2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar sizinde bebekleriniz sürekli yer degiştiriyormu? Onceden boyle degildi bu aralar çok yer değiştiriyor bu da bebeğin hareketlerini algılamama zorlaştırabiliyor pozisyonuna bağlı olarak
Evet canım gün içinde sürekli pozisyonu değişiyor sabah yine ayakları aşağıdaydı bi an ayakları alttan çıkıcak sanmıştım, şimdi yana kaydı biraz
Kızlar bugun doktora gittim bebeğin 1.5 hafta önceden gidiyor ve çok iri dedi ultrasona göre 25 haftalik 730 gr sizce çokmu kilosu şeker riski varmış yarın şeker test yaptircam insallah bişey çıkmaz
iri değil canım oğlum 25 haftalıkken 807 gramdı haftasıyla uyumluydu iri doğmadı şekerim de yoktu

Evet canım gün içinde sürekli pozisyonu değişiyor sabah yine ayakları aşağıdaydı bi an ayakları alttan çıkıcak sanmıştım, şimdi yana kaydı biraz
iri değil canım oğlum 25 haftalıkken 807 gramdı haftasıyla uyumluydu iri doğmadı şekerim de yoktu

mi-nick mi-nick ben daha ayagi kafasi diye secemiyorum.nerde neyi war bilemiyorum acaba senin 2.oldugundanmi biliyosun;)

Kızlar altta sızlama bende de oluyor ara ara, şu anda da belimin sol tarafında zonklama tarzında ağrı var yürüyüş yapmaya çıkıcaktım vazgeçtim yatıyorum :))

Kızlar kaburga agrisinin nedenini buldum

Screenshot_20180307-123151.webp

Nasıl geçer acaba benimde öyle gece donemiyorum . Yataktan inemiyorum bile

bel ağrısı için spor yapmak gerekiyor ben dün yüzdüm hamlığın etkisi ile her yerim ağrıyor ama zamanla bel ağrımın azalacağını düşünüyorum haftaya da plastes başlıyor umarım işe yarar

Canım benim 23+6 ama25+1 gözüküyor doktorda çok iri deyince korktum

Kızlar ilacı içtim 11 de kan verecemm .kasıklarda sancı oluyordu nst ye bağladı sancı çıktı düzenli olarak az ama önlem için serum takılacak böyle birsey yaşayan var mı
Nts de şancı çıktıysa önemli canım dr tedbir için serum iğne verir serviks boyu normalse atlatırsın insallah

Kizlar ya canim cok sikkin, seker cikti bende. Yarin sabah hastaneye gitmem lazim. Moralim cok bozuk. Benim sucum gibi geliyor. Cok fazla kiloyla hamile kaldim. Cesaret edip bakamiyorum bile bebege ne zarari olur diye.

Kızlar balik yağı ne kullanıyorsunuz
Son 3ayda kullanılması çok faydalıymis
Bugüne kadar kullanmadım.balik yiyorum diye .son kontrolumdebir markanın alıp icebilirsin dedi doktorum.
Solgarin almayı düşünüyorum .siz kullanıyor musunuz
Bende Solgar kullanıyorum 3 yıldır memnunun gebelikte de kullanabilirsin dedi doktorum balık yediğim günler almıyorum :kk77:

Canım benim 23+6 ama25+1 gözüküyor doktorda çok iri deyince korktum
Usg ölçümünden kaynaklı da olabilir canım ben detaylıya 21+0 da girmiştim bebeğim 22+1 haftalık gözükmüştü bi hafta sonra özelde ki doktorum 5gün küçük ölçtü ondan bir hafta sonra devlette ki doktorum tam günü gününe ölçtü, o yüzden çok takılma bu ölçümler kesin sonuç vermez ve 1-2 haftalık aralıklara dayanılarak iri bebek yada küçük bebek denmez fark 3-4 haftaya dayandığı zaman o zaman iri denebilir ya da haftasına göre küçük denebilir :)

Usg ölçümünden kaynaklı da olabilir canım ben detaylıya 21+0 da girmiştim bebeğim 22+1 haftalık gözükmüştü bi hafta sonra özelde ki doktorum 5gün küçük ölçtü ondan bir hafta sonra devlette ki doktorum tam günü gününe ölçtü, o yüzden çok takılma bu ölçümler kesin sonuç vermez ve 1-2 haftalık aralıklara dayanılarak iri bebek yada küçük bebek denmez fark 3-4 haftaya dayandığı zaman o zaman iri denebilir ya da haftasına göre küçük denebilir :)
En bastan beri özel de devlette bir hafta onde gidiyor demişlerdi. Ama hep kilosu iyi diyorlardı hicbiri iri bebek dememisti bugun doktor çok iri risk var şeker icin deyince korktum insallah çıkmaz

Günaydın anneler :anneadayı: dün nefes alamıyordum bugün daha iyiyim yeme içme durumunu bi süre azaltsam iyi olacak galiba dün bebeğimin başını resmen midemde hissettim o nasıl bastırma o nasıl ittirmedir öldüm bulantıdan :confused:bugün güzel bir gün olsun hepimize:anne:
O yeme olayını benim de durdurmam lazım , ufak tefek şeyler değil de Eğer Saat 6 dan sonra akşam yemeği yiyorsam ertesi sabah direk çıkarmaya başladım :( Hem de olduğu gibi, Sanki mide öğütmemeye başladı :/

En bastan beri özel de devlette bir hafta onde gidiyor demişlerdi. Ama hep kilosu iyi diyorlardı hicbiri iri bebek dememisti bugun doktor çok iri risk var şeker icin deyince korktum insallah çıkmaz
Çıkacağını sanmıyorum canım korkma en baştan beri öndeyse demek ki bebeğin erken döllenmiştir.

Back
X