2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İyi geceler kızlar ya ben hala bebeğin hareketini hissetmedim sadece birkez 18.haftada cok farkli bsy hissettim o da bebk miydi bilmiyorum Şubat 2 de randevumi var bilmiyorum

Kizlar 18 haftaligim bugun kasik aralarimda agri oldu doktora gitim ve plasentada kireclenme baslamis dedi ilac flan verdi tabi bu ilerlerse dusuk yada erken dogum oluyormus cok korkuyorum bilgisi olan varsa yardimci olsun lutfen
Bu gibi seyler genelde son haftalara dogru oluyor canim baska bir doktora daha gorun derim

Kızlar hep aklıma takılıyor sezeryan sonrası normal doğum.risk alınan bi durum aslında ama son zamanlarda yapılabilirliği varmış. ancak etrafımda bunu tecrübe eden kimse yok.sizlerin bilgisi var mı bu konuda? Buarada İlk doğumum ile 6 yıl olacak arası

Kızlar hep aklıma takılıyor sezeryan sonrası normal doğum.risk alınan bi durum aslında ama son zamanlarda yapılabilirliği varmış. ancak etrafımda bunu tecrübe eden kimse yok.sizlerin bilgisi var mı bu konuda? Buarada İlk doğumum ile 6 yıl olacak arası
2013 ekim annelerinden iki arkadasim ssvd yapti canim, isteyince oluyor ama uygun hastane ortami ve tecrubeli sakin bir doktor gerekiyor

Screenshot_20180122-012031.webp
Oğlusuma yaptım :anne:Tabi ki son hali yıkayıp ütüleyince daha güzel olacak :halay:
Annne diyor ne uğraşıyom git al diye ''annem ama bunu üstünde görünce ben çok mutlu olacam neden oyle diyon. :KK6:dedim gülüyor:KK70:

Iyi geceler canlar . Ben tatilde şimdilik dinlenerekten iki yerde kaldim 3 saat yol yaptik kv lerde bir gece kalıp 4 saat yol yapıp abimlere geçtik
Hamilelikte ne zormus yolculuk ve başka bir yerde yatmak . Yolds sürekli oturmaktan geldigin yerdede sohbet muhabbet oturmaktan ayaklarim bacaklarim şişmiş . Oturmaktan belim ağrımis kv lerde gece uyuyamadim. Yastıkta almamisim fazla zaten sabahladim resmen:KK57::KK57:
Ertesi sabah tekrar yoka ciktik . Abimlerin evinin icinde yürüyüş yaptim karnimi ova ova artık. Ama gece yine uyur uyanik :KK57::KK57:
Şimdi yanımda 3 yastık fazladan örtü yorgan istedim . Yatak yerine yere yorgan serdim yatiyorum:KK53: Belimin ağrısından ne yapacağımı şaşırdım. Şekilden sekile giriyorum:KK43: uyki yok sinir oluyorum artik :KK51:deliksiz uyku hayal oldu artik .
Hamissen ve evinden uzaksan hayat gerçekten zor :KK70:
Şaka bir yana canım abimin yaninda ailemle yaninda olmak çok güzel bide uyuyabilsem , bide belim agrimasa , bide karnim kasilip kaburgalarim acimasa he bide tuvalete çok sık gitmesem :super::super: herşey çok güzel bin şükür ya sevdiklerimin yanımda minigim, canim yavrum, minik mucizem var :anneadayı: her halime bin şükür:KK200:

Iyi geceler canlar . Ben tatilde şimdilik dinlenerekten iki yerde kaldim 3 saat yol yaptik kv lerde bir gece kalıp 4 saat yol yapıp abimlere geçtik
Hamilelikte ne zormus yolculuk ve başka bir yerde yatmak . Yolds sürekli oturmaktan geldigin yerdede sohbet muhabbet oturmaktan ayaklarim bacaklarim şişmiş . Oturmaktan belim ağrımis kv lerde gece uyuyamadim. Yastıkta almamisim fazla zaten sabahladim resmen:KK57::KK57:
Ertesi sabah tekrar yoka ciktik . Abimlerin evinin icinde yürüyüş yaptim karnimi ova ova artık. Ama gece yine uyur uyanik :KK57::KK57:
Şimdi yanımda 3 yastık fazladan örtü yorgan istedim . Yatak yerine yere yorgan serdim yatiyorum:KK53: Belimin ağrısından ne yapacağımı şaşırdım. Şekilden sekile giriyorum:KK43: uyki yok sinir oluyorum artik :KK51:deliksiz uyku hayal oldu artik .
Şaka bir yana canım abimin yaninda ailemle yaninda olmak çok güzel bide uyuyabilsem , bide belim agrimasa , bide karnim kasilip kaburgalarim acimasa he bide tuvalete çok sık gitmesem :super::super: herşey çok güzel bin şükür ya sevdiklerimin yanımda minigim, canim yavrum, minik mucizem var :anneadayı: her halime bin şükür:KK200:

Geçmiş olsun canım, hamileliğin en zor tarafı uyuyamak bence, zor ama geçici sağlıkla kucağına alınca hepsini unutacaksın,tatilin tadını çıkar, bebiş gelince de uzun bir süre uykusuz geceler devam edecek. :emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar bilmiyorum belki garip gelir ama. Ben başımı koyduğum yerde uyuyorum ve ayılamıyorum uyku manyağı bişey oldum..

Eki Görüntüle 2098406 Oğlusuma yaptım :anne:Tabi ki son hali yıkayıp ütüleyince daha güzel olacak :halay:
Annne diyor ne uğraşıyom git al diye ''annem ama bunu üstünde görünce ben çok mutlu olacam neden oyle diyon. :KK6:dedim gülüyor:KK70:
Canim eline koluna saglik harikulade güzel gunlerde esinle bebisinle kullanın

Selam kızlar

H.sonundan beri diş ağrısından bitap düştüm

diş hastanesine gittim röntgen çekilemiyor hangi diş ağrıyor kesin tanı yok komple sağ tarafım ağrırken şimdi sağ alt tarafım ağrımaya başladı

diş etim kızarık doktor iltihap olduğunu düşünmüyorum dedi

sadece parol kullanıyorum tuzlu gargara yap ve 3-4 kez fırçala dedi ama yinede ağrı devam ediyo

az önce kekik suyu ile gargara yaptım

iş çıkışı karanfil yağı alıp birde onu deneyeceğim

fikri olan varmı nasıl geçecek bu ağrı , akşamları daha berbat ağrı oluyor

Kızlar 19+ 5 im bugün. İlk gebeliğim ve erkek. Hiç hareket hissetmiyorum ya. Arada pıt pıt hissediyordum. O da yok birkaç gündür :KK43:
Canım 20 21. Haftalara kadar düzenli his beklemeyin diyor doktorlar.bende şuan arada hissediyorum ama bigün oluyo çok bigün hiç olmuyo nerdeyse.bunlari düşünme bebeğin de strese girmesin :KK49:

Back
X