- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #13.221
Ultrasonda bulunduğu yere göre tahmin edebilmek için 6.-7. Haftaki görüntü lazım diye biliyorum.. Bu hali ile, nub A göre tahmin edilebilir.. Onun da uzmanları var burada.. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ultrasonda bulunduğu yere göre tahmin edebilmek için 6.-7. Haftaki görüntü lazım diye biliyorum.. Bu hali ile, nub A göre tahmin edilebilir.. Onun da uzmanları var burada.. :)
Canım yazık değil mi o güzel canınaOnlar sevinse ne sevinmese ne ...
Hayatta huzurla ilgili tek felsefem , dıarıya kulak tıkayıp çekirdek aileme bakmak oldu ..eşinle beraber çıkarın keyfini kızınızın
benimde kayınvalidem gebeliğimi öğrendi , yarım ağız hayırlı olsun dedi ... yani dedi herhalde :) o kadar sessiz söyledi ki dudak okudumumrumda mı ? hiç .
canım test sonuçların güzel ... risk tablosunun altında . yaş evet yüksek . eee zaten düşük çıkması matematiğe aykırı ... 35 yaşta öyle çıkıyor . senle ya da bebeğinle ilgili değil .
bende yaptırsa idim ikili test kimbilir kaç çıkacaktı . hiç bozma moralini ... gayet güzel sonuçlar
Canım oğlunun ismi de çok güzelmiş ... Ömer de çok güzel ..
Yavuz Sultan selim de n mütevellit Selimi duyunca Yavuz geldi benim aklıma da .
bu arada isimlere karar verin tabloya isimleri de yazayım artık
oyyyyyyyyyyyy güzel anneMaşallah Ozan paşaya
nasıl güzel ya .... İism de güzel .. notlar kısmını siliyorum artık , kalp duymayan yok ... oraya isimleri ekleyeyim .
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin annesi
Nubçu auuuuuuuus geldi hanımmmmmmmmmmmmm
canım senin de hayırlı olsun%90 net olmuş aslında , illa ki bi ihtimal bırakmış garanti için .
ekliyorum tabloya oğlunu canım
Allahtan ççoook iyi doktormuş haaaa ... işinde iyidir belki ama sinir bozucu derecede ukala imiş bence .
bende bu zamana kadar gittğim dr u bıraktım , önümüzdeki hafta ilk kez başka doktora gideceğim ... o da tutmazsa :) oğlumun dr una .
Aynen yaa, çikolata türevleri, hamur işi, patates kızartması yiyorum.. Aman Allahım süt, yoğurt, hele yumurta.. Facia.. Aman canım dondurma günlük yensin deniliyor.. Yani büyük alınırsa kısım kısım yiyoruz ya onu kastediyorlar.. Ayrıca günlük sütü de oradan karşılamayı beklemeyin, süt için diyordu sitedehergün bir dondurma yiyorum süt yerine geçiyordur inşallahbuz gibi su içiyorum yada buz gibi maden suyu süt yumurta peynir balık daha başlayamadım doğru düzgun yemeye midem bulantım çok yok ama iştah yok ben de tatlılara iştahım var
![]()
Aman canım ne ağlıyorsun.. "Ben erkek hissetmiştim, erkek oldu.. Demek ki ananın hissi önemliymiş.. Size getirmem oğlanı, üzülmeyin bu kadar" deyiver.. Ne sıkıyorsun canını?Gunaydin kizlar
Dun cok canimi sıkan biseyi paylasmak istiyorum. Bebegin cinsiyetini ogrendikten sonra kv gittik. Ben heyecanla kizmis dedim. Kv hayirli olsun erkek dusunmustuk biz dedi kucuk gorumcemde ayni sekilde yaa erkek tahmin ettim ben dedi neyse hayırlısı olsun dedi gecti kaynim tam bir kiz delisidir oda ayni tepkiyi verdi.. boyle hayirli olsun ya nr guzel saglikli sihhatli bebek geliyo demiyolarda (ilk bebegimi kaybettim) hala erkek diolar aslinda hepsi kiz kiz die başımın etini yiyordu.. esimin kuzeni dogum yapti dunya tatlisi oglu oldu.. ondan beridir herkes erkege düşmüş.. hic tepkisiz kalmalari, ya insan azicik sevinmez mi hic hissettirmemeleri o kadar icimi acitti ki.. en son zaten dedim siz sevinmediniz galiba bundan sonra siz cocugun iyi olduğunu bilin yeter fazlasi yok die! Geldigimden beri agliyorum
Canım seninde ilk kız olursa, "ilkin kız olması kadının bereketinden olurmuş anacığım" deyiver..Ah bo cadı kaynana da bende var galiba .Konu cinsiyet yok çirkinleştin kızın olur bende ded ki inşallah kala kaldi yok söyle yok böyle erkek erkek diye olur 5 oğlu 5 erkek torunu var ama ilk erkek olsa güzelmiş önce bi sağlıklı olsun desene ya burdaki bi arkadasimizda yazmıştı bugün kız olunca suratları değişiyor hayır kadın olmasa erkek olmıcak anlamıyorlar bide şu hafta benle gelicek hiç istemiyorum cinsiyeti doktor ona söylesin öf ya niye böyleler ki diyorum ben bi getiriyim bi daha biraz geç getirrim diye dediği lafa bakın ya kızı olsada mi geç getiricej millet konuşur millete göre yaşamıyorum dedim rabbim sağlıklı versin hc bsy umrumda değil dedim ama cahil gerçekten baş edemiyorum
Bende ozele gidiyirum esim hep yanimda oluyor ultrasonda goruyoruz bebisimizi birlikte :)Randevu alıyoruz önceden saatinde alıyor genelde bazen biraz bekliyoruz ama hoca oldu bittiye getirmiyor uzun uzun anlatıyor sorularıma cevap veriyor. Ultrason odasına erkekler giremiyor. Doktorların odasında cihaz yok zaten. Eşime sordu bebeği hiç gördün mü diye hayır deyince o zaman ben de bi bakıyım hem babası da görsün dedi benimki koşa koşa çikolata almaya gitti göreceğini duyunca bebiş hateketlensin diyebizi farklı bir odaya aldı orda her tarafını gösterdi bebeğin sağolsun hatta bebeğim çok hareketliydi annesi sana çok güzel pozlar veriyor maşallah dedi doktor.
Hic umrumda değil gibi ama canımı çok sıkıyor arada Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayi nasip etsin hepimizé inşallahCanım seninde ilk kız olursa, "ilkin kız olması kadının bereketinden olurmuş anacığım" deyiver..
Ay kızlar, hiç takmayın gereksiz konuşanları.. Siz biliyorsunuz, gönlünüz rahat, gerisini boşverin.. Ne demişler, cahil ile muhattap olma, kaybedersin.. Hoş, ben duramam cevabımı veririm.. ![]()
Amin canım aynen öyle.. Olmasa, yıllarca çabalasak, daha mutlu olacaklar galiba.. Allah yardımcımız olsun..Hic umrumda değil gibi ama canımı çok sıkıyor arada Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayi nasip etsin hepimizé inşallah![]()
![]()
Amin benim kv beni hiç sevmez bende onu ama saygım da yok ilk haftakrimda hamileliğin daha yeniydim onun yüzünden karnima tekme yedim rabbimé havale ettim ben onu da rabbim onla konuşsunAmin canım aynen öyle.. Olmasa, yıllarca çabalasak, daha mutlu olacaklar galiba.. Allah yardımcımız olsun..
Tekme yedim ne demek?Amin benim kv beni hiç sevmez bende onu ama saygım da yok ilk haftakrimda hamileliğin daha yeniydim onun yüzünden karnima tekme yedim rabbimé havale ettim ben onu da rabbim onla konuşsun
Sen varya bunlara erkek olacak yavrumuz desen, kıza alıştırmıştık kendimizi derler..Amin benim kv beni hiç sevmez bende onu ama saygım da yok ilk haftakrimda hamileliğin daha yeniydim onun yüzünden karnima tekme yedim rabbimé havale ettim ben onu da rabbim onla konuşsun
Bu ikili test olayı çok karışık ya tamamen risk ihtimalleri, ben burun kemiği ve ense kalınlığı ölçümü yaptırdım sadece. İyi çıkmıştı sen de gönlünü ferah tut,bı sorun çıkmaz inşallah. Kötü düşünüp stres olma. Stres de zararlı bebeğeMerhaba kizlar. Bugun devlet hastenesine gittim. Ultrason sonuclarim iyi cikti bebegin burun kemigi olusmus ve ense kalinligi degeri cok guzel. Gecen haftada ozele gitmistim ordada sonuclarim cok iyi cikmisti. Fakat bugun ikili test sonucumu aldim. Fakat ikili test sonucum ve kombine riskim cok yuksek cikti. Doktorum Nifty test önerdi. Amniyosentezi beklememek icin. Suan kararsizim. Kafam cok karisik
Neeee altız mıKızlar, haberlerde ne gördüm..Amerikada üç erkek evladı olan kadın, birde kızım olur belki diyerek hamile kalmış.. Doktora bir gitmiş.. Tam 6 tane atan kalp.. Doktor bazılarını sonlandırmamız lazım demiş.. Kadın istememiş.. 3 erkek 3 kız, toplam 9evladı olmış.. Diyorum, bazılarını sonlandırsaydı, sonlandırdıkları kız olabilirdi.. İşte herşey de bir sınav..
Aynen canım yaa, biz bir taneye oram ağrıyor burama sancı girdi Vs diyoruz da, maşallah cidden..Neeee altız mıvalla helal olsun kadına da :)iste kısmet herşey gerçekten
Karamsar olma lütfen,kaç çıktı risk ihtimali. Ben Mayıs annelerini de okuyorum arada orda da vardı riski yüksek çıkan bı kaç kişi. Amniyosentez yaptıran oldu, nifty yaptıran oldu. Hepsi iyi çıktı Allah'a şükür. Sen de iyi olacağına inan. Ölçümlerin iyi çıkmış sonuçtaDoktor direkt nifty test yaptir dedi. Cok kararsizim Hersey bukadar normal ilerlerken down sendromu riski olmasi. Iyi ki yaptirmamissiniz. Gecen hafta nasil mutluydum ultrason sonuclarindan sonra. Hakkimizda hayirlisi yine de.
Nasıl yaniiii kim yaptı bunu sanaAmin benim kv beni hiç sevmez bende onu ama saygım da yok ilk haftakrimda hamileliğin daha yeniydim onun yüzünden karnima tekme yedim rabbimé havale ettim ben onu da rabbim onla konuşsun