2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Amin canm aynı apartman maalesef talesemı hastasiyim canım sadee demir kullanıyorum
Allah yardımcınız olsun en azından evin ayrı eşinle git sadece muhatap olma onlarla yavaş yavaş eşini kendine çek zaten baba olunca daha iyi anlar yaşananları.

kizlar tecrubeli anneler 19 haftamdayim.allah izin verirse bi oglumuz olacak.simdi sorum şu: erkek cocugunda leke oluyormus yüzde ben acik tenliyim.endiseliyim tabi leke olurmu diye.nedeni şu: teyzem 3 yil kadar once ogluna hamileydi 8 ayinda gordum.kasinin icinde yuzunde para gibi para gibi lekeler vardi beyaz yuzunde cok kotu duruyordu.tabi korktum bende.cildime hep dogal yaglar suruyorum.ve limonla temizliyorum.ama hamilelikte dogal lekeye mahal vermiycek onerileriniz varmi? ne yapabilirim

kizlar tecrubeli anneler 19 haftamdayim.allah izin verirse bi oglumuz olacak.simdi sorum şu: erkek cocugunda leke oluyormus yüzde ben acik tenliyim.endiseliyim tabi leke olurmu diye.nedeni şu: teyzem 3 yil kadar once ogluna hamileydi 8 ayinda gordum.kasinin icinde yuzunde para gibi para gibi lekeler vardi beyaz yuzunde cok kotu duruyordu.tabi korktum bende.cildime hep dogal yaglar suruyorum.ve limonla temizliyorum.ama hamilelikte dogal lekeye mahal vermiycek onerileriniz varmi? ne yapabilirim
Beyaz leke benım bildigim vitaminsizlikten oluyor. Hamilelik maskesi denilen lekelenme daha kahverengi oluyor. Ama bunları takmayın kafanıza dogumdan sonra geçen seyler zaten

Üniversite hastanesine dahiliyeye gittim tiroid için. Ahmet çınar diye bi dr dan randevu aldım. İçeri girdim genç bir kız oturuyor içerde dr olarak şaşırdım.asistanmış sanırım. Girmemle çıkmam bir oldu. Yrn sabah aç gel kan ver dedi. Tahlilleri birde burda yapıcaz.

Üniversite hastanesine dahiliyeye gittim tiroid için. Ahmet çınar diye bi dr dan randevu aldım. İçeri girdim genç bir kız oturuyor içerde dr olarak şaşırdım.asistanmış sanırım. Girmemle çıkmam bir oldu. Yrn sabah aç gel kan ver dedi. Tahlilleri birde burda yapıcaz.
Evet asistanları oluyor genelde.ben tiroid için gittiğimde gebe kalmadan önce hiç hocanın kendisini görmedim kaç kez gittiysem. Eğer tiroid ilacı kullanıyorsanız tahlil yaptıracağıniz gün sabah icmiyorsunuz ilacinizi.baska öğünde yine aç karınla iciyorsunuz

Kizlar aranizda hamilelikte cekim yaptirmayi dusunen var mi :) ben foto cekilmeyi cok seviyorum nasip olursa 6aylikken cekime gitmek istiyorm ama yaptiran varmi daha once

kızla erkekle alakalı olduğunu sanmıyorum leke olsa olsa güneş lekesi olur koruyucu kullanmak lazım

Valla bu kadar olur.. Tam aynaya baktım, yüzümde leke olmuş, önceden var mıydı diyr şaşırmaya başladım, canım sıkıldı, aynayı bırakıp buraya girdim, mesajını gördüm.. Hamilelikte olur diye okumuştum, geçiyormuş sonradan, teyzenizde de geçmiştir.. Üstelik ben güneş kremi de kullanıyorum..

Kizlar aranizda hamilelikte cekim yaptirmayi dusunen var mi :) ben foto cekilmeyi cok seviyorum nasip olursa 6aylikken cekime gitmek istiyorm ama yaptiran varmi daha once

Bende bir akrabamda gördüm çok sevimli olmuştu çok beğenmiştim

Kilzar hamileliğimin başından beri aşırı derece de kıskançlık başladı. Kendime şaşırıyorum resmen..eşimi normalde kıskanırdım ama yani böyle nadiren..
Şimdi basimdan aşağı kaynar sular dökülüyor. Bi yere gittiğim de biri mi geçti bişey mi dedi napti nereye gitti. Bir de benim eltim eşimin eski sevgilisinin çok yakın arkadaşı. O kız sormuş falan iyice fena oldum. Içimden canavar cıktı resmen. Bizimki de diyor ki vesvese geliyor sen git namaz kıl noldu sana diyor ay ne kötü birşeymis bu kıskançlık

Back
X