2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
mi-nick mi-nick maşallah bebişine:)
Senin troid hikayen çok başkaymış hipo gibi ama hipo kg aldırıyor sen aksine çok zayıfsın hiper gibi:)ilginç valla
Sağlık olsun
Sağol teyzesi :KK200:

Tiroid olayını bende anlamadım çevremde de çok var hipotiroidi ve hepsi de ani kilo alımıyla öğrendi benim bünye katiyyen karşı kiloya anlamıyorum ama dediğin gibi sağlık olsun.. önemli olan simdi bebeğim, o iyi olsun da kilo almışım almamışım gerçekten hiç düşünmüyorum onlar sağlıkla büyüyüp gelişsinler yeter :)

Sağol teyzesi :KK200:

Tiroid olayını bende anlamadım çevremde de çok var hipotiroidi ve hepsi de ani kilo alımıyla öğrendi benim bünye katiyyen karşı kiloya anlamıyorum ama dediğin gibi sağlık olsun.. önemli olan simdi bebeğim, o iyi olsun da kilo almışım almamışım gerçekten hiç düşünmüyorum onlar sağlıkla büyüyüp gelişsinler yeter :)
Aynennn öyleee:)

Benimkinin cinsi aldıranından ama bana yaramadı :) ben gebelik öncesi kilo alamıyordum üstüne de çok hızlı bi şekilde 10 kilo birden verince acaba tsh çok mu hızlı çalışıyor filan diye düşünüp tahlil yaptıracaktım ki hamile kalıp tiroidlerimin az çalıştığını öğrendim :)

Sukur ki hamile kalabilmişsin kalamayan çok kişi oluyo

Ben de 3 yıldan beri tiroid hastasıyım.tiroidim yavaş çalışıyor hasimato tiolroidi.gebe kalamayacagimdan korkuyordum ama çok şükür sorun olmadı.metabolizmam benim de yavaş çalışıyor ama yediklerime dikkat edince kilo almıyorum biraz zor oluyor gerçi.paketli gıdalar abur cubur pilav makarna beyaz ekmek direkt kilo yapıyor bende.hamilelokte midem bulantilarim olunca beyaz ekmek tost makarna falan yedim mesela mecburen.ama şimdi dikkat etme zamanı geri geldi şimdi de suyum fazla gibiymis.oysaki gebeyken bol bol yerim demiştim kısmet degilmis

Sukur ki hamile kalabilmişsin kalamayan çok kişi oluyo
Aslında tek başına tsh gebe kalmaya engel değil canım çok şükür benim ilk değerim de aşırı yüksek değildi ama nolur nolmaz sıkıntı olmasın diye ilaca başladık.. Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın..

Bugün doktora balık yağı hapını sordum dengeli düzenli besleniyorsan gerek yok dedi ve ilaç firmalarının oyunlarından bahsetti bi de magnezyumu sordum henüz haftan küçük kramplar ve ağrılar gün içinde çok sık olmuyorsa onu da kullanma dedi kan ilacına başladım dedim onu da önümüzde ki ay verecekmiş ama ben başlamış bulundum neyse dedi :) ilk defa böyle bi doktora denk geliyorum Allahtan vitamini verdi de onu rahatça kullanıyorum :))

Back
X