2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aa goguse kakao yagi ilk kez duydum cnm.markasi ne olucak peki?nezamandan itibaren surmek lazim?
Aa goguse kakao yagi ilk kez duydum cnm.markasi ne olucak peki?nezamandan itibaren surmek lazim?
Canım markasından çok "katı kakao yağı" yani doğal olanını alıp elinde eritip sürmen önemli. Ben son ay aklıma geldikçe ara ara sürmüştüm göğüs uçlarına. Emzirirken her emzirmeden sonra sürdüm.

Canım markasından çok "katı kakao yağı" yani doğal olanını alıp elinde eritip sürmen önemli. Ben son ay aklıma geldikçe ara ara sürmüştüm göğüs uçlarına. Emzirirken her emzirmeden sonra sürdüm.

Peki gercekten ise yaradimi cnm?yara olayini engelledimi yani?

Çok geçmiş olsun Allah bir daha vermesin bende şu gelmesi şüphesi ile yatış yapmıştım bir kağıt verdiler çamaşırıma koydum adı turnusol kağıdı sanırım renk vermedi Dr hormonal salgı demişti tanı basit yöntem varken bunu yapmak neden resmen eziyet bu arada çocuğunuza birşey olmamıştır insallah.
Bende anlamadim hatta o turnusol kagidinin boyle paketli olanlari da var ped gibi bu durum icin uretilmis tum eczacilarda aramistim bulamadim. Sukur bebegime bir şey olmadi. Aslinda o amnisure testi de kotu bir test degil hatta yuzde 99 dogru cikariyor ve gelen suyun bebegin suyu olmadığı cikti fakat ben alttan muaynelerde cok kastigim icin kendimi muhakkak bir kanama oluyor. Ama doktorun tutumu panikligi hic hos degildi. Amin canim Allah hicbirimize vermesin. İnsallah saglicakla kucaklarimiza aliriz

kizlar nasılsınız ? Ben iki gündür serum üstüne serum yiyorum. Dün de kendi doktorum 3 tane serum yazdı her gün birini taktir dedi. :KK43:

Bugün biraz daha iyiyim mide Bulantim hafif ama gaz sancım var bir çöZümü yok mu bu sancıların ya içim de geziyor resmen hissediyorum. Kivrandiriyor beni iki gundur dunyam karardi :KK43:

selam bende senın gıbı cok cektım suan 13 haftadayım rahatladım bulantıdan ama gaz maalesef devam edıyor.
talcid yazdır emme tabletı o rahatlatıyor bırde karnına gaz sancısı gırınce ayaklarını dıkıp ole yat. bende basur da var ölüyorum resmen

selam bende senın gıbı cok cektım suan 13 haftadayım rahatladım bulantıdan ama gaz maalesef devam edıyor.
talcid yazdır emme tabletı o rahatlatıyor bırde karnına gaz sancısı gırınce ayaklarını dıkıp ole yat. bende basur da var ölüyorum resmen

Bende de var canım basur.. Çok çektim ondan da .. mide Bulantim gene başladı. 12. Haftada biter dediler 13 ten sonra daha da kötü oldum. Serum yazdı dün doktor ama hix bir eczanede yok.

Bende de var canım basur.. Çok çektim ondan da .. mide Bulantim gene başladı. 12. Haftada biter dediler 13 ten sonra daha da kötü oldum. Serum yazdı dün doktor ama hix bir eczanede yok.

sen gıdıp hastanede al serumu acılde ben hep acılde aldım.
bırde ayva tüket ozellıkle sabahları sımıt süzme peynır ye gerçekten bastırıyor. hatta ben ters bı hareket yaptım sg alt kaburgam 6. haftadan berı bulantılar yüzünden ağrıyor dıkkat et.

ıkılı teste gırdın mı

Sali gunu hastaneye gidecegim Cinsiyeti ogrenebilirmiyim acaba ikili testte yapilmadi daha en son 1aralikda gitmistim
canım öncelikle hayırlı olsun bebişin.Eğer iyi ve anlayışlı doktora denk geldiysen söyler cinsiyetini ama yok benim ki gibi birine denk gelirsen mümkünatı yok söylemez :confused::confused: 2li taramayı da bu gittiğinde isteycektir senden ;)

Beybisi123 Beybisi123 canım geçmiş olsun, hangi hastane/doktora gidiyosun, ben medicalpark bahar çelene başladım ama hiç bişey söylemeye gelmiyo tuhaf bir kadın devam edip etmemekte kararsızım, muayene süreci güzel geçiyor herşeyiyle bakıyor ama bilemedim esentepe de var aklımda arada kaldım

kizlar nasılsınız ? Ben iki gündür serum üstüne serum yiyorum. Dün de kendi doktorum 3 tane serum yazdı her gün birini taktir dedi. :KK43:

Bugün biraz daha iyiyim mide Bulantim hafif ama gaz sancım var bir çöZümü yok mu bu sancıların ya içim de geziyor resmen hissediyorum. Kivrandiriyor beni iki gundur dunyam karardi :KK43:

canım çok çok geçmiş olsun .
3 serum bayağı toparlar seni inşallah

Bende kontrolden geldim 2 li test yaptı bi sıkıntı yok boy 5.5 cm kilo 66 gr mis :) erkek olabilir dedi birde sarı su şeklinde akıntı olmuştu onada fitil verdi

hayırlı olsun canım güzel haberler ... kesin mi ekleyeyim mi erkek bilgisini tabloya?

Ausencia Ausencia beni listeye eklermisiniz

Merhabalar hoşgeldin Bejan , tabloda bilgilerini bana yazarsan ekleyeyim hemen

Ausencia Ausencia bizim de cinsiyet kesinleşti canım bir pipili daha geliyor :halay:
müsait olunca eklersen sevinirim :KK200:

:halay::halay::halay: aman aman bir paşa daha :emir_bebek::KK200: Rabbim sağlıkla kucağına anlamayı da nasip etsin canım , ekliyorum pipiliyi :KK48:

Back
X