- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #12.581
15 ne :) 15 lira degil herhalde :)
He valla 15 lira:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 ne :) 15 lira degil herhalde :)
hiç para degil :)He valla 15 lira:)
Benim çıktı canım son bir haftadr bariz belliKizlar karni cikmaya baslayan var mii
maşAllah cnm :)İlk göbi fotosu benden gelsin o vakit 12+0 :)
maşAllah cnm :)
Az daha sabret canım yada yarı veya yeşil alıcanKizlar ben de artk bisiler almak istiyorum bebisime ama doktorlar cinsiyet konusunda guvenimi kirdi.artk en son kesin kiz dedi dr guvendim ama yine degisir fln diyorlar arkadaslar dalga konusu oldu3 boyutlu görüntü 14.hafta doldugunda bakilan goruntude artk yanılmış olamazlar degil mi.daha oncekiler 3d değildi normal ultrasondu.bu sefer kesindir dimi degismesin artk yaa...tam kendimi odakliyorum degisiyor.smdi kizim diye sevmeye konusmaya basladim kizcemle:)
Maşallah canımİlk göbi fotosu benden gelsin o vakit 12+0 :)
Bu açken çekilmiş hali yemek yedikten sonra bi bu kadar daha çıkıyoMaşallah canımbenimde aynısı :)
Aynıyız gerçekten maşallah size deBu da ben :) 11+6 Yarın 12+0 . Normal yuklemedi telefon , Bende çektiğim resmi ekran görüntüsü alıp attım![]()
benim attığımda da ne açım ne tok :) ama benim gobus geç çıkıyor, içerde İki oda bir salon var bendeBu açken çekilmiş hali yemek yedikten sonra bi bu kadar daha çıkıyo![]()
Benim ikinci, ama ilkinde benim ilkide böyleydigöbeginin fotosunu atan arkdaslar sizin ikinci gebelik demi :)
o zaman sizinkisi top gibi olan göbeklerden :)Benim ikinci, ama ilkinde benim ilkide böyleydi
Hem de ne top , bildiğin basket topu valla :) ilerleyen zamanlarda İlk hamileligimden Son haftalarimdaki halimi atarım, erkek bebekte karın top gibi oluyor derler ya aynı öyleydi, kazağın altına basket topu koymuş gibio zaman sizinkisi top gibi olan göbeklerden :)
Gözün aydın canım benim sağlıcakla al kucağına inşallahKızlar iyi akşamlar bugün dr gittim ve %90 kız dedi
:)Hem de ne top , bildiğin basket topu valla :) ilerleyen zamanlarda İlk hamileligimden Son haftalarimdaki halimi atarım, erkek bebekte karın top gibi oluyor derler ya aynı öyleydi, kazağın altına basket topu koymuş gibi![]()