Gececi bizim minnak ben anladim onu

Çokk duygusal bir gün yaşadım
Bugün doktor randevumuz vardı . Sağlık ocağında kan sonuçlarımi alıp özel deki doktora gittik. Yoldada eşimle konuşuyorum. Engelliler sayfasındaki bir yaşam hikayesini anlatıyorum. Derler ki kadinlar hamile olduğunu öğrendiği an anne olurmus , erkeklerde çocukları dogunca baba olurmuş . Dogruymus dedim ben yavruma bir igne batsa canim yanar dayanamam öyle hissediyorum. Ama o engelli yavrunun annesi 60 gündür çocuğu ameliyatlarda yaşama çabası içinde . Minicik vücuduyla 3 ameliyat gecirmis. RABBIM hiç bir anneyi evladiyla sinamasin , çaresiz bırakmasın dedim . Agladim.
Hastaneye geldik 1 deydi ama gec geldi doktorumuz .
Bir anne geldi yanimiza bebek arabasinda çocuğu vardi . Çocuğun başın dan 5-6 yaslarinda oldugu gözüküyor ama vücudu bebek ayaklari küçücük tutmuyor . Rabim Şafii ismiyle şifa versin . Asla acimak değil amacım amaa inanilmaz üzüldüm . Orda yeni yürümeyi öğrenmiş küçük çocuk ordan oraya kostururken o yavrum ona bakıyordu.

ikiside masum yavrular ikisinide sevdim . Rabbim bazilarimiza nasip etmiyor iste. Eşime oda yürümek istemez miydi dedim . zaten zor tutuyordum doktor gelsede girip gitsek diye bekliyordum Döndüm Basladim ağlamaya, gizli gizli göz yaşlarımi sildim . RABBIM hicbir anneyi çaresiz bırakmasin . Rabbim tüm çocuklara sağlık sihatler nasip etsin.
Anlayacağınız arkadaşlar beklerken tüm heycanim ve hevesim gitti. Elimi karnima koydum ve dua ettim hep Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin .
Doktor kontrolde benim mimigim hep uyuyordu yine göstermedi ama doktor beyni kalbi böbrekleri iyi diye saydı çok şükür bin şükür önemli olan o dedim. Doktorum inat etti ogrenecez bu sefer git bi meyve suyu ic gel bakicam dedi . En sonunda oğlumuzun olacağını öğrendik.
RABBIM hepimize saglikli sıhhatli hayırlı evlatlar versin . Evlatlarimizla sınamasin inşallah