2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Selam kızlar, demir ilaçlarını günün hangi saati kullanıyorsunuz?aç mı tok mu?
Bir sorum daha olacak. Doktorum ben 18 haftalık iken şeker yüklemesi 50 gr. yaptırdı.Açlık şekerimde sıkıntı yok ancak gebelik şekeri biraz yüksek.Benim gibi bu haftalarda yaptıran var mı? Genelde 21-24 hafta arası yapılır deniliyor ama sormak istedim sizlere de..
Ben demir ilacimi akşam yatmadan alıyorum gyneferon draje.oncesinde ve sonrasında belli bir saat süt ve süt urunleri tuketmemek gerekiyor ve en makulu benim için yatmadan.
Eger doktor isterse daha erken şeker yüklemesi yapabiliyor.sizden erken istemesinin bir sebebi var mi

Selam kızlar, demir ilaçlarını günün hangi saati kullanıyorsunuz?aç mı tok mu?
Bir sorum daha olacak. Doktorum ben 18 haftalık iken şeker yüklemesi 50 gr. yaptırdı.Açlık şekerimde sıkıntı yok ancak gebelik şekeri biraz yüksek.Benim gibi bu haftalarda yaptıran var mı? Genelde 21-24 hafta arası yapılır deniliyor ama sormak istedim sizlere de..
Benim dr um demir ilacını sabah kahvaltıdan yarım saat önce demişti ama sonra tiroid ilacı kullanıyorum diye kahvaltıdan 2 -2,5 saat sonra öğle yemeğinden yarım saat önce al dedi.
Henüz şeker yüklemesi yaptırmadı bu ay yaptıracak sanırım 23. Haftaya giriyorum.

xra221 xra221 benim eşim mısırlı ve isim bulmak bin kat daha zor:KK45: onun istedikleri türkiyede olmayanlar en sonunDA kuranda gecen olsun dedik..:KK72:

3 isime kadar indirdik.. Çook yüksek ihtimal Yüsra Olacak.. diğer ikisi Elisa Ve Lina :KK66:

Artık bebişimin yüzüne bakınca son kararı vereceğiz.. yüzü gösterir ismini:-)

xra221 xra221 benim eşim mısırlı ve isim bulmak bin kat daha zor:KK45: onun istedikleri türkiyede olmayanlar en sonunDA kuranda gecen olsun dedik..:KK72:

3 isime kadar indirdik.. Çook yüksek ihtimal Yüsra Olacak.. diğer ikisi Elisa Ve Lina :KK66:

Artık bebişimin yüzüne bakınca son kararı vereceğiz.. yüzü gösterir ismini:-)
Lina yi beğeniyorum canım . Arkadaşımın kızının adı :) inşallah hangisi yakışırsa adı o olur :KK200:

Kızlar aşıyı ne zamn oldunuz.ben daha aile hekimine kayıt olmadım gebelikten.test istedi birsürü hastane uzak üşeniyorum gitmeye.asi zamanım da geçecek bu gidişle.belli bi zamanı var mı yani kesin şu zamn diye
20. haftada canım
sanırım 20 haftaliksin zamanı gelmiş

Kızlar bu e bebekte ki 5 al 4 öde den aldığınız beyaz badileri yenidoğan mı aldınız. Kaç cm onlar acaba.
yenidoğanlar 50 cm onları 1 hafta 10 gün anca giyinir geri kalan 56 cm aldım

Benim dr um demir ilacını sabah kahvaltıdan yarım saat önce demişti ama sonra tiroid ilacı kullanıyorum diye kahvaltıdan 2 -2,5 saat sonra öğle yemeğinden yarım saat önce al dedi.
Henüz şeker yüklemesi yaptırmadı bu ay yaptıracak sanırım 23. Haftaya giriyorum.
Demir ilacımı ben öğle yemeğinden sonra alıyorum yani tok karına. Yanlış mı yapıyorum ki acaba?

Demir ilacımı ben öğle yemeğinden sonra alıyorum yani tok karına. Yanlış mı yapıyorum ki acaba?
yiyeceklerle beraber alınmamsı gerekiyor diye biliyorum ama c vitamını ile birlikte alablirsin emilimini arttırıyormuş yemeklerden 2 saat önce veya 2 saat sonra olabilir en iyisi gece yatmadan önce. ben kabız yaptı diye bıraktım demirim de sınırdaydı halsizlik olursa yıne almaya başlarım henüz bir tablet bile kullanamadım

Bilmiyorum ki dr bana böyle yapmamı söyledi. Yemekte süt ürünü tüketirsem diye mi acaba aç aldırıyor bilmiyorum. Sen kendi druna gidince bi sor ne zaman alsam daha doğru diye.

Sperm değil kuzum erkekten gecebilecek herhangi bir virüs, enfeksiyon vs düşüge sebep olabiliyor. Normal şartlarda son aya kadar ilişki öneriliyor rahatlama ve gevşeme yaptigindan dolayi. Sadece son ay önerimliyor o da göğüs ucu uyarılması ve rahim kasılması erken doğumu tetikleyebiliyor diye. fnd_50 fnd_50
Anladim canim cokkk tesekkur ederim bilgilendirme icin

Bu demir ılaçi şişkinlik yapıyor mu canım sende de.ben 2 gün içtim karnım belim patlicakti biramtim

yiyeceklerle beraber alınmamsı gerekiyor diye biliyorum ama c vitamını ile birlikte alablirsin emilimini arttırıyormuş yemeklerden 2 saat önce veya 2 saat sonra olabilir en iyisi gece yatmadan önce. ben kabız yaptı diye bıraktım demirim de sınırdaydı halsizlik olursa yıne almaya başlarım henüz bir tablet bile kullanamadım
Demekki bir ben degilmisim demir ilacından rahatsız olan.doktor bile herhangi bi sorun olmaz dedi ama bende de kabız artı aşırı şişkinlik ağrı yaptı.2 gün yatamadım ve tabi bıraktım.suan herhangi bi vitamin kullanmıyorum umarım sıkıntı olmaz

Back
X