2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kuran okumayı bilen arkadaşlara meryem suresi ve Yusuf suresi okumalarını tavsiye ediyorum. Meryem suresi doğumun kolay geçmesi için, Yusuf suresi bebeğimizin güzel olması için :21: ben ilkinde okumuştum faydasını da gördüm cok şükür :super:

Doğru diyorsun canım aslında bunu her gün yapmak okumak gerek

Kızlar benim ailem başka şehirde, eşimin ailesi başka şehirde, eşim başka şehirde.. Bayramlar bile eziyet oldu bize hep.. 1 gün benim ailem için yol, iki gün kal, 1 gün onun ailesi için yol, 2gün onlarda, 1 gün benim olduğum yere dönüş, ertesi gün eşim yaşadığı yere döner.. O dokuz günlük tatil zehir olur.. Artık, bağlamasınlar diye dua ederdim..

Ama yavrumun gelmesi ile Allah nasip ederse, iki yıllık izne ayrılacağım.. Evimi eşimin yanına taşıyacağım.. Ama inanın korkuyorum. Eşimin ailesi evlerinden çıkıp diğer çocuklarında 1 ay kalırlar rahat.. Ama bizde kalamadılar, oğulları yoktu evde, ben gün boyu çalışıyordum.. Şimdi nasıl olacak?? Kp emekli birde.. Kapıya kilidi vurup gelecekler.. Eşime alışma, yavruma alışma, üstelik onlar.. Nasıl çekilir bilemiyorum.. Bana bir hafta bile çok, birde bir ay filan kalacaklar, aman Allahım.. Şimdiden stresliyim..

Eşim tek erkek.. Tek erkeğe ne yaptılar diyin, hiçbirşey.. Evime ilk geldiklerinde şaka gibi pazardan bir tane tahta kaşık alıp gelmişler.. Sanki adam tezgahta tek tahta kaşık satıyordu.. Ama lafta düşkünler..

Rabbim hiçbirimizi korktuklarımıza uğratmasın.. Yazılanları görünce dertlendim valla..

Bizimki de gelecekmiş doğumdan 1 ay önce doğum yapınca da burda kalacakmis eşim öyle dedi. Bende dedim hayrola ben öksüz yetim miyim? Kendi annem vakar bana dedim ben ben lohusa halimle kp ne işi var burda günlerce dedimm bana kp ile kalan kişiler nasıl kalıyor diyor çok sinir olmuştum. Ben valla o halimle uykusuz yorgun birde o ruh haliyle bağıra da bilirim kusura bakmasınlar
Yani gercekten esin bozulmayacaksa en iyi annen bakar onlar daha sonra gelsin baksana simdi yemek yapmayan o yapacakmi yeter kaldigi birazda annen kalsin. Kaldiklarina saysin.

Kızlar benim ailem başka şehirde, eşimin ailesi başka şehirde, eşim başka şehirde.. Bayramlar bile eziyet oldu bize hep.. 1 gün benim ailem için yol, iki gün kal, 1 gün onun ailesi için yol, 2gün onlarda, 1 gün benim olduğum yere dönüş, ertesi gün eşim yaşadığı yere döner.. O dokuz günlük tatil zehir olur.. Artık, bağlamasınlar diye dua ederdim..

Ama yavrumun gelmesi ile Allah nasip ederse, iki yıllık izne ayrılacağım.. Evimi eşimin yanına taşıyacağım.. Ama inanın korkuyorum. Eşimin ailesi evlerinden çıkıp diğer çocuklarında 1 ay kalırlar rahat.. Ama bizde kalamadılar, oğulları yoktu evde, ben gün boyu çalışıyordum.. Şimdi nasıl olacak?? Kp emekli birde.. Kapıya kilidi vurup gelecekler.. Eşime alışma, yavruma alışma, üstelik onlar.. Nasıl çekilir bilemiyorum.. Bana bir hafta bile çok, birde bir ay filan kalacaklar, aman Allahım.. Şimdiden stresliyim..

Eşim tek erkek.. Tek erkeğe ne yaptılar diyin, hiçbirşey.. Evime ilk geldiklerinde şaka gibi pazardan bir tane tahta kaşık alıp gelmişler.. Sanki adam tezgahta tek tahta kaşık satıyordu.. Ama lafta düşkünler..

Rabbim hiçbirimizi korktuklarımıza uğratmasın.. Yazılanları görünce dertlendim valla..
Hiç dertlenme canım, hamileliğin tadını çıkar. Ne düşünsek,ne plan yapsak boş. Herşey olacağına varıyor. Onlar geldiklerinde seni rahatsız ederlerse rahatsız olduğunu belli et sen de. Ama yardımcı olurlarsa da tüm yardımları kabul et. Çünkü bebek doğduktan sonra kesinlikle yardıma ihtiyacımız oluyor. Yoğun tempoya alışana kadar en azından. Umarım korktuğun gibi olmaz ve gayet güzel bir lohusalık dönemi gecirirsin:KK200:

Kizlar selam.herkese iyi aksamlar.4gundur felan sol kasığim mi arti yoksa böbregimdenmi bilemedim bi acı war solumda:KK43:gece yatarken soluma nefes alirken aciyo neden olur ya:KK43:(((birde sirtimin sol tarafi agriyor.varmi benim gibi olan??
Benimde sol kasigimda agri oluyor fakat durmadan mi agriyor dinlenince gecmiyorsa bir doktoruna sor bir de durmadan agriyorsa danis istersen

Hiç dertlenme canım, hamileliğin tadını çıkar. Ne düşünsek,ne plan yapsak boş. Herşey olacağına varıyor. Onlar geldiklerinde seni rahatsız ederlerse rahatsız olduğunu belli et sen de. Ama yardımcı olurlarsa da tüm yardımları kabul et. Çünkü bebek doğduktan sonra kesinlikle yardıma ihtiyacımız oluyor. Yoğun tempoya alışana kadar en azından. Umarım korktuğun gibi olmaz ve gayet güzel bir lohusalık dönemi gecirirsin:KK200:

Aminn, amin hepimiz inşallah canım.. İnşallah yanımıza gelen insanlar hâlden anlarlar.. O kadar haklısın ki, sıkmamak gerek canımızı.. İnşallah sıkıntılı geçmez lohusalık dönemimiz yaa.. Yalnızdım, eşimi özlüyordum ama iyi zamanlarmış galiba :cool:

Kizlar nasilsiniz nasil gidiyor gebelik bebekler nasıl benim oglusum baya hareketli beni uykudan bile uayndiriyor sizde var mi uykudan uyanma:)))
Yok nerdeee :)) benimkinin hareketler daha yeni netleşti iki günde bir hissediyorum onu da :D kızım diye demiyorum çok ağırbaşlıdir anlamı hanımefendi diye begüm koymayı planladık bu kız daha doğmadan hanımefendi havalarına girdi :))

Aminn, amin hepimiz inşallah canım.. İnşallah yanımıza gelen insanlar hâlden anlarlar.. O kadar haklısın ki, sıkmamak gerek canımızı.. İnşallah sıkıntılı geçmez lohusalık dönemimiz yaa.. Yalnızdım, eşimi özlüyordum ama iyi zamanlarmış galiba :cool:
Aman hatırlamak dahi istemiyorum benim lohusaligimi burnumdan getirmişti herkes el birliğiyle sanki onlar lohusaydi ben milleti alttan aliyodum onlar laf sokup duruyodu en sonunda kavga edip iftira atıp gittiler ama bu defa diycem ben kimseyi istemiyorum kendi isimi kendim yaparım teşekkür ederim

Aynen ne kadar stres o kadar bebeğe zarar. Bazen geriliyorum ve çok korkuyorum bebeğim hissedecek diye, o yüzden bebeğimi öğrendiğimden beri pamuk gibiyim, kayınvalidem bile bana melek gibi geliyor çünkü hiç aldırmıyorum. :halay:
Hahahhah sesli güldüm valla:halay: symen oyle en iysiini yapıyorsun canim ben de öyle bebusim gerilmesin iyi olsun diye tikiyorum kulaklarimi:KK47:

Benimde sol kasigimda agri oluyor fakat durmadan mi agriyor dinlenince gecmiyorsa bir doktoruna sor bir de durmadan agriyorsa danis istersen

Şöyle cnim sanki dokununca aciyor.yatakta soluma yattigim zamanda aciyor.cok siddetli degil ama oyle.senin nasil?birde sirtimin sol tarafi agriyo sadece

Bebeğiniz dönerken hissediyor musunuz? Ben galiba hissediyorum tuhaf bi dolgunluk yer değiştiryomuş gibi hissediyorum aynı anda belime hafif bi ağrı vuruyor o dolgunluk ve kayma hissi bitince ağrım da geçiyor bi iki dk belki sürüyor yani, ondan sonra da hareketlerin de yönü değişiyor.

Şöyle cnim sanki dokununca aciyor.yatakta soluma yattigim zamanda aciyor.cok siddetli degil ama oyle.senin nasil?birde sirtimin sol tarafi agriyo sadece
Ay ben 4 gün önce yaşadım aynısını, Hatta işe basladigimin İlk günü diye yorgunluğa bağladım ama ilk defa sol tarafıma yattığımda hissedilir ve beni tedirgin eden bir ağrı yaşadım , yatmadan önce başlamıştı zaten, yatarsam geçer dedim ama sola yatınca ağrı devam etmişti ama çok şükür sabahına geçti bidaha da yaşatmasın Allah.

Sevgili ankaradaki arkadaşlarım ben yarın optimuma gideceğim kahvaltı yapar sonra da dolaşırım hamile kıyafetleri bluz pantolon bide çamaşır vs bakarım pentiden, işi olan yoksa ve bana katılmak isteyen olursa özel mesajdan haberleselim. Beraber dolaşıp sonrasinda da çay kahve icebiliriz :) S Soydanayse rukiyemustafa rukiyemustafa J jelibons maknemakin maknemakin safari_go safari_go Zeynep3406 Zeynep3406 Sekercikiz Sekercikiz P pamukefe
baya da Ankara dan varmış
ben çok isterdim canım ama bir çocuk daha olunca yarın karne günü ve hasta o yüzden katılamam ama dediğim gibi 15 tatilden sonra seve seve katılırım araniza hatta buluşma ayarlayabiliriz

Back
X