- 4 Kasım 2017
- 811
- 1.184
- 28
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #18.601
İyi geceler kızlar ya ben hala bebeğin hareketini hissetmedim sadece birkez 18.haftada cok farkli bsy hissettim o da bebk miydi bilmiyorum Şubat 2 de randevumi var bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk bebek mi ilkse 20 de hissediliyor ben 17. Haftadayız ama bende hissetmiyorum 2. Bebeğimİyi geceler kızlar ya ben hala bebeğin hareketini hissetmedim sadece birkez 18.haftada cok farkli bsy hissettim o da bebk miydi bilmiyorum Şubat 2 de randevumi var bilmiyorum
Alt ust takimlari hep 9-12 ay aldim bende ilk 6ayi tulumlarla gecircem koydum kafaya :)Ben abarttım çok aldim alt üst takım allahtan 3 6 9 aldim ayırarak
Bu gibi seyler genelde son haftalara dogru oluyor canim baska bir doktora daha gorun derimKizlar 18 haftaligim bugun kasik aralarimda agri oldu doktora gitim ve plasentada kireclenme baslamis dedi ilac flan verdi tabi bu ilerlerse dusuk yada erken dogum oluyormus cok korkuyorum bilgisi olan varsa yardimci olsun lutfen
Yaşlanma ve kireçlenme aynı şey.normalde 40 hafta dolunca miadını geçiren gebeliklerde oluşuyor ama şuan çok erken.inşallah bir tedavisi vardırBen pledanta yaşlanması diye birşey duydum ama kireçlenmeyi duymadım yaşlanma olayı iyi değil erken doğum oluyor
Allah bağışlasın ikisinide evet canım ilk bebek insan tedirgin oluyor yaIlk bebek mi ilkse 20 de hissediliyor ben 17. Haftadayız ama bende hissetmiyorum 2. Bebeğim
2013 ekim annelerinden iki arkadasim ssvd yapti canim, isteyince oluyor ama uygun hastane ortami ve tecrubeli sakin bir doktor gerekiyorKızlar hep aklıma takılıyor sezeryan sonrası normal doğum.risk alınan bi durum aslında ama son zamanlarda yapılabilirliği varmış. ancak etrafımda bunu tecrübe eden kimse yok.sizlerin bilgisi var mı bu konuda? Buarada İlk doğumum ile 6 yıl olacak arası
Iyi geceler canlar . Ben tatilde şimdilik dinlenerekten iki yerde kaldim 3 saat yol yaptik kv lerde bir gece kalıp 4 saat yol yapıp abimlere geçtik
Hamilelikte ne zormus yolculuk ve başka bir yerde yatmak . Yolds sürekli oturmaktan geldigin yerdede sohbet muhabbet oturmaktan ayaklarim bacaklarim şişmiş . Oturmaktan belim ağrımis kv lerde gece uyuyamadim. Yastıkta almamisim fazla zaten sabahladim resmen
Ertesi sabah tekrar yoka ciktik . Abimlerin evinin icinde yürüyüş yaptim karnimi ova ova artık. Ama gece yine uyur uyanik
Şimdi yanımda 3 yastık fazladan örtü yorgan istedim . Yatak yerine yere yorgan serdim yatiyorumBelimin ağrısından ne yapacağımı şaşırdım. Şekilden sekile giriyorum
uyki yok sinir oluyorum artik
deliksiz uyku hayal oldu artik .
Hamissen ve evinden uzaksan hayat gerçekten zor
Şaka bir yana canım abimin yaninda ailemle yaninda olmak çok güzel bide uyuyabilsem , bide belim agrimasa , bide karnim kasilip kaburgalarim acimasa he bide tuvalete çok sık gitmesemherşey çok güzel bin şükür ya sevdiklerimin yanımda minigim, canim yavrum, minik mucizem var
her halime bin şükür
![]()
Iyi geceler canlar . Ben tatilde şimdilik dinlenerekten iki yerde kaldim 3 saat yol yaptik kv lerde bir gece kalıp 4 saat yol yapıp abimlere geçtik
Hamilelikte ne zormus yolculuk ve başka bir yerde yatmak . Yolds sürekli oturmaktan geldigin yerdede sohbet muhabbet oturmaktan ayaklarim bacaklarim şişmiş . Oturmaktan belim ağrımis kv lerde gece uyuyamadim. Yastıkta almamisim fazla zaten sabahladim resmen
Ertesi sabah tekrar yoka ciktik . Abimlerin evinin icinde yürüyüş yaptim karnimi ova ova artık. Ama gece yine uyur uyanik
Şimdi yanımda 3 yastık fazladan örtü yorgan istedim . Yatak yerine yere yorgan serdim yatiyorumBelimin ağrısından ne yapacağımı şaşırdım. Şekilden sekile giriyorum
uyki yok sinir oluyorum artik
deliksiz uyku hayal oldu artik .
Hamissen ve evinden uzaksan hayat gerçekten zor
Şaka bir yana canım abimin yaninda ailemle yaninda olmak çok güzel bide uyuyabilsem , bide belim agrimasa , bide karnim kasilip kaburgalarim acimasa he bide tuvalete çok sık gitmesemherşey çok güzel bin şükür ya sevdiklerimin yanımda minigim, canim yavrum, minik mucizem var
her halime bin şükür
![]()
MaşallahKizlar ben bu hafta melegimi vaya baya hissetmeye basladim cok sükür. Bugün tam 20 haftalik oldu melegim yarisi bitti bile. Rabbim saglikla kucgimiza almayi nasip etsin insallah.
Canim eline koluna saglik harikulade güzel gunlerde esinle bebisinle kullanınEki Görüntüle 2098406 Oğlusuma yaptımTabi ki son hali yıkayıp ütüleyince daha güzel olacak
Annne diyor ne uğraşıyom git al diye ''annem ama bunu üstünde görünce ben çok mutlu olacam neden oyle diyon.dedim gülüyor
![]()
Aynen benim de hiç cesaretim yokSezeryan ağrılarım 2 hafta sürdü benim. Ama normal yapmaya korktum normal olsaydım iyiydi ama cesaret edemedim
Canım 20 21. Haftalara kadar düzenli his beklemeyin diyor doktorlar.bende şuan arada hissediyorum ama bigün oluyo çok bigün hiç olmuyo nerdeyse.bunlari düşünme bebeğin de strese girmesinKızlar 19+ 5 im bugün. İlk gebeliğim ve erkek. Hiç hareket hissetmiyorum ya. Arada pıt pıt hissediyordum. O da yok birkaç gündür![]()