- 12 Kasım 2009
- 2.324
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #12.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama çok tatlısin sen yaaaEki Görüntüle 2078031 Eki Görüntüle 2078032 doğumdan bir ay önce. Oğluma hamileyken, eski topimigimizden
maşAllahhh :) ikiz gibi :) çatlaklarınızda yok sanırım fazla :)Eki Görüntüle 2078031 Eki Görüntüle 2078032 doğumdan bir ay önce. Oğluma hamileyken, eski topimigimizden
İnşallah canımGözün aydın canım benim sağlıcakla al kucağına inşallah![]()
Insan özlüyor o hallerini :) hepimiz öyle tatlış olucaz canımAma çok tatlısin sen yaaa![]()
İnşallah canımInsan özlüyor o hallerini :) hepimiz öyle tatlış olucaz canımr
Çatladım hiç olmadımaşAllahhh :) ikiz gibi :) çatlaklarınızda yok sanırım fazla :)
Silikon olduğu için yapışıyor hemen göğüse ve bebek süt emdikce göğüs uclarida yerleşiyor içine
birşeyde kullanmadın mı ben bugun tatlı badem yagı aldım :)Çatladım hiç olmadıresimde ikiz gibi büyük çıkmış ama öyle değildi, gören moralimi bozuyordu minik bebeğin olacak diye :/
Ay maşallah canım benim hiç yok 15+2İlk göbi fotosu benden gelsin o vakit 12+0 :)
Bu da ben :) 11+6 Yarın 12+0 . Normal yuklemedi telefon , Bende çektiğim resmi ekran görüntüsü alıp attım![]()
iç karnın geniştir cnmSenin ki de çıkmış canım çok tatlı duruyor maşallah benim hiç yok sanırsın hamile değilim. 15+2
Sizin göğüs kalkanı dediğiniz ı yanlış anlamış olabilirim :) benim dediğim silikon göğüs ucu işte, Hani şu göğüse yapışan, biberon. Ucu gibi ucu olan :)Yani bebek seni emerken kalkan memedemi duruuor??
Sizin göğüs kalkanı dediğiniz ı yanlış anlamış olabilirim :) benim dediğim silikon göğüs ucu işte, Hani şu göğüse yapışan, biberon. Ucu gibi ucu olan :)
Eki Görüntüle 2078031 Eki Görüntüle 2078032 doğumdan bir ay önce. Oğluma hamileyken, eski topimigimizden
bence cok raflı dolap daha iyidir o kadar askıya asıcak eşya olmuyorKizlar selam..iyi geceler.cocuk odama buyuk gardrop yaptiricam nasipse.sigmiyorum artik cunki.sizce ici nasil olmali.cok raflimi yoksa askılıklı mi?tavsiyelerinizi bekliuorum.
Bebeyagi, hindistancevizi yağı kullandım ve bol bol kivi yedim. Bunda da aynı şekilde bakalım inşallah catlamambirşeyde kullanmadın mı ben bugun tatlı badem yagı aldım :)
Komik, Güzel bir duygu ama içindeki hareketler harika ötesi, mucizeviYaa acaba bu kadar büyük göbüs Nasil bir duygu![]()