Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Ayy kolaylıklar diliyorum canım benim🥲 kendini kocaman kız sanan küçük kızçeee 😍😂
Ay deme oyle korkutma biziii 😂 yenidoganda tatli yaaaa
Yok hiç korkma tabiki her hali ayrı güzel. Ama tecrübesizlik işte ya ben ilk aylari çok mutsuz geçirdim. Çok ağır gelmişti annelik. Bir de bi yere gidemedim. İşlerim aksadı. Evde durmaktan nefret ediyorum zaten içim çok kararmıştı. Ve bu sonsuza dek sürecek gibi gelmişti. Ama aslında tüm zorluklar geçici. İnsan herşeye alışıyor. 6 aydan sonrası çok tat verdi bana. Anne demeye başlayınca da zaten tamam artık herşey toz pembe😍😍

Ne zamana erteleyeceksin pekiii ? Canını sıkma hicbirseh icin. Sen hamişsin bebegini düşün sadece. Bebeklerimiz herseyden önemli
sabah arayıp sormam gerekiyor kuzum bilmiyorum yaparlarmı oda var kac ay önce almıştım randevuyu, öyle evet hamileyiz ama en cokda bu dönemimde hassas davranılmam gerektiğini düşünüyorum ama öyle olmuyor

sabah arayıp sormam gerekiyor kuzum bilmiyorum yaparlarmı oda var kac ay önce almıştım randevuyu, öyle evet hamileyiz ama en cokda bu dönemimde hassas davranılmam gerektiğini düşünüyorum ama öyle olmuyor
Aşkım şimdi iptal edersin sonra yer bulamazsın bu seferde haftan büyür, zor durumda kalma sonra ☹️

Morelim yok kızlar oyüzden acaba biraz ertelesem daha iyi olduğum gün gidiym diyorum, iple cektiğim güzel şeyler hep böyle oluyor zaten
Bence erteleme canım bebeğini görmek iyi gelir sana. Hiç bişey evlatlarından önemli değil. Kimseyi takma her kim canını sıktıysa. Eş bile bi yere kadar ya evladinin yanında. Yarın kızını görünce çok mutlu olursun ben öyle düşünüyorum

Aşkım şimdi iptal edersin sonra yer bulamazsın bu seferde haftan büyür, zor durumda kalma sonra ☹️
evet bi sorıym sabah nedicekler bakalım
Bence erteleme canım bebeğini görmek iyi gelir sana. Hiç bişey evlatlarından önemli değil. Kimseyi takma her kim canını sıktıysa. Eş bile bi yere kadar ya evladinin yanında. Yarın kızını görünce çok mutlu olursun ben öyle düşünüyorum
😔 biliyorum cok mutlu olucağımı bakalım ne olcak yarın

Kızlar ben yarın detaylıya gitmek istemiyorum morelim yok pek daha iyi olduğum gün gidiym diyorum ertelesem olmaz mı? sabah aramam gerek
Yaaa kimse için bozulmasın moralin kuzum hamilesin sen onlar anlayışlı davransın kimse artık. Tek bile olsa git bence ♥️Ne güzel kızını göreceksin moralin yerine gelirdi belki 😢

kızlad bu haftalar yumurtlama agrısı gibi kasıklarda agrı yaşayan var mı
sag sol iki kasıgmda da agrı var şişiyo sanki bacagımı cekerken bile tuhaf oluyor

sag sol iki kasıgmda da agrı var şişiyo sanki bacagımı cekerken bile tuhaf oluyor
Canım regl zamanlarında mısın veya üşütmüş olabilir misin, benim geçen hafta regl zamanlarımdı ve oturup kalkarken bile ağrım oluyordu ama geçti bir iki gün sonra belki ondandır yada klima veya cereyanda kalmış üşütmüş olabilirsin

Canım regl zamanlarında mısın veya üşütmüş olabilir misin, benim geçen hafta regl zamanlarımdı ve oturup kalkarken bile ağrım oluyordu ama geçti bir iki gün sonra belki ondandır yada klima veya cereyanda kalmış üşütmüş olabilirsin
1 hafta sonra adet olcagm tarih
ama dedigin gibi üşütme agrısı gibi birazda
vantilatoru hic kapatmiyorum

Yaaa kimse için bozulmasın moralin kuzum hamilesin sen onlar anlayışlı davransın kimse artık. Tek bile olsa git bence ♥️Ne güzel kızını göreceksin moralin yerine gelirdi belki 😢
en güzel anılarımın böyle olması cok üzücü gercekten.. yarın belli olur herşey gidermiyim bilmiyorum❤️

Yok hiç korkma tabiki her hali ayrı güzel. Ama tecrübesizlik işte ya ben ilk aylari çok mutsuz geçirdim. Çok ağır gelmişti annelik. Bir de bi yere gidemedim. İşlerim aksadı. Evde durmaktan nefret ediyorum zaten içim çok kararmıştı. Ve bu sonsuza dek sürecek gibi gelmişti. Ama aslında tüm zorluklar geçici. İnsan herşeye alışıyor. 6 aydan sonrası çok tat verdi bana. Anne demeye başlayınca da zaten tamam artık herşey toz pembe😍😍
Öyle tabi her dönemleri ayri güzel evlatların. Sadece acemilik falan oluyor dogal olarak birde eve tıkılıp kalmakta iyi gelmiyor zaten genel bi yorgunluk falan derken cok iyi anliyorum canim. Zaten bebis 3 4 aylik olmadan pek birsey anlasilmaz gibi duruyor. Ama ben o yenidogan halini iple cekiyorum cok merak ediyorum kucagima alacagim günü 🥲🥰 koynumda yatıracağım kokusununicime cekecegim 🥰 hepsi hayalini kurduğum seyler. Allahım saglikla yasamayi nasip etsin inşallah 🙏

Kızlara katiliyorum canim erteleme git bir guzel gör yavrunu. Yarin sabaha mutlu basla ve ne olursa olsun gidip bebisinle buluş. Kalbini kıran eşin degilse eger diğerleri ne derse desin boşver

Canim regl dönemlerinde yads üşütme durumlarinda oluyor. Ayagina corap giy bu gece uzerini ört veya klima vantilatör kapat oyle yat. Yarina gecer inşallah

Kızlara katiliyorum canim erteleme git bir guzel gör yavrunu. Yarin sabaha mutlu basla ve ne olursa olsun gidip bebisinle buluş. Kalbini kıran eşin degilse eger diğerleri ne derse desin boşver
bilmiyorum canım sabah haber ederim sizede gidermiyim bilmiyorum isteğim kalmadı bakalım

Kızlar size bişey sorcam ben 16+6 da kontrole gittim bebeğimiz kız
Bacak kemiğini ve kol kemiğini 3 gün geriden ölçtü
Bi öncekinde de öyle demişti belki genetiktir dedi, genetiğimiz de kısa boylu da yok.
Ya boyunu geçtim sağlığı iyi olsun ama internete yazınca saçma sapan şeyler çıkıyor korktum gece gece hiç duydunuz mu çevrenizde falan böyle bişey ya :(

Kızlar ben yarın detaylıya gitmek istemiyorum morelim yok pek daha iyi olduğum gün gidiym diyorum ertelesem olmaz mı? sabah aramam gerek
Gidersen moralin hemen yerine gelir🥰 ben bugün gittim 3 hafta öncesine göre o kadar farklı ki inanamadım baya büyümüş🧿 böyle parmaklarını emdiğini görüyorsun, ağzı burnu iyice belirgin artık onları görüyorsun, renkli fotoğrafı görünce hele aşık oldumm♥️ gerçek bir bebek gibiler artık. Ayrıca bu kadar aylık stresimizden sonra hediye gibi bir şey bence gitmelisin🥰

Back
X