2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar doktorunuz size hangi d vitamini verdi? Bana coledan d 3 verdi yaklaşık bi aydir gunde 3 damla kullaniyorum ama icerigini okudum simdi. Hamileler gerek duymadikca kullanmamali yaziyo. Kafam karıştı:KK43:
Bana d vitaminim çok çok düşük olmasına rağmen vermedi doktor

Kızlar kullandığınız magmezyum bundan mı, kullananlar da afedersiniz ishal yaptı mı

Eklentiler

• F2E27A3A-E2EF-4EC4-B273-E976FBF6B13B.webp
    F2E27A3A-E2EF-4EC4-B273-E976FBF6B13B.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 27
Blackbluee1 Blackbluee1 benim kardeşim de hamile, eltileri enişteye detaylı gereksiz biz yaptırmadık filan demişler o yüzden kız kardeşim yaptırmadı ben o kadar gerildim ki az daha arıycaktım eltilerini. bizzat kendim yaşadım gebeliğimde normal muayene de farkedilmeyen sıkıntının detaylıda görüldüğünü, yine oğlumun rahatsızlığı normal muayeneyi geçtim detaylı da bile görülmedi ki esktradan fetal eko gerekliymiş. Bunlar basit şeyler değil anne baba olarak biz yapılması gereken herşeyi alınması gereken tüm önlemi almalıyız çünkü bunun vicdan azabı çok büyük :KK43: sen sıkma canını detaylı da temiz çıkmış zaten çok şükür.

Benim de çok canım sıkıldı çok sinirlendim bütün gece uyumadım..
Ama ben istikrarlıyımdır.. kim ne derse desin bildiğimi yapıyorum iyiki de yapıyorummm.
Bugünde eşimin teyzesi hemşire. Aramış işte oraya gitme ben sana doktor ayarlarım falan diyo güya öyle deyip geçiştirecekler kv para verileceğini duydu ya. Çok geldi Onlara ve kimse yaptırmamı istemedi.. Tamm dedim bakarız dedim hemen giyim hastaneye yaptırdım . Çokta umrumda değil..

Benim de çok canım sıkıldı çok sinirlendim bütün gece uyumadım..
Ama ben istikrarlıyımdır.. kim ne derse desin bildiğimi yapıyorum iyiki de yapıyorummm.
Bugünde eşimin teyzesi hemşire. Aramış işte oraya gitme ben sana doktor ayarlarım falan diyo güya öyle deyip geçiştirecekler kv para verileceğini duydu ya. Çok geldi Onlara ve kimse yaptırmamı istemedi.. Tamm dedim bakarız dedim hemen giyim hastaneye yaptırdım . Çokta umrumda değil..
Boşveeerrr sen bildiğini okumaya devam et çocuk senin tasası onlara düştü sanki :63: Bende 380 lira vercem diye duyan şaşırıyor sanki onların cebinden çıkacak, ben ilkinden ağzım yanmış ikinciyi riske atar mıyım:kahve:

Yani aslinds doktoruma cok guveniyorum cok iyi isim yapmis acibademde filan cslismis bi doktordu yani bilemedim insaALLAH bsy olmaz
Olmaz canım merak etme kullanan çok kişi var ama bazıları benim doktor gibi takık ilaçlara, bana kan hapını bile vermemişti devlette ki dr kullanman lazım deyip yazmıştı iyi de yaptı kullanıyorum şimdi bi ara sürekli başım dönüyordu geçti muhtemelen kansızlıktandı

Boşveeerrr sen bildiğini okumaya devam et çocuk senin tasası onlara düştü sanki :63: Bende 380 lira vercem diye duyan şaşırıyor sanki onların cebinden çıkacak, ben ilkinden ağzım yanmış ikinciyi riske atar mıyım:kahve:

Kesinlikle canım bende kıyamazdım içinde rahat etmezdi. Para çok ta önemli değil. :lülülü:

I
Olmaz canım merak etme kullanan çok kişi var ama bazıları benim doktor gibi takık ilaçlara, bana kan hapını bile vermemişti devlette ki dr kullanman lazım deyip yazmıştı iyi de yaptı kullanıyorum şimdi bi ara sürekli başım dönüyordu geçti muhtemelen kansızlıktandı
InsaALLAH canim sagol ya valla icimi rahatlattin insaALLAH bisey olmaz ya ALLAH buyuk carsamba kontrolüm var bi gitseydim gorseydim bebeisimi

Aynı ben yaa.. Neden bu derece arttı, bu kadar sertleştim anlamıyorum.. Birde ultrasonda doktorlar göbeğimin dört beş parmak altına bakıyorlar.. Hâlâ aynı yerde bebeğim, yukarıya çıksaydı bi..

Bendeki sorunun bir nedeni de su galiba.. Maksimum üç bardak içiyordum.. Sen dünde su iç yazınca, bugün bir litre içtim galiba.. İnşallah artırırım..
Sağa yatma, yüzüstü zaten yatma, birde sırt üstü çıktı.. Vallahi şimdiden solum ezildi.. Rabbim sağlıkla kavuştursaydı bi..

Hayırlı olsun canım.. Bana da aynı ilacı verdiler, daha bir kez içtim tabi.. Bizede erkek dediler.. Ben Yusuf, Ömer, Burak, Enes, Furkan isimlerini seviyorum.. Bakalım nihayetinde ne olacak?
Sağ olasın. Bizim akrabalarda bu isimlerden olduğu için koymayız sanırım. Eşim Ömer, ben de Yusuf ismini beğeniyoruz. Hz. Yusuf kıssası beni çok etkiler. Yusuf yüzlü olur inşallah yavrun.
Kizlar doktorunuz size hangi d vitamini verdi? Bana coledan d 3 verdi yaklaşık bi aydir gunde 3 damla kullaniyorum ama icerigini okudum simdi. Hamileler gerek duymadikca kullanmamali yaziyo. Kafam karıştı:KK43:
Kızıma hamileyken kadın doğum dr kullanmamı, endokrinologsa kullanmamamı söylemişti. Ben kullanmadım. Bir ayda bir sıkıntı olmamıştır. Kullanabilirsin diyen drlar var neticede.

Sağ olasın. Bizim akrabalarda bu isimlerden olduğu için koymayız sanırım. Eşim Ömer, ben de Yusuf ismini beğeniyoruz. Hz. Yusuf kıssası beni çok etkiler. Yusuf yüzlü olur inşallah yavrun.

Kızıma hamileyken kadın doğum dr kullanmamı, endokrinologsa kullanmamamı söylemişti. Ben kullanmadım. Bir ayda bir sıkıntı olmamıştır. Kullanabilirsin diyen drlar var neticede.
Valla hepsi ayri söylüyor ama oyle korktum ki bisey olursa diye neyse olmaz herhalde yA :(

Tesekkur ederim kizlar iyiym insallah hemencecik cikar yukariya kuzum.. bir de cok dua ettm nolur hareketini hissedeym bi nebze rahatlarim diye bu duayi ettigim aksam hafif bi kipirti oldu ama ikilemde kaldm anlam veremedim. Bugun de ultrason icin masaya yattigimda kalbim cok hizli atiyordu kotu bir sey duyarim diye o an 3 4 kez kipirti hissettim :) yuzumun sekli degisti esim de vardi ayy bebegim galiba dedim:) ultrasonu bi acti doktor bebek hareket ediyordu oymus demekki :anneadayı:
Benim guzel kizim endiselendigimi anladi sanki ben burdaym iyiym dedi :KK36:

Çok çok çok geçmiş olsun cnm insallah biran önce herşey yoluna girer ve bebeğini sağ salim vakti zamanında kucağına alırsın benimde düşük riskim var neler hissettiğini çok iyi anlıyorum
Ayy canim benim insallah risklerimiz gider bi an once insan endiseli oluyor haliylr rabbim evlatlarimizi bize bagislasin..

Aynen canım nelere para harcıyoruz toplasak milyarlar eder insan cocuğundan esirger mi kimseyi takmamak en güzeli bu konuda

Asla kıyamam minicik yavrum benim. Bugün çok güzel oynuyordu çok büyümüş her gittiğim de duygulanıyorum. :anne:

Ben ayın 15 i fakirlerindenim. Maaş yattığı gibi borçlara dağıtmaktan eşimde bende direkt eksiye giriyoruz. Hesapların düze çıkacağından ümidimi kestim artık. Yinede bebek söz konusu olunca gözüm dünyayı görmüyor. Tek muayene 400 benim korkudan doktor degistiremiyorum. Detaylı kimbilir kaça patlayacak, fetal dna dediler yaptırmam dedim. Bebek ölmek üzere dedi doktorun biri diye aynı aksam yaptırdım. Valla bunca çileye kayınvalideymis kayınpedermis ağzını açan olursa akıllarını alırım. Hayırlısıyla doğdukları günleri bir görebilsek para pul kazanılır.

Back
X