2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar balik yağı ne kullanıyorsunuz
Son 3ayda kullanılması çok faydalıymis
Bugüne kadar kullanmadım.balik yiyorum diye .son kontrolumdebir markanın alıp icebilirsin dedi doktorum.
Solgarin almayı düşünüyorum .siz kullanıyor musunuz
ben imom kullandim bi kutu simdi magnezyum osteocare kullaniyorum diye doktor gerek yok dedi.magnezyum bitince gene kullanirim herhalde

Aynen canım haklısın.diger türlu düşünerek kendimi kasinca aslında daha kötü oluyor o yüzden rahat olmak gerekiyor çünkü mesleği sonuçta doktorun işi bu .ben de ilk muayenemi oldum biraz cekindim tabi ama bunlara çok takılmamak gerek ama tabikide herkese saygım sonsuz boyle çekince varsa da kendini iyi hissetmek adına bastan bayan doktor seçmek süreci kolaylaştırır diye düşünüyorum
Tabi öylede,hani rahat olsunlar diye dedim. İnanırmısın doktorum transferi yaparken çok alakasız şeylerden bahsediyorlardı,yanındaki hemşireyle diğer odadaki embriyolaglarla şen şakrak bir diyologtaydılar. Sonra bana döndü seni rahatsız etmiyoruz dimi kızım bir müzikmi açsak burda falan dedi.Ben zaten o an transtaydım."Ben sizi şuan duymuyorum hocam hatta ben şuan bu oda da değilim dedim".Adam ve diğerleri ne gülmüştü ama.tabi insan çok hastaneye ve o ortamlara pek girmeyince tereddüt ediyor ama işin aslı o an sen sadece onun için bir işsin.
Bende ilk operasyonumda hastane çıkışında histereskopi sonrası bir ağlamıştım bir ağlamıştım utancımdan.Hemşire beni yatakla işlem sonrası odama çıkarırken eşime "eşinizin tipi çok güzel maşallah dedi".Ben tabi o sersemlikle anlayamadım.Ama sonra kurdum kurdum kafamda,bir ağla bir ağla,nereme kadar açıldı üstüm diye.Çünkü hiç bişey yok içimde,boyum uzun giydirdikleri önlük baldırlarımda (genetal bölgemi zor örtüyor)Yok narkozcusu yok genç değişik erkek ne olduklarını anlamadığım tipler(stajer mi ne-eğilip eğilip suratıma baktı).Allah rahat doğum yapmayı nasip etsin,ben gereksiz kişiler beni o halde görmesini istemem(doktor hemşire hariç)Ay yine içim bi tuhaf oldu o günü hatırlayınca:KK42:O günkü gençler doktordur inşallah:KK43::olamaz:

bel ağrısı için spor yapmak gerekiyor ben dün yüzdüm hamlığın etkisi ile her yerim ağrıyor ama zamanla bel ağrımın azalacağını düşünüyorum haftaya da plastes başlıyor umarım işe yarar
egzersiz gercekten ise yariyor bel ve kalca agrilarim hafifliyor.hamile squat hareketlerini yapmaya calisiyorum azar azar

Ya bilmiyorum ki :KK43: her gun ne yiyorsam hala onu yiyorum :KK43: anlamadim ne oluyor ne ara boyle oldum. Bi de minyonum topaç gibi oldum:cry: gercekten psikolojim cok bozuluyor bu konuda :KK43: cektigim agrilar sancilar vs cok umrumda degil canim da tatli degildir ama kilo konusu beni cok uzuyor :KK43:
Canım ya belki bebek alıyordur diyecem ama 3 kilo çok ya.belki wcye falan girmemişsindir,geçicidr belki.sen doktorun sordunmu bu durumu.Gerçi ben yediklerime bakıyorum bana az geliyor normalde 2 katını yerdim yarıya düşürdüm ama doktorlar buna pek inanmıyor.Ben simit yiyorum diye o yapıyordur dedi.Eee önceden de yerdim ama almazdım,şimdi yemiyorum yine alıyorum:sinirli:

Merhaba kızlar umarım herkesin hamileliği iyi geçiyordur. Benim bu aralar aklımı çok fena karıştıran şeyler var. Şöyle ki
1. Sezeryan doğumda vajinal kontrol oluyor mu?:KK22:
2.Ameliyathaneye girdikten sonra üzerimizi tamamen mi çıkaracaklar? :olamaz:
3. Doğum öncesi sonda takacaklar mi?
Yaaa benim dr. Um erkek. :skandal:İş ciddiye binince ben yusuf yusuf olmaya başladım. Eğer mahremiyet sıfırsa dr değiştirmem gerekecek. Bayan dr a mi gitsem diye düşünmeye başladım.

sezeryan sa vaj8nal kontrol yapmaz.
kendi ortuleri var onu ortuyorlar uzerinize
sondayida kiminde ameliyat oncesi hemsire takiyor kiminde ameliyat esnasinda takiliyor.doktorun sonda takmakla ugrasacagini sanmiyorum

WhatsApp gruba gelmek isteyenlerrrr mesaj atin gercek adinizlaaaaa:KK200::anneadayı:
Niye WhatsApp grubu aciliyor ? Kim acıyor ? Bence hiç hoş değil :KK43: burdan ayrı bir grup kurmak, tabiki Herkes istediğini yapmakta özgür ama onları doğumdan sonra yapabilirsiniz , Yoksa 2018 haziran anneleri grubunun bir anlamı olmayacak :(
WhatsApp gruba gelmek isteyenlerrrr mesaj atin gercek adinizlaaaaa:KK200::anneadayı:

@Edaaa93

canım yukarda yazmıştım ama alıntı gibi olmuş sistemde bir sıkıntı mı var ne.. Canım bebeğim 750-770 gr civarındaymış geçen haftaya göre 100*120 gr fark etmiş.. 1 hafta var hala ama bunada şükür gittiğimde gelişimi durmuş diyecekler diye ödüm kopuyor.. Şöyle 2 buck kiloya ulaşsa 35 haftayı devirsek var ya bildiğin kurban kesicem bebeğim adına..:KK76::KK76:

seninkine yakın galiba hem günü hem gr olarak sanırım yanlış hatırlamıyorsam..
Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın:dua:

Sekercikiz Sekercikiz canım alıntı yapmıştım ama gitmiş

ayy birde bana sor.. O kadar sıkıntılı geçiyor ki hamilelik.. her doktora gidişimde ayrı bir sorun.. Moralim acayip bozuluyor sonra neredeyse 1 2 hafta depresyondayım.. şu bebeğim 2 buçuk kiloyu geçse 35 haftayı halledebilsek doktora söylicem direk doğurayım :sus:
Amin cnm insallah zor bir dönem geçiriyoruz bir an önce bitsin istiyoruz malesef bu korkulardan hamileliğin keyfini bile cikartamiyoruz nasıl iş bu ya

ay buna bende inanırım:KK49:

Normalde ben sayılarda çok iyiyim bir duyduğum sayıyı hayatta unutmam.. telefon numaraları tc kimlik numaraları filmde geçen numaralr falan 1 ay sonra da duysam aklımdadır.:halay:

Ama dün akşam 5 dk önce eşimin aklında tut diye söylediği 5 basamaklı sayıyı unuttum ilk defa hayatımda böyle birşey yaşadım.. eşim bile dalga geçti benle ne oldu sana diye:KK70::KK70:

@beniim canım 17 mart tamam mıdır? kimler geliyor kimler istanbulda?
beniim
beniim
Bende istanbuldayim ama Avrupa yakasindayim 4.5 yaşında bi bizdigim var ve birakicak kimsem yok bende gelmeyi çok isterdim ama kismet

evet canım bulunduğum yerde mis gibi 5 dakka uzaklıkta özel hastane var ama bırakmak zorunda kaldım :kızgın:azarlıyor, küçümsüyerek konuşuyor ,5 dk bile bakmaz iyi der cıkardı ,ağlatınca en son bıraktım . Aydına İle gittim :olamaz: iki özel hastaneye çok iyi ilgilndiler , sormadan anlattılar . son gittiğim doktor 20 dk fazla bakmıstır hele benii sedyeden elimi tuttu gel canım diye kaldırdı :KK57::KK57: alışık değilim tabi bunlara :KK48:
Rabbim herkse anlayışlı , iyi doktorlarla karşılastırsın cok zor gerçekten . İlk bastan bakınmak isterdim bana iki doktorda hamilelikle ilgili broşür , beslenme , egzersiz ,bilgiler olan kitap verdi . Son gittiğim yerde gitmem gereken haftalar, o haftalarda nelere bakııyorsa yazıyorlar doktor onları doldurup sana veriyor.Gittiğin haftadaki bilgileri doldurup tekrar veriyorlar sana şikayetlerin, tahlillerin, bilgilerin hepsi yazıyor:KK57: benim burada gittiğim özeldi ama bir kağıt bile görmedim , tahlillere bakıp taamam diyordu geri veriyordu .
Çok güzelmiş ya sevindim cnm senin adına bende sorduğum halde hiçbir soruma dogru duzdun cevap veren yok anca başlarından savmaya calisiyolar

Kızlar Ausencia Ausencia ile görüştüm iyilermis bebiside kendide bir aydır girmiyormuş kk da biraz canını sıkanlar olmuş ama arada bizi takip ediyomus sizlerede çok selamı var
İşte bu çok iyi haber,bizlerden de çok selam söyle. Canını sıkanları boşversin bence, prensesimize iyi baksın veeeee bizi de unutmasin :KK200: @Ausencia özledik:KK68:

Bir haftadır devam eden boğaz yanmalari ile uğraşıyorum, oğlumda fenaydı, bunda seviniyordum yok diye ama başladı :KK43:
Aynı ben kızimda da oldu şimdi yine var midemden başlıyor bogazima kadar size Dr bir tavsiye de bulundumu bu konuda.

Orada var mı bilmiyorum ama çiğneme tabletleri var, dün aldım rahatlatıyor ve kafeini azalttım
Teşekkür ederim diğer gebelikte Dr izin vermedi baharat vs yeme demişti bunda bir sorayım ne diyecek.
WhatsApp a girenler burayi birakmayin çünkü bir zaman sonra orası ayrı burası ayrı modu oluyor diğer topiklerden biliyorum

Back
X