- 7 Ağustos 2017
- 611
- 877
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #13.301
Evet gören herkes öyle diyor :) Doktor pipisinin resmini de çekti de ,eşime gönderdim o resmi![]()
Gözün aydın canım oglusunu sağlıkla kucağına al inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gören herkes öyle diyor :) Doktor pipisinin resmini de çekti de ,eşime gönderdim o resmi![]()
Bendim canım 37 kilo idim hamile kaldığım da :))
Aminnn inşallah canım, hepimiz sağ salim kucağımiza alırız inşallah :)Gözün aydın canım oglusunu sağlıkla kucağına al inşallah :)
hiç uykum yok ama çook açım![]()
gidip gelip peynir ceviz yedim .. mandalina yedim ama ııı ıhhhhh kesmiyor sanki ..
bi tost basmadangidip yatayım ben
Bende aynı durumdayım bişi yememiş gibiyim çok açım ama dayanamıcam artık![]()
Ayran yapmış sın midedebende koca bi kase yoğurt yedim ... azıcık şişirsin diye ... bi koca bardakta su içtim ...
Ayran yapmış sın midede
Ben olsam daha çok acıkır dim :))
Tost gözünün önünden giderse uyursun :)) ama kafaya girdi bi kere uyutmazzsanki bende sen oldum şu an
inat ettim bu gece tost most yok :) gidip yatayım bari
Tost gözünün önünden giderse uyursun :)) ama kafaya girdi bi kere uyutmazz![]()
Tamam :)) iyi geceler uyursun inşallahgitmiyooor , gözümün önüne önüne dikiliyor bacım
hadi ben gidiyorum uyumayakalkıp yersem söz yazacağım
![]()
Bende hissediyorum özellikle bu hafta ara ara kımıldama oluyor yatarken farkedebiliyorum sadece. Bağırsak hareketi gaz vs diyenler oluyor erken diyenler oluyor ama 2inci gebeliğim ve net belli bebek hareketi olduğu çok şükür.. 14+4 günlük bebeğim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)
Tost gözünün önünden giderse uyursun :)) ama kafaya girdi bi kere uyutmazz![]()
gitmiyooor , gözümün önüne önüne dikiliyor bacım
hadi ben gidiyorum uyumayakalkıp yersem söz yazacağım
![]()
gece gece nasıl istedi canım eşim yaptı sağolsun yedim rahatladım olan bana oldu![]()
Egzama olabilir.Kizlar ellerim cok kuru ve üzerinde kucuk kucuk kızarıklıklar oluyor Kremliyorm ama parmak aralarindada var sizce bu normal mi Var mi bnim gibi olan