2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar doktoruma smdi sordum evde ufaktan supurge yapsam sakincasi varmi diye hayir yok yapabilirsin dedi.birde ben pek yurumuyorum hamile kalali.hep arabayla.korkuyorum sanirim.gidicem yere yuruyerek gdebilirmiyim dedim tabiki gidebilirsin dedi.sizler napiyosunuz bu konularda????

Düşük riskin yoksa yap canım evde her iş bana bakıyor alış veriş market pazar evdede hiç oturmuyorum minik kızım döküyor ben temizliyorum:) yeri geliyor halı yıkıyorum mecbur ;)

Bütün kadınlar aynı her gün süperge aç bitmiyor çocuğun kalemtraş silgi kalıntıları erkeklerin kılı tüyü:63:
Valla evde çocukta var ama eşimin kılından tüyünden onun dağınıklığı gözükmüyor bile çocuğum en fazla oyuncaklarını dağıtıp geri de topluyor :)

Kizlar doktoruma smdi sordum evde ufaktan supurge yapsam sakincasi varmi diye hayir yok yapabilirsin dedi.birde ben pek yurumuyorum hamile kalali.hep arabayla.korkuyorum sanirim.gidicem yere yuruyerek gdebilirmiyim dedim tabiki gidebilirsin dedi.sizler napiyosunuz bu konularda????
Ben İlk hamileligimde olduğu gibi bunda da hergün düzenli yürüyorum. Ilk hamileligimde doğuma bile yürüyerek gittim sancım olduğu halde, korkmayın kızlar riskiniz Yoksa yürüyün hemde bol bol. Çok faydası olacak doğuma ve nefesinize

Nasil yani bio-oil ayrimi ikiside?
Bio-oil catlak kreminin adi canım anne tv yi izliyorum ben hamileligimi ilk ogrendiginden beri , bu markayida oradan duydum . Yine anne tv Ender Saraç ta bir yag karışım verdi burayada yazmıştım onuda yapabilirim . Aslinda onu yapsam daha dogal daa tembellik iste biooil al gec dedim . Eczanede kampanyada şuan ikili krem 70 kusurlerden 56 y tl düşmüş. Bir dahaki gittigimde alırım yads internetten alırım bakalım:işsiz: şimdilik bebeyagina devam
Aynen oyle canim ilk bebislerimiz saglikli olsunlar da ikiside kabulumuz:)) valla odemde olabilir dedikleri icin kimseye bisey demeyi dusunmuyorum:) 16. Haftada soyler artik
Öyle e yap canim 16.haftamizada az kaldi zaten . Kesinlesince ogrenir herkes . Benim bebike cinsiyeti konusunds oran bile vermiyorlar çok ozeniyorum çok ama tık yok bizim doktor da:KK12: merakla bekliyorum:KK57:

Merhaba cici anne adayları!

14+0 im şu an şükür herşey yolunda size sormak istediğim şu ki hiç hastahane doğum fiyatlarını araştırdınız mı mesala ist pendik emsey hastanesinde kontrollerimi yaptırıyorum lakin fiyatlar çok pahalı örnek olarak kan testi ve muayene için 320 tl verdim sonra ise ikili test için 450 tl istemişlerdi bizde devlette yaptırıp sonuçları gösterdik ama aklım doğum fiyatlarına takılmaya başladı daha fiyat konuşmadık. Sizin hiç fiyat araştırması yaptığınız oldu mu?

Doktorumdan cok memnunum lakin fiyatlar cok pahali acaba pendik tarafında oturan anne adayları hangi hastahanelere gidiyorlar ve memnunlar mi ?

Haftaya kontrolün var doğum fiyatını sorarım bu arada

Hepinize sağlıklı gebelikler anneler:dua:

Bende emseye gidiyorum canım ama doğum fiyatı sormak aklıma gelmedi heyecandan. Hangi doktora gidiyorsun

Hamişleeerrr bizde doktordan geldikk. Bebişimm çok iyi gelişimi hatta 1 hafta önden gidiyor herşeyi. Sanki biraz koca kafalı olacak :KK48: Oğluşumm olacak. Çok mutluyum valla onu gördüğüm için. Ausencia Ausencia kuzucumm bizim kesin erkek yazabilirsin:KK200::KK200::KK200:
Gözün aydın canım,ne güzel haberlerle gelmişsin :) maşallah:nazar:

Ben bugün dışarıya çıktım iş ev arası arabayla gidiyorum bugün bebek için şifonyer baktim beşik baktim yoruldum yatıyorum suan yürüdüm ama fena oldum battı kasigim

Back
X