2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
oglumda uc takim 10lu hastane cikisi aldim nerdeyse cogunu hic kullanmadik sadece bi tane suslu puslu bisey alir hastanede foto falan cekinirsek o zaman giydiririm onun haricinde tulumlarla ve patikli altlarla gecirirz 3/6 ayi
Bende 3 tane 10 lu aldım 1 tanesini çok kullanmadık ilk 3 ay eskimiyor Kıyafetler

Ben de dün ilk kıyafetini aldım bebeğimin. Abisi beğendi, Kız da olsa giydirelim dedik :)

Eklentiler

• Screenshot_20180121-143311.webp
    Screenshot_20180121-143311.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 115
210 gr olmuş minik kuzum :dua: yine kanama alanı görüldü. Bir kurtulamadım o kadar dikkat ediyorum. Korkulacak birsey yok dedi. Progestana devam tahmini doğum tarihi 23.06 göründü. 1 hafta önden gidiyor maşallah :dua:
sızınle aynı tarıhleeımız neredeyse benım de 4 gun once kanamam oldu.yatıyorum ama kanama ıle bır bılgı vermedı dr suan yok dedı cok tedırgınım sıze verdıgı bır ılac var mı ve sureklı yatın falan dedı mı

sızınle aynı tarıhleeımız neredeyse benım de 4 gun once kanamam oldu.yatıyorum ama kanama ıle bır bılgı vermedı dr suan yok dedı cok tedırgınım sıze verdıgı bır ılac var mı ve sureklı yatın falan dedı mı
Canım ben iki doktora gidiyorum. Tüp bebek doktorum prof. o önemsemiyor. Normalde 11.haftada kesti progestan iğneleri. Diğeri doçent ilk bebeğimde takip ve kürtajımı yapmıştı. Bende baştan bu yana kanama alanı var. Progestana hap şeklinde devam edelim dedi. Her aksam demişti. Ben 2 güne 1 alıyorum. Sağlama alayım içim rahat etsin. Ben normalde çalışıyorum. İkiside yat demedi ben elimden geldikçe dikkat ediyorum. Geçen hafta temizlik yapmak istiyorum diye tutturmuştum. Son randevudan sonra korktum yormuyorum kendimi ama sürekli yatmıyorumda

Kızlar ben sürekli acıkıyorum bir insan her saat başı acıkır mi yaaaa
Buyuzden biryere gitmek istemiyorum sürekli acıktım diyememkiii:KK70:
bende ayniyim canim sofradan kalkiyorum yarim saat sonra acikiyorum.ha kiloda almadim.yemedim diyelim cok fena midem kaziniyor.tirmaliyorlar resmen

Canım ben iki doktora gidiyorum. Tüp bebek doktorum prof. o önemsemiyor. Normalde 11.haftada kesti progestan iğneleri. Diğeri doçent ilk bebeğimde takip ve kürtajımı yapmıştı. Bende baştan bu yana kanama alanı var. Progestana hap şeklinde devam edelim dedi. Her aksam demişti. Ben 2 güne 1 alıyorum. Sağlama alayım içim rahat etsin. Ben normalde çalışıyorum. İkiside yat demedi ben elimden geldikçe dikkat ediyorum. Geçen hafta temizlik yapmak istiyorum diye tutturmuştum. Son randevudan sonra korktum yormuyorum kendimi ama sürekli yatmıyorumda
aaa benım de tup bebıs ama ben ıstanbulda yasamadıgın ıcın asıl dr uma gorunemıyorım sen sanslısın.Allah hayırla saglıkla kucagına almayı nasop etsın hangı merkezde yaptırdın

Bendeki takımda 5 li çok teferruata gerek yok sanırım oğlumun kiyafetleri çok eski değil içlerine çıtçıtlı body alayım diyorum bende patikli pijama vs çok
Cok useniyorum yaa bugun hem bende hem kizimda tembellik var galiba, hava puslu karanlik filan ya ondan mi etkilendi acaba :)
Gittinmi canim naptin

aaa benım de tup bebıs ama ben ıstanbulda yasamadıgın ıcın asıl dr uma gorunemıyorım sen sanslısın.Allah hayırla saglıkla kucagına almayı nasop etsın hangı merkezde yaptırdın
Merkez değil canım özel muayenehane opu ve transfer florance nightingale de yapılmıştı.

Kizlar 18 haftaligim bugun kasik aralarimda agri oldu doktora gitim ve plasentada kireclenme baslamis dedi ilac flan verdi tabi bu ilerlerse dusuk yada erken dogum oluyormus cok korkuyorum bilgisi olan varsa yardimci olsun lutfen

Kizlar 18 haftaligim bugun kasik aralarimda agri oldu doktora gitim ve plasentada kireclenme baslamis dedi ilac flan verdi tabi bu ilerlerse dusuk yada erken dogum oluyormus cok korkuyorum bilgisi olan varsa yardimci olsun lutfen
Ben pledanta yaşlanması diye birşey duydum ama kireçlenmeyi duymadım yaşlanma olayı iyi değil erken doğum oluyor

Canım geçen hafta gittim kanama alanları oluşmuş dedi ilaç verdi . Stresten yorgunluktan oluyor dedi.gerginlik için de rahim büyüyor dedi plasentayi söylemedi inşallah her şey yolundadır :/
Geçmiş olsun dikkat et alt tarafını tırnakliyor gibi ağrın olursa direk Dr git ihmal etme belki de dediği gibi sadece yorgunluktan oluyordur.

Back
X