• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben aynıyım ya karnıma yastık koymuşsun gibi

Bende senin gibiyim 5 6 kilo aldım sadece karnım var tıpkı top koymuş gibi, sadece hafif yüzüm şişmiş, eski pantolonlarımın bacakları felan rahat oluyor ben bazen önlerine saç lastiği takıp hâlâ giyebiliyorum :halay:erkek bebek sivri olur derler :))

Kızlar sizden dua istiyorum çok canım yanıyor. Siz hamilesiniz duanız kabul olur. Oğlumun acısını dindirsin Rabbim...

Canım Allah sana sağlık sihhat versin, bebeğin yine olur inşallah. En kısa zamanda yeniden anne olabilme dualarıyla, Rabbim sevincini bir daha yarım bıraktırmasın ..

Kızlar bebişler doğunca emzik vermeyi, alıştırmayı düşünüyor musunuz? Avent'in soothie emzikleri çok hoş, çoğu bebeklerin de reddetmeden aldıklarını duydum. Tecrübeli annelerin tavsiyeleri var mı bu konuda?

Kızlar sizden dua istiyorum çok canım yanıyor. Siz hamilesiniz duanız kabul olur. Oğlumun acısını dindirsin Rabbim...
Allah yardımcın olsun inşallah tekrar anne olursun burda rahim ağzı yetmezliği topigi var bak istersen çoğu tekrar hamile sağlıklı doğum yapan da var selametle kal.

Kızlar bebişler doğunca emzik vermeyi, alıştırmayı düşünüyor musunuz? Avent'in soothie emzikleri çok hoş, çoğu bebeklerin de reddetmeden aldıklarını duydum. Tecrübeli annelerin tavsiyeleri var mı bu konuda?
Oğlum almamıştı ama bu sefer kızım alır inşallah dediğin gibi aventinkini aldım bende sadece uyku da vermeyi düşünüyorum ilk bir sene

Ben vermeyi düşünmüyorum. Bebeğin ağzına o plastiği tüm gün emdirtmek çok hoşuma gitmiyor.

Evet düşünüyorum. İlkinde verdim rahat ettim. Ama benim oğlum nuk’u beğenip almıştı. Cocuga göre değişiyor

Ben oğlumda binbir türlü emzik aldım her türlü marka model, aklınıza ne gelirse ama almadı ağzından attı , ben de ısrar etmedim . Iyi ki De emzik istememiş, emzik alma derdinden , düştü mü yıkama derdinden, emziksiz uyuyamama derdinden kurtulmuş oldum. Bunda da kullanmayı düşünmüyorum. Kreşte ufak çocuklarla çalışıyorum ve emzik kullananlari uyutmak, sakinleştirmek ve hijyen sağlamak çok zor :KK43:ve en önemlisi biraktirmak zor

Kizlar bugün kontrolümuz vardı herşey yolundaydı çok tatliydi ama yuzunu pek dönmedi bize esnedi 2 kere sonra birdaha göstermedi. Ben de videosunu cektim resim yakalayamadık. Doktor 2 ay sonra gel dedi. Hiç-bir sıkıntı görünmüyor öbür aya gelmene gerek yok hem 2 ay sonra yanakları dolar. Sana tombis resmini veririm dedi.
Iyiyiz çok şükür şeker testimiz de temiz.. :KK36: buda benim çektiğim resim esnerken. O zaman bile yüzünü göstermedi eliyle kapattı :KK64:
Screenshot_20180214-170514.webp

Back
X