2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İnşallah geçmiştir canım daha fazla ilac almazsin . Benim tansiyonda çıkık , idrarda da protein çıktı . Gebelik zehirlenmesi gecirecem diye korkuyorum sürekli elim ayagim şiş mi diye bakıyorum . Dün bebegimin hareketlerden korktum . Doktor tansiyon Yüksekliğinde bebek bağını koparıp Allah korusun ölür demişti . Bebeğim hareketlerinden korktum birsey mi oldu koparmis mıdır diye . Cook zor ya Rabbim korusun miniklerimizi

Her zaman pozitif düşünelim canım allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..

Kizlar bugün mobilyacilari gezdik . Sallanan yatak odasinda duracak beşik dayimlar verecek zaten , cocuk odasina büyüyen beşik ve dolabini almayi düşünüyorum . Uzun süreli kullansin diye . Eşimle ve annem normal beşik alalim diyor . Ilk bebegimiz olduğu icin bilmiyorum ikinci kez anne olacaklarimiz acaba normal Beşikte kac yaşına kadar yatabiliyorlar . Not ; ailecek uzun boyluyuz bebikte boyu onden gidiyor . :KK48:

Normal tabiki, vücut ihtiyaç duyduğu kiloyu alıyor zaten, ben sonuna kadar 20 alırım. Yediğim yemek hamilelikten önceki ile aynı Hatta abur cubur çok yemiyorum artık , kilo açısından değil de sağlık açısından. O yüzden kendimden eminim :)) aldığım kilo vücudumun ihtiyacı diyorum kafayı takmıyorum

Aynn cnm haklisin :))

Pofuduk ayıcığımda bitti kızlar :KK36:
Çok güzel. Ne çabuk ördün. Eline sağlık. İpi farklı görünüyor. Ne ipiyle ördün? Ben de tavşan mı yapsam diyorum. Daha önce oyuncak yapmadım. El işi biliyorum ama bir süre sonra sıkılıyorum . İlk oyuncağını kaç günde ördün? Uzun sürer mi?

Of ya gece gece içim daraldı. Şu an ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Haftalardır zaten çok sinirliyim . İşte kendimi tutuyorum ama eve gelince eşime bağırıp çağırıyorum. Eşim 2.5 aydır çalışmıyor, pozisyonuna uygun iş bulamadı. Destek olamıyorum ve ona laf söyleyip duruyorum. Sonra pişman oluyorum. Kendimden nefret ediyorum. Offfff!

Ne güzel kilo almamış olman. Kilo almamak için bir şey yapıyor musun? Hareketli olmak, zararlı şeylerden uzak durmak gibi.

Geçmiş olsun. İçini ferah tutmaya çalış canım. Druna güven.
Evet cnm gebelik sekerim var diyet yapıyorum gebeligimin basindan beri ara ara kaçamaklarım oluyor tabiki ama oda yol şu olarak dönüyor hemen tabiki

Masallah cnm aynen o yuzden giydirememissin sen
Canım ben genelde 0 3 ay almaya çalışıyorum yenidoğan 1 2 takım var son haftalar bebeğin kilosuna göre 1 2 yenidoğan daha alırım bebek minyon mu doğacak iri mi bilmediğim için son haftalar veya doğduktan sonra bile yenidoğan alınabilir 0 3 aylar da baya büyük geliyor gözüme 62cm yazıyor

Çok güzel. Ne çabuk ördün. Eline sağlık. İpi farklı görünüyor. Ne ipiyle ördün? Ben de tavşan mı yapsam diyorum. Daha önce oyuncak yapmadım. El işi biliyorum ama bir süre sonra sıkılıyorum . İlk oyuncağını kaç günde ördün? Uzun sürer mi?
Bebek battaniyesi için kadife ip peria baby chanel dı benimki. Ayıcığı bir günde ördüm. Bebeği akşamları 1 2 saat yaparak 1 haftada bitirdim. Yarn arts jeans ti ipi %100 pamuktu içine boncuk elyaf dolduruyorum. Bence yapabilirsin çok kolay

Back
X