Aman canım, annelik içgüdüleriyle hissetmissin demek ki. İyi ki gitmişsin doktora. Önlem alınır hiç olmazsa. Sağlıkla alalım kucağımiza yavrularimizi..
Hiç deme bugün o gazdan ne çektim,hayatımda ilk defa gaz sancısını bu şekilde yaşıyorum. Berbat bişey..
Gözün aydın cinsiyet netlesmis,haberler güzel :) Ben Ozan Yiğit koyacağım :) Göktuğ da güzel..
Sağlıkla kucağına al inşallah. Adı gibi yiğit olsun.
Daha yeni devit3 verdi günde 15 damla. Tahlil sonucunda dvit düşük çıkmıştı baya. Ama doktorun ne verdiyse güvenebilirsin canım,yılların doktorları kaç hastaları var. Kaç kere bu ilaçları verdiler Allah bilir. O yüzden telaş etme :)
Bugün yazdılar bana da magnorm yani bundan. Daha kullanmadım hiç..
Blackbluee1
gözün aydın canım nihayet atlatmissin darısı bizlere :)
Ahhh kızlar bugün neler çektim. Okula gittim sabah 8de. Sabah8de karın ve bel ağrısı başladı ama iki büklüm oldum.. hayatımda ilk defa böyle bir ağrı yasadim. Hemen müdürden izin aldım hastaneye gittim. Nasıl ağlıyorum ama düşük yapıyorum sandım. Girdim ultrasona bebişim kıpır kıpır keyfi yerinde :) herşey iyi çıktı,suyu,rahim ağzı. İdrar tahlili temiz çıktı.. sancı için bağladılar sancı çıkmadı.. sanırım gaz sancisiydi akşam 5e kadar kivrandim resmen.Magnezyum yazdı ama kullanmadım henüz..
Yani bu kasılmalar ağrılar daha baya baya cekecez, ama bebeklerimizin iyi olduğunu duyduktan sonra tüm ağrılara katlaniyoruz.. yeter ki onlar iyi olsun. Hepimiz sağ salim alalım kucağımiza inşallah.
Perşembe ayrıntılı ultrasona girecem ben de bakalım.. Bu arada yeni gelen,cinsiyet öğrenen arkadaşlara da hayırlı olsun :)