2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım hoşgeldin aramıza burada hemen hemen herkesin kasılmaları ve agriları oluyor önemli olan onun boyutu ve uzun sürüp sürmedigi gun içinde kaç defa olduğu bunları takip edip doktorunla paylasman lazım
Aslında kasılmayı hissedemiyorum ben canım. Ultrasonda çıktığı için biliyorum sadece. Ama doktorum fazla önemsemedi bu durumu. Hepimiz sağ salim vaktinde kucağımıza alalım inşallah

Kizlar dun yazmistim icimde bi endise var sanki bebegime bisey olmus gibi hatta ruyamda bebegimi dusurdugumu bile gormustum diye :KK43: dayanamadim bugun kontrole gittim. Bebek asagiya inmis doktor evde bi is yapma yat dinlen dedi koyde ogretmenim 40 km uzak. 2 gun rapor verdi sali carsamba gitme dinlen bol bol dedi. Bi igne verdi dusuk onlemek icin galiba :KK43: ilk haftalarimda da 3 kez vurulmustum. Bebegin inmesi riskli kanaman olabilirdi dedi :KK43: cikinca biraz agladim sinirlerim bozuldu cok uzulurdum bisey olsaydi. Annelik iste demekki hissettim :KK43: cunku her zmaanki kuruntum gibi degildi yasadigim his. Esime de kizdim endisemi kucumsedin hislerime guvenmedin diye :KK43: igneyi yaptirdik eve geldik simdi esim kizdi evde kalkip gezme bile yat dinlen dedi zaten ne zaman kalksam kiziyor. Allahima cok sukur.. Bebeklerimiz sag salim dogsun hic birine bisey olmasin insallah, cok duygusallastim bugun.. :KK1:

Bu rahim kasılmaları çoğu hamişte oluyor anlaşılan. Peki neden kaynaklanıyor acaba, Allah korusun erken doğumu tetiklediğini öğrendiğimden beri tedirginim.. Doktorum fazla üstünde durmadı, inşallah bu haftalarda önemsiz birşeydir ve geçicidir.

Bi neden soylemedi hic biri.sadece azaltmak icin bikac girisimde bulundular serum ve mg gibi.o kadar.moral onemli bu konuda bide kasilma disinda kasik agrilari enfeksiyondan olabilecegi gbi gebelikte kabizlik sık oldugu için gaz agrisindan da cok oluyor.yuruyus yapmak lazm

Ay canım valla Allah razı olsun senden.. Ben çocuk diye takmıyordum hiç.. Dün gece hiç yatamadım, uyurken ne zaman sırt üstü yatsam karnım taş gibi oluyor benim, özellikle de göbek deliğimin 3-4 parmak altı.. Bakalım doktora da ulaşamadım.. Canım sıkıldı baya.. İnşallah birşey yoktur..
Sıkma canım hepimiz yaşıyormuşuz bende bi tek bende oldu sanıyordum, bi de sırt üstü yatma daha çok oluyor o şekilde bol su iç hiç biley olmaz. Ben oğluöda çok sık ve şiddetli yaşıyordum çok şükür bişey olmadı korkma sende
kızlar günaydın nasılsın ?
benim doktorum bu ay sonundan itibaren hastane değiştiriyor bende değiştiricem uzak benim için gittiği hastane doğurana kadar 40 doktor gezicem sanırım
canım sen medicalde volkan beye gidiyordun sanırım o mu ayrılıyor hastaneden

Kizlar dun yazmistim icimde bi endise var sanki bebegime bisey olmus gibi hatta ruyamda bebegimi dusurdugumu bile gormustum diye :KK43: dayanamadim bugun kontrole gittim. Bebek asagiya inmis doktor evde bi is yapma yat dinlen dedi koyde ogretmenim 40 km uzak. 2 gun rapor verdi sali carsamba gitme dinlen bol bol dedi. Bi igne verdi dusuk onlemek icin galiba :KK43: ilk haftalarimda da 3 kez vurulmustum. Bebegin inmesi riskli kanaman olabilirdi dedi :KK43: cikinca biraz agladim sinirlerim bozuldu cok uzulurdum bisey olsaydi. Annelik iste demekki hissettim :KK43: cunku her zmaanki kuruntum gibi degildi yasadigim his. Esime de kizdim endisemi kucumsedin hislerime guvenmedin diye :KK43: igneyi yaptirdik eve geldik simdi esim kizdi evde kalkip gezme bile yat dinlen dedi zaten ne zaman kalksam kiziyor. Allahima cok sukur.. Bebeklerimiz sag salim dogsun hic birine bisey olmasin insallah, cok duygusallastim bugun.. :KK1:
kuzum çok geçmiş olsun demek ki gerçekten hissetmişsin bol bol dinlen, Allahın izniyle birsey olmaz

Bebek arabazi alcaklar simdi tv8 de gordum cocuk markette mc bebek arabasi cok guzel 1000 tl den 680 e mi ne dusmus ben begendim ama bizim bebek arabamiz var olmasa cok begendim

Blackbluee1 Blackbluee1 benim kardeşim de hamile, eltileri enişteye detaylı gereksiz biz yaptırmadık filan demişler o yüzden kız kardeşim yaptırmadı ben o kadar gerildim ki az daha arıycaktım eltilerini. bizzat kendim yaşadım gebeliğimde normal muayene de farkedilmeyen sıkıntının detaylıda görüldüğünü, yine oğlumun rahatsızlığı normal muayeneyi geçtim detaylı da bile görülmedi ki esktradan fetal eko gerekliymiş. Bunlar basit şeyler değil anne baba olarak biz yapılması gereken herşeyi alınması gereken tüm önlemi almalıyız çünkü bunun vicdan azabı çok büyük :( sen sıkma canını detaylı da temiz çıkmış zaten çok şükür.

Ben de bugün dra gittim. Dr değiştirdim. 13 haftada diğer dr erkek demişti, bu dr da erkek dedi. Her şey yolunda çok şükür. Demir hapı verdi. Ferrum Fort adı. Kabızlık yapar mı acaba? Erkek ismi bulmak ne zormuş. Aklımdan Göktuğ, Yiğit, Kutay geçiyor. Sizin adaylarınız ne?

Bir kasik ağrım varki kızlar sormayın her an doğum yapicakmisim gibi aşağı aşağı baskı yapıyor bugün
Aynı ben yaa.. Neden bu derece arttı, bu kadar sertleştim anlamıyorum.. Birde ultrasonda doktorlar göbeğimin dört beş parmak altına bakıyorlar.. Hâlâ aynı yerde bebeğim, yukarıya çıksaydı bi..

Sıkma canım hepimiz yaşıyormuşuz bende bi tek bende oldu sanıyordum, bi de sırt üstü yatma daha çok oluyor o şekilde bol su iç hiç biley olmaz. Ben oğluöda çok sık ve şiddetli yaşıyordum çok şükür bişey olmadı korkma sende
canım sen medicalde volkan beye gidiyordun sanırım o mu ayrılıyor hastaneden

kuzum çok geçmiş olsun demek ki gerçekten hissetmişsin bol bol dinlen, Allahın izniyle birsey olmaz

Bendeki sorunun bir nedeni de su galiba.. Maksimum üç bardak içiyordum.. Sen dünde su iç yazınca, bugün bir litre içtim galiba.. İnşallah artırırım..
Sağa yatma, yüzüstü zaten yatma, birde sırt üstü çıktı.. Vallahi şimdiden solum ezildi.. Rabbim sağlıkla kavuştursaydı bi..

Ben de bugün dra gittim. Dr değiştirdim. 13 haftada diğer dr erkek demişti, bu dr da erkek dedi. Her şey yolunda çok şükür. Demir hapı verdi. Ferrum Fort adı. Kabızlık yapar mı acaba? Erkek ismi bulmak ne zormuş. Aklımdan Göktuğ, Yiğit, Kutay geçiyor. Sizin adaylarınız ne?
Hayırlı olsun canım.. Bana da aynı ilacı verdiler, daha bir kez içtim tabi.. Bizede erkek dediler.. Ben Yusuf, Ömer, Burak, Enes, Furkan isimlerini seviyorum.. Bakalım nihayetinde ne olacak?

Çok çok çok geçmiş olsun cnm insallah biran önce herşey yoluna girer ve bebeğini sağ salim vakti zamanında kucağına alırsın benimde düşük riskim var neler hissettiğini çok iyi anlıyorum

Aynı ben yaa.. Neden bu derece arttı, bu kadar sertleştim anlamıyorum.. Birde ultrasonda doktorlar göbeğimin dört beş parmak altına bakıyorlar.. Hâlâ aynı yerde bebeğim, yukarıya çıksaydı bi..

Bendeki sorunun bir nedeni de su galiba.. Maksimum üç bardak içiyordum.. Sen dünde su iç yazınca, bugün bir litre içtim galiba.. İnşallah artırırım..
Sağa yatma, yüzüstü zaten yatma, birde sırt üstü çıktı.. Vallahi şimdiden solum ezildi.. Rabbim sağlıkla kavuştursaydı bi..

Hayırlı olsun canım.. Bana da aynı ilacı verdiler, daha bir kez içtim tabi.. Bizede erkek dediler.. Ben Yusuf, Ömer, Burak, Enes, Furkan isimlerini seviyorum.. Bakalım nihayetinde ne olacak?
Geçmiş olsun cnm sanada bende hiç bilmiyorum neden oldugunu oglumda bende çok aşağıda taşıdığım için 9 ay her an doğum yapicakmisim gibi gezdim ama bunda hiç sormadım asagidami diye onlarda söylemedi detaylıda sorucam yerini

çok geçmiş olsun canım iyice dinlen hemencik yukarı çıkar inşallah annesi endişelenme

Ay demek ki hissetmissin çok şükür bebek iyi önemli olan bu . Bebeginle bol bol konuş moral ver artık seni duyuyor annesi :)

Kizlar doktorunuz size hangi d vitamini verdi? Bana coledan d 3 verdi yaklaşık bi aydir gunde 3 damla kullaniyorum ama icerigini okudum simdi. Hamileler gerek duymadikca kullanmamali yaziyo. Kafam karıştı:(

1 litre de az canım azar azar artır :( bu arada sağa da yatabilirsin ama olabildiğince sola yat :) bende her gece uyandığımda kendimi sırt üstü buluyorum, hatta bugün baya bir sırt üstü uyumuşum ki uyandığımda karnım kaskatıydı wc sıkıstım sandım kosturdum lavaboya ama yok sırt üstü yatınca sıkıntı veriyor gerçekten

Back
X