2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Normal canim bi hafta kadar sonra kalmaz hissedersin
Inşallah merakla bekliyorum :))) kızlar birde bu hastane çıkışları uzun kollu mu olacak kısa kollu mu oğlumda hediye gelmişti kutusunu bile açmadım uzun kollu şimdiki bebeğim kesin değil ama erkek olabilir bu takımı mı gitdirsem acaba

Canım ben iki gün önce hiç hissetmedim moralim çok bozuldu ertesi gün akşam yemek yerken vurdu bi tane çok şükür dedim. Çok hareketli değil ama ortalama günde bir kez hissediyorum .doktora gidince doktor çok kıpır kıpır bisey hissediyor musun şuanda dedi yok dedim her hareket hissedilmiyo bence

Sezeyan zor mu ya ? Benim ilk çocuğum kararsızım . Bence kötü bir şey yoktur . Sıkma canını.doktor olabiliyor bazı hamilelerde dedi ilacımı kullanıyorum.bazen bebek tekmesinden bile oluyor dedi.bende araştırdım istiharet ve ilaçla geçen birsey gibi.
Sezaryan zor biraz süreç uzun iyileşme tavsiyem normal ağrısız doğum yap derim

Inşallah merakla bekliyorum :))) kızlar birde bu hastane çıkışları uzun kollu mu olacak kısa kollu mu oğlumda hediye gelmişti kutusunu bile açmadım uzun kollu şimdiki bebeğim kesin değil ama erkek olabilir bu takımı mı gitdirsem acaba
Ilk uc ay icin ip askili zibinlar aldim ustlerine de uzun kollu ince penyeden tulumlar alicam hastane cikisi almiycam bu sefer

Sezaryan zor biraz süreç uzun iyileşme tavsiyem normal ağrısız doğum yap derim
Her sezeryanli da aynı değil sanki kimi çok memnunken kimi hiç memnun değil . Normal doğumda da alttan dikişli bi ay oturmayan iki arkadaşım var onlar da normal olma sakın diyo herkesin aynı değil galiba

Canım ben iki gün önce hiç hissetmedim moralim çok bozuldu ertesi gün akşam yemek yerken vurdu bi tane çok şükür dedim. Çok hareketli değil ama ortalama günde bir kez hissediyorum .doktora gidince doktor çok kıpır kıpır bisey hissediyor musun şuanda dedi yok dedim her hareket hissedilmiyo bence
Bakalim aksama kadar bekliycem olmadi giderim acile, hastane eve cok yakin gorunup gelirim hemen

Ilk uc ay icin ip askili zibinlar aldim ustlerine de uzun kollu ince penyeden tulumlar alicam hastane cikisi almiycam bu sefer
Bendeki takımda 5 li çok teferruata gerek yok sanırım oğlumun kiyafetleri çok eski değil içlerine çıtçıtlı body alayım diyorum bende patikli pijama vs çok

Her sezeryanli da aynı değil sanki kimi çok memnunken kimi hiç memnun değil . Normal doğumda da alttan dikişli bi ay oturmayan iki arkadaşım var onlar da normal olma sakın diyo herkesin aynı değil galiba
Hayatımda verdiğim en iyi karar normal dogurmakti, hemde ne epidural ne ağrı kesici hiç bişey almadan ve çok şükür Rabbime güzel bir şekilde anıyorum, Rabbim inşallah ikinciyi de normal nasip etsin. Kararlarimiz ne olursa olsun Allah hepimize kolay ve güzel anılarla Dogum yapmayı nasip etsin inşallah.

Bendeki takımda 5 li çok teferruata gerek yok sanırım oğlumun kiyafetleri çok eski değil içlerine çıtçıtlı body alayım diyorum bende patikli pijama vs çok
Ben ne alacağım bakalım :) oğlumun kıyafetleri çok güzel hala yeni gibi tertemiz ama Ekim de doğdu oğlum bakalım ne çıkacak eşyalar içinden ikinci bebisime yarar yazlık :)

oglumda uc takim 10lu hastane cikisi aldim nerdeyse cogunu hic kullanmadik sadece bi tane suslu puslu bisey alir hastanede foto falan cekinirsek o zaman giydiririm onun haricinde tulumlarla ve patikli altlarla gecirirz 3/6 ayi

Sezeryan ağrılarım 2 hafta sürdü benim. Ama normal yapmaya korktum normal olsaydım iyiydi ama cesaret edemedim

Bende tam tersi doktor sezaryen diyecek diye korkuyorum böyle karnımı kestiktikleeini falan düşündükçe içim çok kötü oluyor. Allah hayırlısını versin

oglumda uc takim 10lu hastane cikisi aldim nerdeyse cogunu hic kullanmadik sadece bi tane suslu puslu bisey alir hastanede foto falan cekinirsek o zaman giydiririm onun haricinde tulumlarla ve patikli altlarla gecirirz 3/6 ayi
Bende 1 tane onlu 2 tane 5 li aldım. Yeter diye düşünüyorum hemen büyüyor diyolar

Back
X