- 30 Ağustos 2017
- 408
- 874
- 18
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #24.401
2 gundur war sanki degisik nedense korkuyorumSu içip dinlen canım genelde dinlenince geçiyor o tarz ağrılar geçmezse doktoruna ulaşırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gundur war sanki degisik nedense korkuyorumSu içip dinlen canım genelde dinlenince geçiyor o tarz ağrılar geçmezse doktoruna ulaşırsın
Valla her gün bi yerimiz ağrıyor ciddiye alsak mı almasak mı normal mi değil mi şaşırıp kalıyoruz :// ağrın dinlendikçe geçmiyor ve şiddetlenerek artıyorsa o zaman tehlikeli olabilirmiş canım kendini dinleme başka şeylere odaklan geçer inşallah2 gundur war sanki degisik nedense korkuyorum
islemden yana tereddettum yok bu islemi yaptirmak icin sezeryan oliyim hem hersey gunu saati planli olsun zira hastane bile bana 1 saat uzaklikta normal olsa gidene kadar dogururum herhalde diyroumCanm ben pek mantikli gelmedi bu islem bana doktor da olmsyacaksa hic dusunme bence
Canim erkekler oyle bak simdi sordum ben kacinci haftadyim diye bana 30 diyor yuhhhh dedim yani bizdeki seviye bu ben gulme krizene girdim artik alistim okuzlugune yani beklentiyi yuksek tutmamaya calisiomKızlar 24 haftalıkken 14 şubatta doktora gitmiştim. Ultrasonda oğlum 2. 3 kere esnedi bende videosunu babasına atmıştım. Bugün gelmiş diyor ki o esnemesini biz 27 haftada gormedik mi diyo. Kontrolde 24 olduğumuzu bilmemesini geçtim...
şu an 27 haftada olduğumuzdan haberi bile yok. Neden bu kadar alakasız
Dalga geçer gibi 27 de görmedik mi diyo yaa ben su an 27+2 yim zaten![]()
Kizlar yarin tetonoz asisinin 2. Dozunu yaptircam insallah. Suabt ayi 28 cektigi icin tam bir ay olmuyor birincisi 7 subatta yapmistim. yarin 7 mart siz tarihlerini hatirliyormusunuz yazarsaniz memnun olurum
Valla her gün bi yerimiz ağrıyor ciddiye alsak mı almasak mı normal mi değil mi şaşırıp kalıyoruz :// ağrın dinlendikçe geçmiyor ve şiddetlenerek artıyorsa o zaman tehlikeli olabilirmiş canım kendini dinleme başka şeylere odaklan geçer inşallah
24 ocak 26 şubat hemşire tam 1 ay geçsin bi kaç gün gecikse sorun olmaz ama önce olması olmaz demişti 24 şubat haftasonu olduğu için pzt günü yaptırdım.Kizlar yarin tetonoz asisinin 2. Dozunu yaptircam insallah. Suabt ayi 28 cektigi icin tam bir ay olmuyor birincisi 7 subatta yapmistim. yarin 7 mart siz tarihlerini hatirliyormusunuz yazarsaniz memnun olurum
Fiyatlar baya iyiymiş canım bursa da benim gittiğim özelde indirimli fiyatı ile normal doğum 2500, sezeryan 3500 gerçi bıraktım artık özeli devlete devam ediyorum. Bende senin tansiyon olayına takıldım 14/9dan sonrası tehlike arz ediyor diye biliyorum bence bunun üzerinde duran doktora devam et daha ilgili gibi geldi bana ama yine de siz bilirsiniz canımBu ayda doktor değiştirmekte çok kötüama malesef doktorumuz yüzünden .Buğün eşim izin alınca İle gitmişken iki özel hastaneden randevu aldım
birini sabah birini öğleden sonraya aldım .Bebeğimi görecem diye çok mtluyum tabi
iki doktoruda sevdim şimdi kararsızım
.Sabah ki doktoruma doha önce 9 haftalıkken gitmiştim seviyordum zaten güzelde baktı anlattı hiçbir tehlike yok dedi ilaclarıma baktı kullandığım vitaminleri cok buldu azalttı yiyeceklerden alma taraftarı . Gitmişken doğum paketlerini sorduk Normal doğum 1100 tl , sezeryan 1060 , epidural (agrısız) normal doğum 1700 .
Öğleden sonraki doktorumu komsum önerdi onda dogum yapmış . gittim inanılmaz iyi baktı 20 dk dan uzun sürdü her hareketinin fotografını cekti baktı güldük bizim bebiş dilini çıkara çıkara esniyordusedyeden kalkarken ^gel canım^ diye elimi tutup kaldırdı doktor ya
ilgisi konusması çok şaşırttı beni . Her takibi yaptı hatta kafası önden gidiyor dedi hemde 2hafta önden gidiyormus söylemediler mi sana dedi yok dedim . Bir sıkıntı teşkil etmiyor iri uzun boylu bir erkek geliyor size dedi. Tansiyonu mu ölçtü 15/9 cıktı ilaca basla heemn ne duruyorsun dedi Önceki doktorum günde iki kez 15 olursa ilaca basa demişti olmadı hiç başlamadım dedim . Öyle şey mi olur yükselmesii bekleyemezsin ani bir yükselmeyle bebek bağını koparttıp öle bilir dedi .Bütün ilaclarıma tamam devam et dedi
uzun uzun bakıp durduk anlıyacagınız . Bu hastanede normal doğum 1750 sezryan 1350 ddi . tabii bu hastanenin bakımıda diger hastaneden yüksek
Kafam karıstı aslında kötü olmus oldu aslında sabah gittiğimde cıkısta taamam bu hastane bu doktor dedim doğumda fiyatıda iyi dedim de. Diger doktorun bu kadar ilgili olduğunu bilmiyordum .
Eşim tabi kide karar verdim sabah ki diyorhem o doktoru faceboktan takip ediyordun onu istiyordun sende sürekli gösterip duruyordun diyor
haklı da hep o doktora gidelim demiştim . Beni azarlayan , ağlatarak cıkartan doktordan sonra herkesi sevebilirim herkes melek gözükür gerçi
Bu arada kızlar Sezeryan normalden daha uygun mus tekrar gidip yanlış yazdınız heral dedim yok dogru normal doğumu teşvik ediyoruz biz dediler. Yüksek olunca mı teşvik olyor anlamadım tabisizin oralarda da mı öyle
Bu ayda doktor değiştirmekte çok kötüama malesef doktorumuz yüzünden .Buğün eşim izin alınca İle gitmişken iki özel hastaneden randevu aldım
birini sabah birini öğleden sonraya aldım .Bebeğimi görecem diye çok mtluyum tabi
iki doktoruda sevdim şimdi kararsızım
.Sabah ki doktoruma doha önce 9 haftalıkken gitmiştim seviyordum zaten güzelde baktı anlattı hiçbir tehlike yok dedi ilaclarıma baktı kullandığım vitaminleri cok buldu azalttı yiyeceklerden alma taraftarı . Gitmişken doğum paketlerini sorduk Normal doğum 1100 tl , sezeryan 1060 , epidural (agrısız) normal doğum 1700 .
Öğleden sonraki doktorumu komsum önerdi onda dogum yapmış . gittim inanılmaz iyi baktı 20 dk dan uzun sürdü her hareketinin fotografını cekti baktı güldük bizim bebiş dilini çıkara çıkara esniyordusedyeden kalkarken ^gel canım^ diye elimi tutup kaldırdı doktor ya
ilgisi konusması çok şaşırttı beni . Her takibi yaptı hatta kafası önden gidiyor dedi hemde 2hafta önden gidiyormus söylemediler mi sana dedi yok dedim . Bir sıkıntı teşkil etmiyor iri uzun boylu bir erkek geliyor size dedi. Tansiyonu mu ölçtü 15/9 cıktı ilaca basla heemn ne duruyorsun dedi Önceki doktorum günde iki kez 15 olursa ilaca basa demişti olmadı hiç başlamadım dedim . Öyle şey mi olur yükselmesii bekleyemezsin ani bir yükselmeyle bebek bağını koparttıp öle bilir dedi .Bütün ilaclarıma tamam devam et dedi
uzun uzun bakıp durduk anlıyacagınız . Bu hastanede normal doğum 1750 sezryan 1350 ddi . tabii bu hastanenin bakımıda diger hastaneden yüksek
Kafam karıstı aslında kötü olmus oldu aslında sabah gittiğimde cıkısta taamam bu hastane bu doktor dedim doğumda fiyatıda iyi dedim de. Diger doktorun bu kadar ilgili olduğunu bilmiyordum .
Eşim tabi kide karar verdim sabah ki diyorhem o doktoru faceboktan takip ediyordun onu istiyordun sende sürekli gösterip duruyordun diyor
haklı da hep o doktora gidelim demiştim . Beni azarlayan , ağlatarak cıkartan doktordan sonra herkesi sevebilirim herkes melek gözükür gerçi
Bu arada kızlar Sezeryan normalden daha uygun mus tekrar gidip yanlış yazdınız heral dedim yok dogru normal doğumu teşvik ediyoruz biz dediler. Yüksek olunca mı teşvik olyor anlamadım tabisizin oralarda da mı öyle
Bende canim burda birkac fiyatlar duymuştumFiyatlar baya iyiymiş canım bursa da benim gittiğim özelde indirimli fiyatı ile normal doğum 2500, sezeryan 3500 gerçi bıraktım artık özeli devlete devam ediyorum. Bende senin tansiyon olayına takıldım 14/9dan sonrası tehlike arz ediyor diye biliyorum bence bunun üzerinde duran doktora devam et daha ilgili gibi geldi bana ama yine de siz bilirsiniz canım
Evet sagol canım ikiside çok iyiydi en azından sorularima anlayışla cevap verebilecek karakterdeler hatta sormadan çoğu şeyi dediler.Iyi doktorlarlar karsilasmana sevindim canm doktor cok onemli ....
Dogum ucretleri orda ne ucuzmus oyle sen nerde oturuyosn ben ankarada en ucuz buldugum yer 2400
Benimde hep muayene de yüksek cikiyor seferinde heyecan minyaptinn diyor doktorum bu duruma o da ek atacak sonundaBende canim burda birkac fiyatlar duymuştumbugün duyunca iyiymis dedim .
Sabah ki doktora zor yetistik esim okuldan gec çıkınca ondan apar topar girince tansiyonumu söylemeyi unuttum laf karıştı aslinda doktorda onlem amacli ölcmesi lazimdi dedigin gibi 17. haftada saglik ocağında fark edildi tesadüfen tuzu kestim bol su ictim. Dusmeyince kadin doguma git dedi ebe bu beni aglatan azarlayan doktorda 16/9 çıktı ilac yazdi ama iki kere 15 ve ustu cikarsa ic dedi . Ama şükür o kadar yüksek olmayinca baslamadik . Evde hergun ölçüyom 12/8 genelde , 10-/7 bile gördüm kimi zaman da . Ama doktor randevularinda 14 /9 15/9 heycandan heral dedim . Bu doktor olmaz ani yükselme dahi istemiyoruz ki bu senin tansiyonun dengede durmuyor demek dedi .
Evet sagol canım ikiside çok iyiydi en azından sorularima anlayışla cevap verebilecek karakterdeler hatta sormadan çoğu şeyi dediler.
Aydindaki özel hastane fiyatlari bunlar canim sehir kuculdukce fiyatlarda azalıyor heral
Kizlar yarin tetonoz asisinin 2. Dozunu yaptircam insallah. Suabt ayi 28 cektigi icin tam bir ay olmuyor birincisi 7 subatta yapmistim. yarin 7 mart siz tarihlerini hatirliyormusunuz yazarsaniz memnun olurum
aman kuzum dikkat et benim de tansiyon yükselmesi gibi bir tehlikem var o yüzden çok korkuyorum tansiyon dendi mi tüylerim ayağa kalkıyor, 14ten yukarıyı görmezsin inşallah bir dahaBende canim burda birkac fiyatlar duymuştumbugün duyunca iyiymis dedim .
Sabah ki doktora zor yetistik esim okuldan gec çıkınca ondan apar topar girince tansiyonumu söylemeyi unuttum laf karıştı aslinda doktorda onlem amacli ölcmesi lazimdi dedigin gibi 17. haftada saglik ocağında fark edildi tesadüfen tuzu kestim bol su ictim. Dusmeyince kadin doguma git dedi ebe bu beni aglatan azarlayan doktorda 16/9 çıktı ilac yazdi ama iki kere 15 ve ustu cikarsa ic dedi . Ama şükür o kadar yüksek olmayinca baslamadik . Evde hergun ölçüyom 12/8 genelde , 10-/7 bile gördüm kimi zaman da . Ama doktor randevularinda 14 /9 15/9 heycandan heral dedim . Bu doktor olmaz ani yükselme dahi istemiyoruz ki bu senin tansiyonun dengede durmuyor demek dedi .
Evet sagol canım ikiside çok iyiydi en azından sorularima anlayışla cevap verebilecek karakterdeler hatta sormadan çoğu şeyi dediler.
Aydindaki özel hastane fiyatlari bunlar canim sehir kuculdukce fiyatlarda azalıyor heral
Kızlar balik yağı ne kullanıyorsunuz
Son 3ayda kullanılması çok faydalıymis
Bugüne kadar kullanmadım.balik yiyorum diye .son kontrolumdebir markanın alıp icebilirsin dedi doktorum.
Solgarin almayı düşünüyorum .siz kullanıyor musunuz
Bende watsap instag. Kullaniyorum ama eklemek yasakmis belki bu sene gelmistir yasak birbirnizle hala gorusuyor olmanız ne guzelKk yasak olduğunu düşünmüyorum sosyal ağ hesabı eklemek bildirmek 2015 anneleri olarak bizim face grubumuz ins. Whatsap grubumuz var burda bildirmiştik eklemiştik birbirimizi