2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Koşullara bağlı bizim daha önce bir kaybımız var. Bebeğin öldüğü gün ikimizin yüzünde de uçuk çıkmıştı. Kolay toparlayamadık. Bu bebekte tüp bebek tedavisi 2.deneme sonucunda nasip oldu. Doktor izin verdiği halde aklımıza bile gelmedi. Kardeş kardeş geçinip gidiyoruz:KK70:
Aynen biz de oyleyiz o bana bacim ben ona gardasim diyoruz :KK70:

Iste biz basindan beri yapmadik valla bisey olur diye.cok ara vermis olduk
Bu haftalar riskli haftalar değil canım ilk ve son ay biraz riskli oluyor bence sert olmama kaydıyla yapılabilir. Şahsen hiç olmasa da aramıyorum hamilelik acayip isteksiz yaptı beni :)

Kızlar ya biliyorsunuz benimde ikinci bebeğim 17 aylık bi miniğim var ve hiç bir işe yetişemiyorum ben bi yeri toplarken başka biyerler dağılıyor yada kendine bi zarar veriyor zaten kendime bakmak gibi birşeyi unuttum eşimde ilgi bekliyor ama hamileliğin de etkisiyle iyice halsizleştim hemen uykuya geçiyorım tecrübeli anneler sizler bu ev işleri nasıl hallediyorsunuz ya bi akıl verin

Birde bende genizden akıntı oluyor boğaza kaşıntı v öksürük yapıyor.sinuzitsel akıntı tuzlu su gargarası yola biraz yendim ama devam diyor hala sıkıntı.dun devletteki doktora gittim hiç bişey önermedi
Kızlar sizin varmı önerimiz benim gibi olan
Canim 20-22. haftalar arası yapılıyor, ekstra durumlarda 23e kadar uzayabiliyor. 24 geç çünkü bebekte 20.haftadan iyibaren deri altında yağlanma olduğu için iç organları ilerleyen haftalarda net görünmüyor.
Doktoruna bi danış derim.

Kızlar ya biliyorsunuz benimde ikinci bebeğim 17 aylık bi miniğim var ve hiç bir işe yetişemiyorum ben bi yeri toplarken başka biyerler dağılıyor yada kendine bi zarar veriyor zaten kendime bakmak gibi birşeyi unuttum eşimde ilgi bekliyor ama hamileliğin de etkisiyle iyice halsizleştim hemen uykuya geçiyorım tecrübeli anneler sizler bu ev işleri nasıl hallediyorsunuz ya bi akıl verin
o da daha çok küçükmüş ev işlerine yetişmek zaten mümkün değil benım kızım 4 yasında bir de çalışan bir anneyım tam rahatlıyordum ki baktım yaş geçecek fazla rahata alışmadan ikinci çocuk istedik. birisi yardımcı olmadan hiç birşeye yetişilmez bırak eksik kalsın yiyecek yemek olduktan sonra diğer işler beklesin o uyurken eğer sen de uyumazsan işleri yoluna koymaya calısırsın ben kızım uyuduktan sonra yapardım işleri zaten tüm gün bakıcı kreşlerde büyüyor tüm vaktımı ona vermeye çalışırım. uyuduktan sonra yapardım. anneler zaten bölük pörçük ve az uyumaya alışkın oluyor ben gece kusu gibi işleri herkes uyurken yaptım hooop yıne başa dönüyoruz :emir_bebek::spor::spor::spor:

Günaydınn .:KK25:
Hafif bi boğaz ağrısı , yutkunmakta zorlukla uyandım .
Ihlamur içiyorum zencefilli .
Inşallah şifayı kapmamışımdır .:dua:

Dün gece (geç saat) baktım bizimkinden hiiiiç hareket yok 3-4 saattir ... bi tedirgin oldum . Kalktım biraz şekerli bi şeyler tükettim , su içtim ııı ıhhh . Gittim epey bi yedimm :KK72:, sonra eşim geldi konuşmaya başladı ... hadi kızım bak annen panik kadındır , bi ses et ... sabaha kadar yazar durur şimdi kafasında :confused:... seni de beni de kendini de uyutmaz derken 7.4 şiddetinde iki tekme yedim:emir_bebek::KK200: ... muhtemelen yahu bi susun da uyuyalım şurda dedi :KK48:

Ama cidden endişelendim .
Bu sabahta mesele evet uyandı , günaydınlaştık ana kız :anne: ama o deli gibi dönmeler yok . Net 2-3 tekme :) yerinin daralması için henüz erken sanki ...

geçmiş olsun canım insallah ilerlemez hastalığın

Herkese günaydın kızlar, Bugün ben bebeğimi göreceğim Insallah cinsiyeti öğreneceğiz hayırlısıyla. Topigin en son öğrenecek insanı :emir_bebek::halay:heyecanlıyım, hayırlısıyla bir görsek, Onun dışında baya bi hareketlendi maşallah , bazen erkek mi acaba diyorum çünkü oğlum da aynıydı maşallah hiç durmazdı :nazar:

Günaydın herkese ne güzel herkes ufak tefek hissedenler depremler yaratanlar :KK70:varmış ya ben yahu benim minik kızım neden hissettirmiyor bana kendisini anası gibi uslu bir kız olucak sanırım biz de bu haftasonu detaylıya gidicez önce kontrol sonra detaylı bakalım bizde nasıl çıkacak rabbim herşeyin hayırlısını versin

hayırlı güzel haberler alın insallah

Kızlar slm ben dün ayrıntılı ultrason için ultrason kağıdına baktım 28 Şubat yazıyor.
Ben tam o zaman 24.haftaya girmiş olacağım geç değil değilmi? Ultrasonda ki bayan arkadaşım aradım gelmene gerek yok o zamanda bakarız dedi.
Geç değil demi kizlar

Birde bende genizden akıntı oluyor boğaza kaşıntı v öksürük yapıyor.sinuzitsel akıntı tuzlu su gargarası yola biraz yendim ama devam diyor hala sıkıntı.dun devletteki doktora gittim hiç bişey önermedi
Kızlar sizin varmı önerimiz benim gibi olan
canım öncelikle geçmiş olsun limonlu ballı sıcak su falan dene istersen burnum için ben oğlumun okyanus suyunu kullanıyorum
24. hafta geç değil galiba ama son haftası olması lazım güzel haberler al insallah

Kızlar merhaba nasılsınız nasıl gidiyo hamislik.. ben ogluşumun tekmelerini de hissetmeye başladım Rabbime binlerce şükür bize bu duyguyu yaşattığı için :) isteyen herkese nasip olsun insallahh.. o benim mucizemmm:KK200: alışverişe falan başladınız mı her konuda kararsız kalıyorum:KK51:

ben baya alışveriş yaptım biraz erken oldu büyük oğlundan kalanlarda var şimdilik biraz bekleyeceğim yazlıklar çıksın bi kaç parça daha alırım

selam kızlar, son 4 gündür foruma giremedim umarım herkes iyidir.. sabah maalesef eşimle azcık bir gerginlik yaşadık ki 4,5 senelik evliyiz ağzımızdan kötü bişi çıkmamıştır birbirimize ama bu sabah ilk defa benim ağzımdan çıktı nasıl olduysa kendimi çok kötü hissediyorum sonra geri vites alıp o an özür de dilemedim şimdi de onun gerginliğiyle akşam olmasını bekliyorum bugün geçmez artık bana :KK43:

hamilelikte insanin tahammülü azalıyor galiba canım gönlünü alırsın aksama
Kizlar bir sorum olacak.. utanarak soruyorum ama. Iliskiye gireniniz var mi esiyle? Ben hamile kaldigimi ogrendigimden beri esimle beraber olmadim. Yani eşim de ben de ikimiz de evhamli tipleriz o da cok korkar ben de. Ilk gebeligim ilk bebegimiz. Ve biraz da baya bekledikten sonra oldu bebisimiz. Bu yuzden cekiniyoruz bisey olur mu ona bebisimize diye
eğer ki her şey yolundaysa dr un bu konuda uyarmadıysa bisey olmaz canım zaten eskisi gibi rahat edemiyorsun arada bir bir şey olmaz

Bu haftalar riskli haftalar değil canım ilk ve son ay biraz riskli oluyor bence sert olmama kaydıyla yapılabilir. Şahsen hiç olmasa da aramıyorum hamilelik acayip isteksiz yaptı beni :)
Öncelikle gözün aydın cnm darısı başıma bizde 1 aylıktan beri yakinlasmiyoruz korkuyoruz bitene kadar da böyle olur :))

Bulantısı hala devam eden benim gibi antikalar varmı ? Sabah lavaboya yetişemeseydim personelin üzerine çıkarmama ramak kalmıştı. Vitamin içmiştim aç karna yarım saat önce muhtemelen oda işe yaramaz artık tekrar almayacağım yarına nasip
Ben ne yazik ki bulanti, istifra devam ilk aylara göre azaldi sukur ama tine 2 3 gunde bir devam annem hareketleri ile bulanti arasinda iliski kuruyor bulanti bitince hareketleri hissedecekmisim veya hareketler tam hissedilince bulantida bitecekmis falan :KK16: hayirlisi

Benim 8 yıl oldu tetanoz aşıların tüm dozunu vurdurdum.gerek yok dedi doktorum
Ben sadece iki doz vurunmuştum 5yıl geçerliliği varmış canım 5yıl temmuzda doluyor, hatırlatma için bi doz vurunabilirsin dedi dün dr ama vurunmayı düşünmüyorum
Kizlar bir sorum olacak.. utanarak soruyorum ama. Iliskiye gireniniz var mi esiyle? Ben hamile kaldigimi ogrendigimden beri esimle beraber olmadim. Yani eşim de ben de ikimiz de evhamli tipleriz o da cok korkar ben de. Ilk gebeligim ilk bebegimiz. Ve biraz da baya bekledikten sonra oldu bebisimiz. Bu yuzden cekiniyoruz bisey olur mu ona bebisimize diye
ilk hamileliğimde de şimdi de bir sorun olmamasına rağmen ilişkiye girmiyoruz canım eşim de bende korkuyoruz açıkçası, yüzeysel olarak yakınlaşıyoruz sadece

Kızlar bugün ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür her şey yolunda çıktı . Cumartesi kendi doktoruma gitmiştim 22 cm 350 gr çıkmıştı aradan 3 gün geçti bugün ayrıntılı da 25 cm 425 gram çıktı hemen bu kadar buyuyebilir mi sizce ?
maşallah canım evet hızlı büyüyorlar artık bende geçen hafta gittiğimde bebeğim 277 gr 20 cm di bu hafta 350 gram ve 28 cm filan çıktı çok şaşırdım boyuna dünden beri inanamıyorum haftaya detaylı var özellikle sorcam boyunu, eşim uzun boylu ona mı çekti acaba kız çocuğu o kadar uzun olur mu düşünüp duruyorum

Tetanoz açısını kesin olmamız gerekiyor mu kızlar ya
daha önce hiç olmadıysan doktorlar istiyorlar canım

ah daha minicikmiş bebişin canım bırak evin dağınık kalsın yapabildiğinden fazlasını zorlama zor olur sana, benim oğlum 4buçuk yaşında ama bazen o bile yoruyor beni :) Allah sağlık sıhhat versin geri kalan iş hallolur sıkma canını

kız bebiş bekleyen anne adayları isim ne koymayı düşünüyorsunuz?
begüm alya koyucaz canım eşim alya’yı beğenmedi istemiyor ama bi şekilde kabul edicek :)

kızlar ben geldim ayrıntılıdan.. Çok şükür herşey normal koca kafalı kızımın..kafası 1 hafta ilerde:halay: 25 cm de boyu olmuş.. 400 gr civarında.. :anneadayı:

çook hafif çentiklenme var ama hiç önemi yok dedi.. 2,37 den 0,5 e düşmüş çok sevindim.. 1 ay sonra tekrar gel kontrol edelim dedi..

Bende de bi minik var afedersin evi b.. goturuyor yetişemiyorum tek basima agrilarim var bu aralar moralim de pek yok

Kızlar slm ben dün ayrıntılı ultrason için ultrason kağıdına baktım 28 Şubat yazıyor.
Ben tam o zaman 24.haftaya girmiş olacağım geç değil değilmi? Ultrasonda ki bayan arkadaşım aradım gelmene gerek yok o zamanda bakarız dedi.
Geç değil demi kizlar

24 hafta bencede çok geç en geç 23. haftada yaptırmak gerekiyor, arayıp bir sorun bence.

selam kızlar, son 4 gündür foruma giremedim umarım herkes iyidir.. sabah maalesef eşimle azcık bir gerginlik yaşadık ki 4,5 senelik evliyiz ağzımızdan kötü bişi çıkmamıştır birbirimize ama bu sabah ilk defa benim ağzımdan çıktı nasıl olduysa kendimi çok kötü hissediyorum sonra geri vites alıp o an özür de dilemedim şimdi de onun gerginliğiyle akşam olmasını bekliyorum bugün geçmez artık bana :KK43:

Canım olur arada böyle şeyler. Hem evlilik rutini hemde bizim bu ara yaşadığımız psikolojik durumlar. Eşlerimiz de bizimle aynı şeyleri yaşamadıkları için anlıyamıyorlar bizi. Akşam güzel bir yemek ve özür herşeyi toparlar :)

Eğer riskli bir hamileliğiniz yoksa, dr.da uyarmadıysa neden girmeyesiniz ki. Hepimiz için geçerli bu, hamileyiz diye normal hayat akışımıza engel koymayalım. Hem ilişki doğumuda kolaylaştırıyor :)

o da daha çok küçükmüş ev işlerine yetişmek zaten mümkün değil benım kızım 4 yasında bir de çalışan bir anneyım tam rahatlıyordum ki baktım yaş geçecek fazla rahata alışmadan ikinci çocuk istedik. birisi yardımcı olmadan hiç birşeye yetişilmez bırak eksik kalsın yiyecek yemek olduktan sonra diğer işler beklesin o uyurken eğer sen de uyumazsan işleri yoluna koymaya calısırsın ben kızım uyuduktan sonra yapardım işleri zaten tüm gün bakıcı kreşlerde büyüyor tüm vaktımı ona vermeye çalışırım. uyuduktan sonra yapardım. anneler zaten bölük pörçük ve az uyumaya alışkın oluyor ben gece kusu gibi işleri herkes uyurken yaptım hooop yıne başa dönüyoruz :emir_bebek::spor::spor::spor:
Of evet bide o var hamile olmasam bende her türlü uyumaz bi şekilde halletmeye çalışırdım ama yine en başa dönüyor Allahım ya iş hiç ama hiç bitmiyor ben çalışsam kesin zaten yardımcı şart ama şu an bu mümkün de değil Resmen depresyondayım

Back
X