtılaşması sorunu olan kişilerde bacakta pıhtı oluşması yüzünden olabilir yazmışlar cok korkuyorum yaa sürekli masaj yapiyo eşim.. igne ilacta kullaniyorum.. dr gidip göstermeye korkuyorum bisey söylerse die
bende de var canım o neden oluyor bilmiyorum benim de kalçamdan kasığıma doğru sağ da oluyor

Bizde :halay: bu arada günaydın canım.. Bende yemediğim zaman aşırı derecede bulanıyorum.. Daimi bulantıdan bu seviyeye geçtik bakalım, hayırlısı..
Aynen canım ama bulantının her türlüsü kötüymüş uykudan uyandım şimdi yine açım yine bulanıyor bunun sonu yok galiba :)
inşallah pıhtı değildir canım benim bacağım da varis var onun ağrısı ve yanması tutar arada hamilelikte daha da artıyor öyle bişey olabilir mi

Günaydın. Heyet raporu ve kıyafet konularında ben de iki kelam etmek isterim bacılar. Ben bahtsız bedevi dedikleri insanlardanım. Kanamam varken dra nöbet tutarken sürekli ayakta olduğumu ve sonrasında kanama başladığını, ne yapabileceğimi söyledim. Nöbet tutamaz raporu yazabilirdi ama bana söylediği şey yürüyüş zaten hamilelere öneriyoruz, bol su iç, varis çorabı al oldu. Hemen o vicdansız doktoru bıraktım. Arkadaşım benim gibi şeker hastası. Tüm hamileliğinde heyet raporu vermişler. Aslında olması gereken bu. Çünkü günde en az 10 kere ölçüm yapıyoruz. Öğünleri kaçırmamamız, strese kesinlikle girmememiz, ayakta fazla kalmamamız gerekiyor. Doğum sonrası iznimi Hazirana denk geldiğinden maalesef kullanamayacağım. Eylülde bebek 3 aylık olacak. Heyet raporu bulamazsam yandım. Şimdiden tasası beni sardı.
Kıyafet hususuna gelince alacağınız kiloya göre değişir. Ben 5 ay bitmişken 1 beden büyük almıştım. Yeterli olmuştu.

Aynen canım ama bulantının her türlüsü kötüymüş uykudan uyandım şimdi yine açım yine bulanıyor bunun sonu yok galiba :)
inşallah pıhtı değildir canım benim bacağım da varis var onun ağrısı ve yanması tutar arada hamilelikte daha da artıyor öyle bişey olabilir mi
Bilmiyorum ki dr gidicem sorucam bende merak içindeyim.. varis var aslında bacağımda o mu acaba. neyse hayırlısı artık insallah bebeğim sağ-salim gelir.. gayet sağlıklı sipa..

Ben yine tiroit hapını aldıktan sonra istifra ettim yaa :KK43: bu ilacı sabah aç karna içmek zorunda mıyım acaba, euthyrox kullanan arkadaşlarım sizde mi sabah içiyosunuz akşam uyurken alsak olmaz mı ki

Back
X