2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar bir sorum olacak.. utanarak soruyorum ama. Iliskiye gireniniz var mi esiyle? Ben hamile kaldigimi ogrendigimden beri esimle beraber olmadim. Yani eşim de ben de ikimiz de evhamli tipleriz o da cok korkar ben de. Ilk gebeligim ilk bebegimiz. Ve biraz da baya bekledikten sonra oldu bebisimiz. Bu yuzden cekiniyoruz bisey olur mu ona bebisimize diye
eğer riskli bir gebeliğin yoksa Hiç bir şey olmaz bebekten sonra zaten vakıt bulamayacaksınız bugünlerin geri gelmesi çok uzun zaman alacak tecrübeli anne tavsiyesi:oops::oops:

Kizlar bir sorum olacak.. utanarak soruyorum ama. Iliskiye gireniniz var mi esiyle? Ben hamile kaldigimi ogrendigimden beri esimle beraber olmadim. Yani eşim de ben de ikimiz de evhamli tipleriz o da cok korkar ben de. Ilk gebeligim ilk bebegimiz. Ve biraz da baya bekledikten sonra oldu bebisimiz. Bu yuzden cekiniyoruz bisey olur mu ona bebisimize diye

bazı riskli gebelikte doktorlar önermiyorlar... doktorun seni bu konuda uyarmadıysa yani sakın ilişkiye girmeyeceksiniz demediyse bir sorun olmaz korkmanıza gerek yok

Biz birlikte oluyoruz bizimde 1.5 seneden sonra ve 2 kimyasaldan sonra oldu şükür. Cok sık degil haftda 1 kere birlikte oluyoruz

Biz de oluyoruz çok sik olmamakla birlikte.doktor her seferinde hiçbir kisitlama yok hayatınızda diyor her seferinde.ben sormuştum şimdi herseferinde kısıtlama yok diye belirtiyor.

Tesekkur ederim canim bakalim bi atak yapabilirsek deneyelim biz de :)
Benim de doktora sormam biraz zaman almıştı.bebek olduğunu öğrenene kadar sikinti yoktu öğrendikten doktora sorana kadar ikimizi de strese soktum.en sonunda sordum cinsel temas hakkında diye cümleye girdim doktor bir kısıtlama yok dedi yanılmıyorsam son aya kadar.yani kanama düşük vs herhangi bir riskiniz yoksa başlarda .isterseniz yine de danışın doktorunuza

ilkinde biz de öyleydik herşey bebeğe endeksliydi ah bileydim sonra paçayı kurtaramayacğımızı bir çok seyden mahrum kalırmıydık. gezin tozun birbirinize vakıt ayırın yatın dinlenın kitap okuyun sinemaya tiyatroya gidin. 4 senedir 4 kere git
mişimdir sinemaya tabi herkes için geçerli değil bunlar annesi kayınvalıdesi yanında olanlar şanslı. en azından ilk sene çok yorulacaksınız uykusuzluk ev işi çalışanların iş hayatı hem annelik hem eş olma hem de iş hayatı bir arada çok yorucu oluyor hiç bir şey tam olmuyor ama oluyor. ama dünyaya bir nefes daha getirmek hepsine değiyor.

Koşullara bağlı bizim daha önce bir kaybımız var. Bebeğin öldüğü gün ikimizin yüzünde de uçuk çıkmıştı. Kolay toparlayamadık. Bu bebekte tüp bebek tedavisi 2.deneme sonucunda nasip oldu. Doktor izin verdiği halde aklımıza bile gelmedi. Kardeş kardeş geçinip gidiyoruz:KK70:

Selam kizlar bizimde detayli ultrasonumuz oldu coook sukur Rabbime hersey yolundaymis.sizlerde durumlar nasil?birde benim ayak bileklerim sismeye basladi ve ellerime yuzuklerim olmuyor.varmi boyle olan??birde yavastan baslasakmi paşaya cicilerini almaya❤❤acaba.sizler naptiniz???
Bence yavaş yavaş al canim :) son ay yürüyüp dolaşmak biraz zor

Bulantısı hala devam eden benim gibi antikalar varmı ? Sabah lavaboya yetişemeseydim personelin üzerine çıkarmama ramak kalmıştı. Vitamin içmiştim aç karna yarım saat önce muhtemelen oda işe yaramaz artık tekrar almayacağım yarına nasip
Canım ben vitamini aç alınca kusuyorum kan hapı da aynı şekilde

kızlar merhaba dunden berı kasıklarda vbe belımın tek bır yerıne bıcak gırıp cıktı baska tarfta yok agrı bır nokta belımdekı kızlar 20 gundur falan yazıyla nasıl ıfade edecem bılemden yazıyorum eger benım gıbı bunu yasayanlar varsa yada neden oldugunu bılemıyorum rahımımde hep agrı var sancı kasık agrısı degıl bahsettıgım sankı orası hamlamıs hanı spor yaparsın agrı olur ya rahımde yatarken donerken saga sola yuruklen hep agrı oluyor sankı oraya bırı tekme atmıs oyle bır agrı sızce neden oluyor
Bndede ayni ağrılar mevcut rahimdeki rahmin büyümesine bağlı rahim etrafındaki bağların ve ligamentlerin gerilmesinden kaynaklaniyormus sanirim herkeste oluyor

bende de var akşam resmen kıvrandım hatta girip buraya yazacaktım ama o sırada uykuya dalmışım , akşam çok aşırı yemekte yemedim ama hep ağzıma geldi geldi, şişkinliği de cabası... şimdi de açlıktan uyuyamıyorum uzun zamandır geceleri acıkmıyordum ben yine başa sardım. Bastırmak amaçlı su içtim yine midemden dışarı kaynamaya başladı.. reflünün çözümü var mı bilmiyorum ama yastığı yükseltmek rahatlatıyor çoğu kez

bunda o kadar olmuyor ama ilk hamilelikte çok fena olurdum yemeği erken yiyip üzerine çok fazla sıvı tuketmemeye çalış canım yastığını biraz diklestirebilirsin
bide en son çare rennie duo veya benzer bi ilaç kullanılabilir bi dr na danış bence
çok kötüdür ben ıyi bilirim onun sıkıntısını

Ayni durumdayim midem acayip yaniyo sanarsin alev topu var. Hem bu yuzden uyiyamiyorum hem artik rahat uyiyamiyorum durmadan uyaniyorum. Bazen sol kasigimda agri oluyo sende de oluyo mu
Sagolun kızlar cevaplarınız için bende yastığını yükseltiyorum ama yine de uyyamiyorum cok kötü ilk kontrolünde doktora sorucam belki başka bişey önerir. Benim kasımlarımda bazen ağrı oluyor canım baskı şeklinde

IMG_20180206_114312.webp
Bizde durum bu kızlar:anne:
Son 1haftada baya büyüdük.:nazar:

Sagolun kızlar cevaplarınız için bende yastığını yükseltiyorum ama yine de uyyamiyorum cok kötü ilk kontrolünde doktora sorucam belki başka bişey önerir. Benim kasımlarımda bazen ağrı oluyor canım baskı şeklinde
Canım ben renie Duo şurup kullanıyorum,doktor tavsiye etti reflü için ,doktoruna soyle gittiginde.normalde midem cok iyidir ama hakilelikte çok sikinti yasiyorum.

Back
X