2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gececi bizim minnak ben anladim onu :super:
Çokk duygusal bir gün yaşadım
Bugün doktor randevumuz vardı . Sağlık ocağında kan sonuçlarımi alıp özel deki doktora gittik. Yoldada eşimle konuşuyorum. Engelliler sayfasındaki bir yaşam hikayesini anlatıyorum. Derler ki kadinlar hamile olduğunu öğrendiği an anne olurmus , erkeklerde çocukları dogunca baba olurmuş . Dogruymus dedim ben yavruma bir igne batsa canim yanar dayanamam öyle hissediyorum. Ama o engelli yavrunun annesi 60 gündür çocuğu ameliyatlarda yaşama çabası içinde . Minicik vücuduyla 3 ameliyat gecirmis. RABBIM hiç bir anneyi evladiyla sinamasin , çaresiz bırakmasın dedim . Agladim.
Hastaneye geldik 1 deydi ama gec geldi doktorumuz .
Bir anne geldi yanimiza bebek arabasinda çocuğu vardi . Çocuğun başın dan 5-6 yaslarinda oldugu gözüküyor ama vücudu bebek ayaklari küçücük tutmuyor . Rabim Şafii ismiyle şifa versin . Asla acimak değil amacım amaa inanilmaz üzüldüm . Orda yeni yürümeyi öğrenmiş küçük çocuk ordan oraya kostururken o yavrum ona bakıyordu. :mad: ikiside masum yavrular ikisinide sevdim . Rabbim bazilarimiza nasip etmiyor iste. Eşime oda yürümek istemez miydi dedim . zaten zor tutuyordum doktor gelsede girip gitsek diye bekliyordum Döndüm Basladim ağlamaya, gizli gizli göz yaşlarımi sildim . RABBIM hicbir anneyi çaresiz bırakmasin . Rabbim tüm çocuklara sağlık sihatler nasip etsin.
Anlayacağınız arkadaşlar beklerken tüm heycanim ve hevesim gitti. Elimi karnima koydum ve dua ettim hep Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin .
Doktor kontrolde benim mimigim hep uyuyordu yine göstermedi ama doktor beyni kalbi böbrekleri iyi diye saydı çok şükür bin şükür önemli olan o dedim. Doktorum inat etti ogrenecez bu sefer git bi meyve suyu ic gel bakicam dedi . En sonunda oğlumuzun olacağını öğrendik.
RABBIM hepimize saglikli sıhhatli hayırlı evlatlar versin . Evlatlarimizla sınamasin inşallah :dua:

Ay ben 4 gün önce yaşadım aynısını, Hatta işe basladigimin İlk günü diye yorgunluğa bağladım ama ilk defa sol tarafıma yattığımda hissedilir ve beni tedirgin eden bir ağrı yaşadım , yatmadan önce başlamıştı zaten, yatarsam geçer dedim ama sola yatınca ağrı devam etmişti ama çok şükür sabahına geçti bidaha da yaşatmasın Allah.

Yarin gidicem cnim doktora bende iste.korktum

Kizlar böyle sıkıntılı günlerim olduğunda bazen allahım göstermesin -hamilelik gerçekten kolay bişey değilmiş- ben bunu kaldiramicam bişey olacak sanıyorum. Kimse den nokta kadar destek göremiyorum hele eşim beni hayal kırıklığına uğratıyor. Ya bunyem kaldırmazsa daha 4 ay var diye çok korkuyorum. Sanırım psikolojim bozuluyor

Gececi bizim minnak ben anladim onu :super:
Çokk duygusal bir gün yaşadım
Bugün doktor randevumuz vardı . Sağlık ocağında kan sonuçlarımi alıp özel deki doktora gittik. Yoldada eşimle konuşuyorum. Engelliler sayfasındaki bir yaşam hikayesini anlatıyorum. Derler ki kadinlar hamile olduğunu öğrendiği an anne olurmus , erkeklerde çocukları dogunca baba olurmuş . Dogruymus dedim ben yavruma bir igne batsa canim yanar dayanamam öyle hissediyorum. Ama o engelli yavrunun annesi 60 gündür çocuğu ameliyatlarda yaşama çabası içinde . Minicik vücuduyla 3 ameliyat gecirmis. RABBIM hiç bir anneyi evladiyla sinamasin , çaresiz bırakmasın dedim . Agladim.
Hastaneye geldik 1 deydi ama gec geldi doktorumuz .
Bir anne geldi yanimiza bebek arabasinda çocuğu vardi . Çocuğun başın dan 5-6 yaslarinda oldugu gözüküyor ama vücudu bebek ayaklari küçücük tutmuyor . Rabim Şafii ismiyle şifa versin . Asla acimak değil amacım amaa inanilmaz üzüldüm . Orda yeni yürümeyi öğrenmiş küçük çocuk ordan oraya kostururken o yavrum ona bakıyordu. :mad: ikiside masum yavrular ikisinide sevdim . Rabbim bazilarimiza nasip etmiyor iste. Eşime oda yürümek istemez miydi dedim . zaten zor tutuyordum doktor gelsede girip gitsek diye bekliyordum Döndüm Basladim ağlamaya, gizli gizli göz yaşlarımi sildim . RABBIM hicbir anneyi çaresiz bırakmasin . Rabbim tüm çocuklara sağlık sihatler nasip etsin.
Anlayacağınız arkadaşlar beklerken tüm heycanim ve hevesim gitti. Elimi karnima koydum ve dua ettim hep Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin .
Doktor kontrolde benim mimigim hep uyuyordu yine göstermedi ama doktor beyni kalbi böbrekleri iyi diye saydı çok şükür bin şükür önemli olan o dedim. Doktorum inat etti ogrenecez bu sefer git bi meyve suyu ic gel bakicam dedi . En sonunda oğlumuzun olacağını öğrendik.
RABBIM hepimize saglikli sıhhatli hayırlı evlatlar versin . Evlatlarimizla sınamasin inşallah :dua:

Evet canım o duyguyu bende hissediyorum bazen annelik duygusunu..
Ağlıyorum bişey gördüğüm de. Hatta ultrason resmine bakarken bile. Bisey olsa ona ufak bişey canım çok yanar.. Daha şimdiden böyleyse doğunca napıcaz :emir_bebek:Ve aynı şeyleri eşimden de bekliyorum bakıyorum ki yok.
Işte diyorum anne ve baba olmanın farkı bu olsa gerek :KK200:

Günaydın kızlar :KK200:

Erkenciyiz:anneadayı:

Saka gibi ama daha dun bi arkadas bebisleriniz uykudan uyandiriyor mu diye sordugunda nerdeee demistim ve su an kizimin hickirigina uyandim, 20 dk dir kalp atisi gibi ritmik olarak bi hareketlilik var :anne: aralarda da tekme atiyor, anasi gibi hickirik tuttu mu sinirleniyor anlasilan:KK49:

Kizlar böyle sıkıntılı günlerim olduğunda bazen allahım göstermesin -hamilelik gerçekten kolay bişey değilmiş- ben bunu kaldiramicam bişey olacak sanıyorum. Kimse den nokta kadar destek göremiyorum hele eşim beni hayal kırıklığına uğratıyor. Ya bunyem kaldırmazsa daha 4 ay var diye çok korkuyorum. Sanırım psikolojim bozuluyor
Gececek insallah bebegin dogdu mu hic birini gozun gormycek canim doguma kadar takmiycaksin kendin ve bebegin icin

Benimde bugün sağ kasığım ağrıyor rahim ağzına da vuruyor belimde ağrıyor normalmi 19 haftalik olduk ben daha bebislerimin hareketlerini hissetmedim benim gibi olan varmi
tatlim benimde bazen belim ve kasik altimda sancim oluyor.enfeksiyonum cikmadi.sanirim rahim genisliyor.dinlenip sicak tutunca geciyor.benimde 17 haftam bitiyor drum 20 22 haftadan once hissedemiyebilirsin dedi.bekliyoruz bakalim

Yok nerdeee :)) benimkinin hareketler daha yeni netleşti iki günde bir hissediyorum onu da :KK70: kızım diye demiyorum çok ağırbaşlıdir anlamı hanımefendi diye begüm koymayı planladık bu kız daha doğmadan hanımefendi havalarına girdi :))
kac haftaliksiniz kizlar? biz daha bekliyoruz hareketleri bakalim

Kızlar benim ailem başka şehirde, eşimin ailesi başka şehirde, eşim başka şehirde.. Bayramlar bile eziyet oldu bize hep.. 1 gün benim ailem için yol, iki gün kal, 1 gün onun ailesi için yol, 2gün onlarda, 1 gün benim olduğum yere dönüş, ertesi gün eşim yaşadığı yere döner.. O dokuz günlük tatil zehir olur.. Artık, bağlamasınlar diye dua ederdim..

Ama yavrumun gelmesi ile Allah nasip ederse, iki yıllık izne ayrılacağım.. Evimi eşimin yanına taşıyacağım.. Ama inanın korkuyorum. Eşimin ailesi evlerinden çıkıp diğer çocuklarında 1 ay kalırlar rahat.. Ama bizde kalamadılar, oğulları yoktu evde, ben gün boyu çalışıyordum.. Şimdi nasıl olacak?? Kp emekli birde.. Kapıya kilidi vurup gelecekler.. Eşime alışma, yavruma alışma, üstelik onlar.. Nasıl çekilir bilemiyorum.. Bana bir hafta bile çok, birde bir ay filan kalacaklar, aman Allahım.. Şimdiden stresliyim..

Eşim tek erkek.. Tek erkeğe ne yaptılar diyin, hiçbirşey.. Evime ilk geldiklerinde şaka gibi pazardan bir tane tahta kaşık alıp gelmişler.. Sanki adam tezgahta tek tahta kaşık satıyordu.. Ama lafta düşkünler..

Rabbim hiçbirimizi korktuklarımıza uğratmasın.. Yazılanları görünce dertlendim valla..

şimdiden kötü düşünme canım belli olmaz belki sizin ilişkiniz daha güzel olur ya da diğer arkadaşalrın anlattığı kadar kötü olmaz

Hayırlı olsun canım gözün aydın, benim kızimda kız istiyordu Aslı koyacakti adını,bı bebek aldık onun adını Aslı koydu artık :)

Çok teşekkürler canım :KK200::KK200:

Evet canım heyecan oluyor valla,ben de çok heyecanliydim,şükür iyi çıktı :) ben araştırma hastanesinde prof a gittim ama çok uzun sürmedi canım. Kızimda baya uzun sürmüştü renkli resim de vermişti. Bu vermedi ama :KK43: sadece organlarına baktı. Neyse ki iyi çıktı, 10 dk anca sürdü:KK200: darısı da sana olsun hep güzel haberlerle gelelim inşallah
TEŞEKKÜE EDERİM CANIM. AAAA O BENİM AKLIMA GELMEDİ :) BENDE Bİ BEBEK ALAYIM BARBİ MERAKIMIZ DAVAR BAYA Bİ ONUN ADINI KOYALIM ELİF :)

günaydın kızlar nasılsınız ?
benim baya canım sıkkın kız kardeşim de böbrek yetmezliği çıktı böbrek nakli olması lazım aileden verebilecek kimse yok herkes te şeker ve tansiyon var ağlamaktan mahvoldum elden birşey de gelmiyor şimdilik bekliyoruz

Canım sıkma canini gelip geçecek hepsi sen guclu olmaya calis az kaldi hem evdekiler gidecek hem esin gelecek biraz sabır ay bosver esini erkeklerin cogu oyle hamileliktede hormonlar bir zipliyor bir iniyor sende stresli anlarinda oyle dusunuyorsun

benim baya canım sıkkın kız kardeşim de böbrek yetmezliği çıktı böbrek nakli olması lazım aileden verebilecek kimse yok herkes te şeker ve tansiyon var ağlamaktan mahvoldum elden birşey de gelmiyor şimdilik bekliyoruz
Gecmis olsun Allah sifa versin

17+4 canim, benim ikinci. ilk seyirme seklinde hissettim 14+3 te daha yeni bu aralar netlesmeye basladi ve bu sabahta ilk kez hickiriklarina uyandim
biz aynıyız ama ben pek hissetmiyorum pek derken mesela bir kaç gun önce bir hareket hissettim 2 gun olmuştur bir daha bişey anlamadım benım de ikinci bakalım 2 hafta içinde gelir herhalde güçlü tekmeler ablası gibi zarif olursa bilmem kızımı 22 haftalık hissettim ve gebelik boyunca çok zayıftı hareketleri. doğduktan sonra da aynı oldu çok sakin bir bebekti suan da öyle sakın ve ağırbaşlı bir kızım var
allah sifa versin inşallah bulunur bir çözümü

biz aynıyız ama ben pek hissetmiyorum pek derken mesela bir kaç gun önce bir hareket hissettim 2 gun olmuştur bir daha bişey anlamadım benım de ikinci bakalım 2 hafta içinde gelir herhalde güçlü tekmeler ablası gibi zarif olursa bilmem kızımı 22 haftalık hissettim ve gebelik boyunca çok zayıftı hareketleri. doğduktan sonra da aynı oldu çok sakin bir bebekti suan da öyle sakın ve ağırbaşlı bir kızım var

allah sifa versin inşallah bulunur bir çözümü
sağol canım inşallah

Back
X