• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benimde her hangi bir risk yok. Benim 2 yaşında kardeşim var bende hergun kaldırıyorum. Ilk başlarda endişelendim. Ama birşey olmaz öyle çocuk kaldırmakla. Ve ben tam tersini düşünüyorum allah göstermesin bebeğe birşey olsa. Ağrılar geçmez daha da artar. Yani sonuçta daha sakıncalı. Allah korusun sen hiç öyle düşünme. Inan ki kuruntu yapıyoruz sürekli.

İçime su serptin. Uyandım şükür pek bişeyim yok, gazım var galiba karnım sıkışık. İlk gebeliğim hapşırırken bile karnımı tutuyorum. Aslında böyle uzanmakla çocuk kaldırmakla bişey olacağını düşünmüyorum ama çevremde ki insanlar aklıma soktu. Allah onları bize bağışlasın :KK200:

.
Komşum da hamile ve onun da oluyormuş ilk hamileliginde hep..Şimdi 6 aylık ikinciye hamile..Kardesimde de olmuştu ama elimde değil korkmamak:dua:

canım hiç korkma Allah'ın izniyle birşey olmaz progestanı ağzıdan alma bir etkisi olmuyor fitil olarak vajinadan al en etkili o bende ayın 3den beri kullanıyorum

Gunaydin anneler, ruyamda sezeryanla erken dogum yapiyordum 2kilo civarlarinda bi oglum oluyodu ama o da dogum sirasinda omzunu zedeliyormus dogumdan cikiyorum ve baya bi bebegi goremiyorum esim foto cekip getiriyor filan cok kotuydu :( uykudan kalktigimda sezeryan kesiginin oldugu yerde agrim vardi sanki gercek gibi :( ilk dogumum normaldi niye boyle bi ruya gordum anlamadim :( basim agriyor uykunun yorgunlugundan :(

İyi geceler. Bugün benim bacak ve bel ağrım var kasıklarım da ağrı yok pek, ikinci adet döngüm bugünlerdi acaba ondan mıdır ? Birde riskli bir gebeliğim yok şükür yeğenimi kaldırdım ondan olabilir mi ? 11ci haftaya kadar dr gitmeyecektim 9 haftalığız acaba yarın bi gidip baksam mı ? Endişeliyim :KK43:
Bisey olmaz canim bende 4yasinda ki oglumu kucagima aliyorum ara ara icini ferah tut
Sarıkaya canım ailem ve kv deler sarıkayada ama ben kayserideyim sen neresi
bende sarikayadan :halay:

Arkadaşlar her gece uyurken resmen korku filmi görüyorum rüyamda .ve acaba bebek nasil olacak sağlikli olcak mi diye hep içimden geçiriyorum.Benim gibi olan varmıAllah cümlemize sağlikli bebekler nasip etsin.
ben varım canım kafayı yıycem artık dusunmekten simdi en buyuk korkum kalbı atmıyosa korkusu cuma kontrolum var ıkı haftadır gıtmedık kalp atısı ıcın ınan içim içimi yıyor ya kalbı atmadıysa felan bırde kabuslar goruyorum işin kötusu benım hıc bulantım olmuyor bu 3 gebelığım ıkısındede olmadı anlamakta zor merak edıyorum dılım varmıyor ama acaba vucut tepkı verırmı hemen böyle bırsey olsa dıye bende agrı felen yok

Son düzenleme:
Gunaydin anneler, ruyamda sezeryanla erken dogum yapiyordum 2kilo civarlarinda bi oglum oluyodu ama o da dogum sirasinda omzunu zedeliyormus dogumdan cikiyorum ve baya bi bebegi goremiyorum esim foto cekip getiriyor filan cok kotuydu :KK43: uykudan kalktigimda sezeryan kesiginin oldugu yerde agrim vardi sanki gercek gibi :KK43: ilk dogumum normaldi niye boyle bi ruya gordum anlamadim :KK43: basim agriyor uykunun yorgunlugundan :KK43:
cnım hamıleyken cok ruya göruyor ınsan dua et hep hepte kabus göruyor ıyı dusun ıyı olsun hepsı kafaya takmamızdan oluyor bende oyleyım her gece

Arkadaşlar her gece uyurken resmen korku filmi görüyorum rüyamda .ve acaba bebek nasil olacak sağlikli olcak mi diye hep içimden geçiriyorum.Benim gibi olan varmıAllah cümlemize sağlikli bebekler nasip etsin.

bende öyleyim tatlım.Hatta acaba bişi mi oldu iyi mi diye sürekli aklıma kötü şeyler geliyor nedense :( ilk gebeliğimde kalbi durmuştu bebeğimin .şimdi hep bi korku :110::110:

Yaa kafayi yiyecem ikinci gribim hamileligim basladigindan beri ilkini 15 gunde zorla atlattim sabaha kadar oksuruklerle tam grip asisi wurduracktm bugun birden yine basladi ayni gecen seferki gibi bogazim cok kotu yine o oksuruk gelirse naparim bilmiyorm ihlamur limon bal ictim baska tawsiyesi olan warmi en kolay we hizli sekilde atlatacagim:KK43:

Tavuk suyu çorba ile atlatmıştım ve bol c vitamini . Çok zor Bi süreç Allah yardımcın olsun inşallah kolay atlatırsın. Göğsünü sırtını Boğazını hep sıcak tut mutlaka biseyle sar ki öksürük gelse bile yumuşak olsun ki çok sarsılma

cnım hamıleyken cok ruya göruyor ınsan dua et hep hepte kabus göruyor ıyı dusun ıyı olsun hepsı kafaya takmamızdan oluyor bende oyleyım her gece
Dun dogum videolari izlemistim o bilincaltima islemis galiba :( hala basim agriyor sabah gittim gobegimin altina baktim o kadar etkisinde kalmisim zar zor uyuyoruz zaten onda da ruyalar yoruyor

Gunaydin anneler, ruyamda sezeryanla erken dogum yapiyordum 2kilo civarlarinda bi oglum oluyodu ama o da dogum sirasinda omzunu zedeliyormus dogumdan cikiyorum ve baya bi bebegi goremiyorum esim foto cekip getiriyor filan cok kotuydu :KK43: uykudan kalktigimda sezeryan kesiginin oldugu yerde agrim vardi sanki gercek gibi :KK43: ilk dogumum normaldi niye boyle bi ruya gordum anlamadim :KK43: basim agriyor uykunun yorgunlugundan :KK43:
Yaa ben de çok kötü rüya gördüm bugün. Önce Kanaman oluyordu pıhtı şeklinde ve sonra bebeğim düşüyordu :( rüyalar kabusa döndü artık. Bı uyandım neyse ki ruyaymis

merhaba kızlar progestan kullanıyorum vajınadan hergun camasırım sarı yada kahve denmezde tam sutlu bır kahve gıbı lekeler oluyor haptan dolayımı acaba gunde 2 kere vajınadan alıyorum

Back
X