2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende suan 12+3 :) sali gunu 13haftalikken gidecegim acaba cinsiyet belli olurmu 16.haftada net belli olir diyolar ama :) ankaradaym bende
Merhaba ben çok öğrenmek istiyordum doktorum kırmadı hatta her yerini inceledik beraber eşim videoya aldı bu haftalarda %70 olasılık dedi pipi henüz yok ama bu olmayacağı anlamına gelmez dedi bebeğin hormonları hala gelişim sürecindeymiş. Yani çok inanmamak lazım şu haftalar cinsiyete

Kızlar doktordan geldim şimdi, oğlumuz oluyor :) çok şükür sağlıklı herşey yolunda. Ausencia Ausencia canım tabloya ekleyebilirsin. Adı da Ozan olacak,onu da ekle istersen :) çok mutluyum Allah hepimizin gönlüne göre versin
15.haftadami ogrendiniz benim daha cok varya zaman gecmiyor :) rabbim saglicakla kucagina almayi nasip edsin insAllah

20171214_133753.webp

Crl:52
Nt:1.4

Kizlar birde benim 2li test sonuclarima bakin nasil sizce??

Son düzenleme:
Merhaba ben çok öğrenmek istiyordum doktorum kırmadı hatta her yerini inceledik beraber eşim videoya aldı bu haftalarda %70 olasılık dedi pipi henüz yok ama bu olmayacağı anlamına gelmez dedi bebeğin hormonları hala gelişim sürecindeymiş. Yani çok inanmamak lazım şu haftalar cinsiyete
Oyle tabi 16 18.haftada net olarak belli olur beklemek lazim ama cok sabirsizim cok merak ediyorum ya :)

Kızlar doktordan geldim şimdi, oğlumuz oluyor :) çok şükür sağlıklı herşey yolunda. Ausencia Ausencia canım tabloya ekleyebilirsin. Adı da Ozan olacak,onu da ekle istersen :) çok mutluyum Allah hepimizin gönlüne göre versin
Gözün aydın inşallah bizde öğreniriz en kısa zamanda :)

Gözün aydın :) Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

bu arada büyük oğlumun ismi Çınar Alp
ikincisine karar veremedim ama oğlum Deniz olsun istiyor hem erkek hem kız ismi olduğu için eşim istemiyor bende o zaman buda Deniz Alp olsun diyorum

Bende sizin gibi sabırsızım kızım olması en büyük hayalim bakalım ilk çocuk olduğu için çok da önemli değil sağlıklı olsunlar yeterki :anneadayı::nazar:
ilk cocukta kiz erkek fark edmiyir ama ikincide oteki neyse diger cinsiyet isteniyor :) fark edmesede genede insan merak ediyor icimden kiz geciyor ama bakalim hayirlisi olsun canim insAllah bian once ogreniriz :)

Kızlar selam fiyatları duyunca dudağım uçukladı ben ankarada Hacettepe Üniversitesi ne gidiyorum istediğim doktor doçent olduğu için 120 TL muayene ücreti ilgi alaka çok iyi ayrıca telefondan istediğim zaman ulaşıyorum eğer sezeryan olursa doktorumu istersem 800 TL sanırım. Tek odalar bulmak zormuş 150 TL civarı onun dışında genelde 2 kişilik odalar. Özel hastane hiç düşünmedim çünkü çoğunda bebek yoğun bakım ünitesi yok olanlarda işi ticarete dökmüş resmen. Durumu olanlar için özel hastane masrafları sorun olmaz ama diğerleri için paylaşmak istedim. Bu arada 12+4 de doktorum henüz pipi yok dedi ama daha erken belirlemek için dedi :emir_bebek:
Canım bende Hacettepe'ye gidiyorum, senin doktorunun adı nedir, ben normal polikliniğe gidiyorum

Bu kaynana milletini anlamak mümkün diil ,biz senelerdir tüp bebek deniyoruz bi oğlum var ikizlere hamileyim diye herkes küstü bana sanki kendileri bakıcak oğluna üzülüyo kız istediler bi kız bi oğlanmış o bile tatmin etmedi.Yani asla iyi niyet arama hep kıskançlıktan aslında.kız istediler birikız aramadılar bile.Bende ona göre davranıyorum boşver
Canım oglunda tüp bebekle mi oldu ?

Gunaydin kizlar
Dun cok canimi sıkan biseyi paylasmak istiyorum. Bebegin cinsiyetini ogrendikten sonra kv gittik. Ben heyecanla kizmis dedim. Kv hayirli olsun erkek dusunmustuk biz dedi kucuk gorumcemde ayni sekilde yaa erkek tahmin ettim ben dedi neyse hayırlısı olsun dedi gecti kaynim tam bir kiz delisidir oda ayni tepkiyi verdi.. boyle hayirli olsun ya nr guzel saglikli sihhatli bebek geliyo demiyolarda (ilk bebegimi kaybettim) hala erkek diolar aslinda hepsi kiz kiz die başımın etini yiyordu.. esimin kuzeni dogum yapti dunya tatlisi oglu oldu.. ondan beridir herkes erkege düşmüş.. hic tepkisiz kalmalari, ya insan azicik sevinmez mi hic hissettirmemeleri o kadar icimi acitti ki.. en son zaten dedim siz sevinmediniz galiba bundan sonra siz cocugun iyi olduğunu bilin yeter fazlasi yok die! Geldigimden beri agliyorum
Canım önemli olan bebisinin sağlıklı olması sen niye ağlıyorsun ki ağlama ne kendini ne bebeğini üzme olur mu şuan içinde bir mucize var kız bebeği rahmet ve berekettir

Back
X