Ayyy, al canım izin.. Bizlerin yerine de dinlen
Hiçbir fikrim yok ama üzüldüm canım.. Geçmiş olsun.. Nasılsın şimdi?
Ben gördüm ama bişey demek istemedim.. Bir oğlum var kızım olsun istiyorum, değişir mi? Kızım var oğlum olsun istiyorum.. Burada erkek bebekleri gördükçe üzülüyorum, çünkü kızım olsun istiyorum.. Doktorum kız dedi, değişir mi???? Bir ton üzücü soru.. En başta kalbi atacak mı? Sonuçlar güzel çıkacak mı? Derken geldiğimiz seviyede söylediğimiz sözlere üzülüyorum.. Allah bizlere bunu nasip etmiş, binlerce şükür.. Onun hikmeti, ister verir, ister kız verir, erkek verir.. Kimsenin kötü niyetinin olmadığını biliyorum ama üzülüyorum.. Başta aramızda olup bebeğinin kalbi duran arkadaşlar var, yüksek riskli arkadaşlarımız var.. Belki de diyorum onlar mesajları görüp 'Allahım bana nasip etseydin, kız erkek ayrımım yoktu' diyorlardır..
Cinsiyetini merak edenlere birşey demiyorum.. Ama özellikle bir cinsiyet olsun, diğeri olursa üzülürüm, değişirse üzülürüm, mesajlarını gördükçe inanın kalbim nasıl sızlıyor tarif edemiyorum bile.. Kendi kürtajım geliyor aklıma.. Ne bileyim..
İnşallah gönlünüzde ki olur.. Ve gönlünüzdeki hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur..
Kızı olanın da kızı olursa ne güzel.. Oğlu olanın erkek kardeşi olursa ne güzel.. Ne kadar kendimiz için farklı cinsiyet istesekte onla içinde en güzeli aynı cinsiyetten kardeşi.. Babamlar 4erkek.. Valla birlikte nasıl mutlular.. Tabi babaannemler için bir de hala var.. Ama belli bir yere kadar Babamlarla halam.. Yine annemin 8kız kardeşi var bir tane de dayım var anneannemler için.. Kızlar da birlikte sabahlara kadar dertleşirler.. Dayım belli bir yere kadar aralarında..
Umarım hislerimi anlatabilmişimdir ve kalbinizi kırmamışımdır..
Ben olsam, evet takıyor, isterseniz birde sizin yanınızda taksın derim.. Ne kadar kıskanç insanlar.. Kendi kocaları yapmıyor diye bu yaygara boşver canım..