2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba kendini uzdugunu değmez nasıl bir kadın bu anlamadım siz aynı evde mi yaşıyorsunuz eğer öyleyse en mantıklısi ayrı eve çıkmak Allah yardımcın olsun,sanırım yanlışlık var talesemi hastaligi çok zordur gebe kalınmaz adet olduğu an Allah vermesin ölüm bile olur siz benim gibi taşıyıcı gen sahibi olabilirsiniz buda ilaç kullanmaya,vitamin takviyesi ne engel değil
Canim ayni apartmanda oturuyoruz yol canım talasemi hastasiyim ama sadece demir kullanıyorum

Canim bol bol guzel beslen canin istemese bile toparlanincaya kadar dikkat et hatta hamilelik boyunca dikkat et. vitamin doktor soylemistir. Diger degerlerinide ihmal etme kan idrar tansiyon vs. İyi bir ultrosonda mi olcum yapti bazen tartiyida tam bilemiyorlar ama sen yinede muzunu cevizini sutunu etini teraygini bebege kilo aldirici seyler tuket o kv Allaha havale et sende eger esinle birbirininizi seviyorsaniz guzelce annesini suclamadan ama yaptigi haksizliklari soyleyip kendi durumunu anlat bebeginizin sagligi icin 4 5 ay sana dikkat etmesini soyle Allaha emanet olun bosver kv he de gec sen bebisini dusun Allah goruyor
Eşim beni seviyor bende onu çok şükür ama artık hemen sinirlenmicem hersey için saol canım bundan sonra bebeğim önceliğin olucak inşallah dikkat edicem rabbimde onu bolduğu yapsın konuşmama kararı aldım

Yeminle Devletin bakması için bayılıp yerlerde yatmak lazım.. Bu da herşeyde acile koşturanlar yüzünden oldu galiba.. Çok geçmiş olsun tekrar canım..

Ay bende 52 ile hamile kaldım.. 10 gün önce 55.5 tim.. Şimdi 56 kesin olmuşumdur.. İki haftada bir doktora gidiyorum mutlaka tansiyon, kilo ölçüyorlar. Doktora hep aynı ayakkabı ile gidiyorum :KK70:
Burada kızlar kilo alamadık dedikçe psikolojim bozuluyordu.. :mad:
Diyordum en azından bebek+su+plasenta+büyüyen rahim eder 1 kilo.. Demek ki üstüne kilo vermişler diyordum.. Ben aldım valla bu saatten sonrada daha hızlı alırım herhalde..

Canım her yazdığında hayretlere düştüm.. Senin bu eşin senin yanında değil miydi doktor bunları derken? Ya da kv yok muydu? Söylesene eşine sıkıntı diye.. Afedersin de eşin nasıl biri, kafası almıyor mu? Ben doktora eşim yanıma geldiğinde gitmeye çalışıyorum haftasonu.. Kasılma zamanımda doktor Mg ilacını iki tane al, maden suyu iç, yat filan dedi.. Eşim sürekli maden suyu içtin mi, bir daha iç modunda.. Nasıl bir insan senin yanındaki ya? Keşke tanışıyor olsaydık, neler derdim o eşine.. Sen Allahın emanetsin ya emanete ihaneti mi öğrenmiş..
Lütfen, Allah rızası için takma kafana.. Neyden keyif alıyorsan aç evinde izle, dinle, gül, eğlen.. Bende de geç döllenme vardı, konuşmuştuk sende de vardı.. Mide bulantımdam su içemedim, yumurta yiyemedim, sütte içemiyordum.. Ama nesquik aldım sütü onla içebildim ki baya faydalı imiş..
Kızlar beslenme ile ilgili güzel şeyler yazmışlar.. Süt, yumurta, muz, kaşar peyniri, yoğurt muhakkak ye.. Cumaya kadar bu düzende git, Allahın izniyle olumlu haberler alacaksın..
Kv ilede ağzını yorup konuşma..

Bunların normal, eczane satış fiyatı 180 tl.. Bende bildiğimiz sitelerden 90 tl ye almıştım.. Hâlâ kullanamadım.. Burada baya ucuzmuş.. İnşallah sıkıntısız gelir canım..
Yanımdaydi eşim ama annesinin kinini taşıyor ben bi kaç gün idare edicem olmazsa babamın evine dönerim yoruldum beni sevdiginj biliyorum ama az benim yanımda olsa olur eşim herhalde allah ıslah etsin bsy diyemiyirm

Zermina Zermina canim guatr icin dahiliyeye gitmelisin ve gebelikte gercekten onemli, benim degerim dustugu halde ilaci biraktirmadilar gebelik sonuna kadar kullanicam. Ayrica mutlaka vitamine baslamalisin neden vermemis doktorun sasirdim benim ilaci vitamini sevmeyen doktor bile ilk olarak vitamin verdi, saglik ocagi ucretsiz veriyor hemen git al ve basla.. bebeginin kilo almasi icin soyleyebilcegim; her sabah kasar peyniri ve yumurta mutlka ye, gunluk bi tane muz, bi bardak sut mutlaka ic aralarda ceviz badem findik fistik kaju atistir gunluk hepsinden ikiser tane yesen bile yeterli.. bulgur pilavi yogurt bol bol tuket, yiyebildigin surece haftada bir balik ye yiyemezsen doktordan balik yagi hapi al... daha yolun basindayiz insallah hemencecik toparlanir bebegin bi de tansiyonunu mutlaka kontrol altinda tut eger yukselirse, ne yersen ye bebege faydasi olmaz tehlikeli olabilir Allah korusun. Kimseyi umursama takma, kimseyle gorusme bi sure, kal evinde sessiz bir ortam olustur kitap oku orgu or resme ilgin varsa resim filan yap dagit kafani dusunme kaynanayi... Allah islah etsin onlari da .
Amin canm benim çok saol balık yağı verirmi mi bilmiyorum ki ben isterim vitamini gelincede doktor sadeece gyneferon verdı magnezyum yazdı başkada ilgilendiği yok . Bi kaç Roman kitabım var başlamadım onları okurum uzun bi arara verdim kuran okumuyorum ona başlarım biraz toparlanjnca

Merhaba kendini uzdugunu değmez nasıl bir kadın bu anlamadım siz aynı evde mi yaşıyorsunuz eğer öyleyse en mantıklısi ayrı eve çıkmak Allah yardımcın olsun,sanırım yanlışlık var talesemi hastaligi çok zordur gebe kalınmaz adet olduğu an Allah vermesin ölüm bile olur siz benim gibi taşıyıcı gen sahibi olabilirsiniz buda ilaç kullanmaya,vitamin takviyesi ne engel değil
Amin canm aynı apartman maalesef talesemı hastasiyim canım sadee demir kullanıyorum

Zermina Zermina hicbireyi hickimseyi kafana takma hiç kimse senden ve bebeğinden değerli değil o yüzden sağlığına ve beslenmene dikkat et.her sabah 1yumurta ceviz peynir ye canım.ben de vitamin kullanmıyorum ama doktorum yemene dikkat et dedi ve kendisi vermedi.ama değerlerin düşükse decavit kullanabilirsin zaten sağlık ocağı 12.haftadan sonra ücretsiz verdi.
Gyneferon ben de kullanıyorum ve caldevit diye kalsiyum ilacı.yemene icmene dikkat et kayinvalideni de kafana takma konuşsun dursun Allah büyük kimsenin yaptığı iyilikte kötülükte yanına kalmaz.Esine de Allah akıl fikir versin sen bebeğinin daha çok üstüne duş ki o da artık baba olacağının farkına varsin

Belki aynı yastayiz belki bende bi kaç yaş büyüksünüz hepinizden allah razı olsun o kadar iyi geldiniz kı bi abla bi kardeşsiniz bana verdiğiniz moral için güzel tavsiyeleriniz için çok tşk ederim rabbim sizlerden razı olsun Bana çok iyi geldiniz şuan daha iyiyim kafa olarak bebeğimi düşünüyorum .Herşey gecicek biliyorum belki zamana bağlı yoruldum ama bebeğimi düşünmem gerekiyor kv kp bana git evinde geber demelrine rağmen iyiyim ... Rabbime teslim ettim ben önceliğim bebeğim olucak .sizlere duaciyim güzel kardeşlerim inşalalh yavrularınızı kazasız belasız alirsiniz kucağınıza rabbim sizlere bağışılaşin hiç dertlerini göstermesin sizlere mehmetçik eşlerinede rabbim yardimci olsun rabbim askerimize polisimiz korusun çok çok amin iyiki varsınız içimden geldi yazmak istedim bender duanizi eksik etmeyin ihtiyacım var hepinzi çok çok seviyorum evet yüzyüze görüşmedik ama sizleri çok seviyorum allah biliyor

Zermina Zermina hicbireyi hickimseyi kafana takma hiç kimse senden ve bebeğinden değerli değil o yüzden sağlığına ve beslenmene dikkat et.her sabah 1yumurta ceviz peynir ye canım.ben de vitamin kullanmıyorum ama doktorum yemene dikkat et dedi ve kendisi vermedi.ama değerlerin düşükse decavit kullanabilirsin zaten sağlık ocağı 12.haftadan sonra ücretsiz verdi.
Gyneferon ben de kullanıyorum ve caldevit diye kalsiyum ilacı.yemene icmene dikkat et kayinvalideni de kafana takma konuşsun dursun Allah büyük kimsenin yaptığı iyilikte kötülükte yanına kalmaz.Esine de Allah akıl fikir versin sen bebeğinin daha çok üstüne duş ki o da artık baba olacağının farkına varsin
Amin canim decavit fotosunu atabikirmisin canım bizim saglik Ocağı vermedi hangisi bende alırım

Çok saol canım benim ekran fotosu çektim yapıcam inşalalh en kisa zamanda :KK200:

Yap canm cooook güzel oluyo bak ben geçen yapmstm sana da atayim fotosunu (:
Screenshot_20180130-130813.webp

Back
X