• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Selam kizlar nasil gidiyor bende bu aralar bir halsizlik uyku modu ve asiri mide yanması
Valla bende işten gelince, zar zor bişeyler yiyorum.. Uyumamak için direniyorum ama nafile.. Bazen geç saatlerde burada yapılan yorumları gördükçe maşallah diyorum.. Tabi bulantıdan yatamayanlar da var.. Halsizlikten kollarımda, bacaklarımda derman gidiyor gibi hissediyorum.. Allahtan benden birşey bekleyen eşim ve bir bebeğim olmadığı için yatabiliyorum.. Yalnızlığın tek olumlu yanı..

Genellikle kalp atisi durmasina kan pıhtılaşması falan sebep olabiliyor.. devlet hastanesinde genetik testi yaptırabilirsin.. benimde oyle oldu sonra testlerde çıktı. Kalitesiz döllenme olabilir.. bebek sakat olabilir.. aslında üzülüyoruz ama bi yandanda vucud sağlıksız olanı atıyor.. uzulme ben hemen 6 ay bekledim dr bekle dedi sonra hemen yine oldu.. seninde sağlıklı sıhhatli evladın olucak insallah tez zamanda
İnşallah genetik testi yaptırmadım istemiyorumda doktor deseki birkackez yasıyacaksın bunu ben yapamam cocuk onyuzdem bide ilk cocukta cok görülürmüş bu durum ama tekrarlarsa tabiki arastrırım

Hayırlı Akşamlar kızlar inşallah hepiniz ve minikleriniz iyisinizdir . Ben biraz rahatsızım yine gribe yakalandık mı offf bu gece sabah olmadı başansın agrısı halsizlik burun akması namazın başında bile akıyodu burnum iğrenç ilaçta kullanamiyorum nane limon da bi yere kadar hiç iştahım yok bebeğimi çok merak ediyorum ama daha iki kocoman haftamız var :mad::KK42:

Maşallah canım :nazar: haftasına göre çok çok iyi.. Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah..
Ölçümlerde, Crl'ye uygun hafta belirleniyor ya.. O haftaya göre kaçsın? O, 12 den önde gösteriyordur..
Dr demesine göre uyumlu bire bir gidiyor ama

İnşallah genetik testi yaptırmadım istemiyorumda doktor deseki birkackez yasıyacaksın bunu ben yapamam cocuk onyuzdem bide ilk cocukta cok görülürmüş bu durum ama tekrarlarsa tabiki arastrırım
Iyi de bunu tekrar tekrar yasiyacaksan yazik değil mi sana , O bebeklere.. Evet benim dr da ilk bebeklerde görülür dedi ama ben yinede genetik testimi yaptirdim kan pıhtılaşması çıktı şimdi iğne kullaniyorum.. basit bi test zaten hemen sonuçlar çıkmıyor 2, 3 ayı buluyor sonuçların gelmesi.. tabi ki yine senin kararın herzaman hakkında hayırlısı

Bence yaptırsan daha iyi belki bi sorun vardır diğer gebeliğinde ilaç kullanırsın. Yoksa kullanmazsan yine aynı sonucu alırsın allah göstermesin..

Hayırlı Akşamlar kızlar inşallah hepiniz ve minikleriniz iyisinizdir . Ben biraz rahatsızım yine gribe yakalandık mı offf bu gece sabah olmadı başansın agrısı halsizlik burun akması namazın başında bile akıyodu burnum iğrenç ilaçta kullanamiyorum nane limon da bi yere kadar hiç iştahım yok bebeğimi çok merak ediyorum ama daha iki kocoman haftamız var :mad::KK42:
Gecmis olsun canim dinlenmeye çalış

Iyi de bunu tekrar tekrar yasiyacaksan yazik değil mi sana , O bebeklere.. Evet benim dr da ilk bebeklerde görülür dedi ama ben yinede genetik testimi yaptirdim kan pıhtılaşması çıktı şimdi iğne kullaniyorum.. basit bi test zaten hemen sonuçlar çıkmıyor 2, 3 ayı buluyor sonuçların gelmesi.. tabi ki yine senin kararın herzaman hakkında hayırlısı
Ama devlet hastanesi yaparmı ki ben medikal e gidiyordum kan testi ile mi yapılıyor cocuktan doku alıpta mı

Ama devlet hastanesi yaparmı ki ben medikal e gidiyordum kan testi ile mi yapılıyor cocuktan doku alıpta mı
Devlet hastanesinde yaptır zaten ozel cok cok pahalı. Senden kan alıyorlar bu kadar.. kadın doğuma gittim 3 kere düşük yaptim dr um genetik testi yaptırmalı söyledi dedim. (3 ten az dusuklere genetik yapmiyolar o yuzden 3 de)Tamam dediler hemen genetik kısmına yolladilar. Istanbuldaysan kanuni sultan süleymana genetik kısmı var

Sizce kiz mi erkek mi kizlar

Eklentiler

• IMG-20171120-WA0001.webp
    IMG-20171120-WA0001.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 94
Bunu biilsem ben yaptırırdım.. Bana da doktor ilk gebeliklerde oluyor dedi.. Bunu demek yerine testten bahsetseymiş keşke.. En azından içimiz rahat ederdi.. Doktor diyoruz ama anneannemizin bilgisi bile bazen daha fazla yani.. :) insan sağlığı ihmale gelir mi?

Bunu biilsem ben yaptırırdım.. Bana da doktor ilk gebeliklerde oluyor dedi.. Bunu demek yerine testten bahsetseymiş keşke.. En azından içimiz rahat ederdi.. Doktor diyoruz ama anneannemizin bilgisi bile bazen daha fazla yani.. :) insan sağlığı ihmale gelir mi?

Bilmediklerinden değil elbette biliyorlar ama umursamiyorlar

Canım valla dinlenemiyorum daha iki bulaşık var tezgahın üstünde gözüme öyle çok geliyor ki offf bi dinlenemiyorum bir sorabilirmiyim canım yeme içme şu sıralar bebeği etkiliyor mu yani gelişimini

Hamilelikte bence her zaman önemli düşünebiliyor musunuz. Bebeklerin bazıları dişli doğuyormuş.
Buda fazla alınan kalsiyumdan dolayı

Back
X