Canim öncelikle geçmiş olsun , Rabbim şifa versin bebegini korusun inşallah
Üzülme stres yapma bu çok etkiliyor . Bunu en iyi ben bilirim ki hayatım da acayip stres sıkıntı yaptığımda tekrardan adet olurdum kanama gelirdi . Yine bir gün eşime çok kırıldım kızdım üzüldüm agladim çok kanamam oldu ve adet olmusken o ay tekrar oldum ve gecmedi bir hafta,, kadin dogumcuma gittim o zaman rahim zarımin 2 mm olduğunu öğrendim . Bebek sahibi olmak istiyordum. Doktor olmaz kanamani durdurmamiz lazim dedi . Bir ay kanamam oldu gecmedi verdigi ilaçla,, tekrar gittim doktora 3 ,7 mm kanama az da olsa devam ediyor . Tekrar dedim bebek düşünüyoruz biz . Doktor bana bebegin olamaz ki dedi . Rahim zarin çok ince bebeği tutamaz sürekli düşük yaparsin dedi

Öncelik kanamani durdurmamiz dedi baska ilac verdi. O sözleri duyunca yıkıldım ben . Doktordan çıktım agladim . Doktor bide stres sıkıntı üzüntüyü yasaklanmıştı bana . Dediklerine bak
Neyse canim uzatmiyim eve gittim internetten arastirdim tüp bebek olmasi icin bile 7mm üstünde olmasi lazimmis . Ne kalınlastiriyor diye araştırıyordim nar suyu cikti karşıma . Taze sıkılmış nnar suyu satan yer buldum şişe sise aldım ictim , marul kökü dediler yedim . Tekrar doktora gidiyorum 3,5 mm

devam ettm icmeye vazgeçmedim yine ince yine ince . Kanamam gecti doktor ilaclari bıraktirdi. Esim cocuk istiyor, ben olmaz düşecek, surekli kaybedecem diye korkuyorum istemiyorum . Dedim bir ay daha gecsin bekliyelim, her adette yenilenileniyormus çünkü . Bir ay gecti ,adetim bitti, bir haftada bekliyelim garanti olsun derken korka korka tekrar doktora bittim veeee 10 mm olmus

doktor bebek düşünüyorsan tam yumurtlama donemin dedi . Ben ucarak çıktım tabii o kadar ay her gittigimde ince ince olmaz olmaz derken. Megersem surekli kanamadan dolayi ve kullandigim ,verdigi ilaçları inceltiyormus . Bir ay sonra geciktim test yaptırdım da gitmedim adet agrilarim var hasta olacam doktorada rezil olacam diye. Sonra

hamileymisim

doktora gittim zar olus 21mm buda hamile olduğunun kaniti dedi.
Herkesin bir sınavı var burada benimki de böyleydi. Hem bu dönemde troid hormonlarimun degerleri Yuksek oldugunu buda bebege zarar verdigini ogrenmis oldum ve hamilikten once ogrenip önlemini aldik. U zun anlattım biliyorum canim kusura bakma demek istedigiim aylarca gittim doktora 2 mm den 21 mm geldik bebeğim tutundu bana , sanada tutulacaktır

ki tutunmusta üzülme hic tedaviside varken hele. Onlar bize tutundu sarıldı , bizde onlara tutunalim , uzmeyelim canımızı ki miniklerimiz hissetmesin iyi olsun.
Her şerde bir hayır , her hayirda da bir ser vardir . Cok şükür ki kötü bir olayydan baska seyleer göstermiş Rabbim önlemini önceden alabilecksin . Duadan da baska birseyimiz yok canım. Rabbim o minik mucizelerimizi sağ salim bize bagislasin