2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Şuan öyle bi sıkıntı olmadi olmaz gibi de duruyor şimdilik ilerisini bilemem herkes kac yaşında anne kendini bilenden bişey olmaz bilmeyen yapar
şahsen bende senin gibi düşünüyorum ha diğer arkadaşlarında düşüncelerine saygı duyuyorum ama ben bu site sayesinde çok arkadaşla tanıştım(hem kendi hastanemden hem bulunduğum yerden,inanırmısınız resmen hastanede kız beni tanımış buradaki yazılarımdan sonra tanıştık ve tel aldık konuşmaya başladık) şimdi o kişilerle çok yakın arkadaşız hatta aileden biri gibi hissediyorum onları ve hem telden hemde burada görüşmeye devam ediyoruz.)Bu sitenin sayeninde bu eşsiz ve değerli arkadaşlıkları kurdum.

Ya kızlar ben bıktım bu psikopat komşumdan.Her gece saat 10dan sonra yemek yapmaya başlıyor bütün koku bizim eve çıkıyor (havalandırması sıkıntılı evin) Yok kavurmalar,yok patlamış mısırlar,yok patates kızartmaları yok balık tavalar ,mahvoluyorum evde zaten açım ya olacak işmi:sinirli:.Bana bu saatte kalkıp patates kızarttıracaklar:skandal:Bu saatte niye yemek yaparki insan yatsın uyusun ya.Bu da benim sınavım herhalde:KK43::KK43:

Ya kızlar ben bıktım bu psikopat komşumdan.Her gece saat 10dan sonra yemek yapmaya başlıyor bütün koku bizim eve çıkıyor (havalandırması sıkıntılı evin) Yok kavurmalar,yok patlamış mısırlar,yok patates kızartmaları yok balık tavalar ,mahvoluyorum evde zaten açım ya olacak işmi:sinirli:.Bana bu saatte kalkıp patates kızarttıracaklar:skandal:Bu saatte niye yemek yaparki insan yatsın uyusun ya.Bu da benim sınavım herhalde:KK43::KK43:
Kız git kapıyı çal bana bak komşu bundan sonra bu saatten sonra ne pişiyorsa Benin eve de gelicek de
Şaka bi yana çalışıyorsa anca olabilir çok görme öğrenmeye çalış bazen bende o saatlerde yemek yapardım

İnşallah canım çabuk atlatırsınız hemen.Kız ben 4-5 gurubuyla bile cinnet geçirmek üzereydim.Bir keresinde çocuk derste popusunu tutarak "tiçır tiçır tuvalete gidebilirmiyim" diye zıplayıp duruyor önümde daha ilk haftalar.dedim buraya yapacak öyle bir hali var yani.Git tabi tabi(ne ingce kaldı o panikle bende ne dinleme metni)Arkadan hepsinin çişi geldi hepsi kıvranmaya başladı:rolleyes::rolleyes:,dersi bıraktık bütün sınıf wcye geçtik:KK70:.Hatta ağlamıştım ilk ay o koşuşturma yüzünden.Ha bide 1-3 yaş nası ya o yaşta veriliyormuki kreşe,anem düşünemiyorum
Veriyorlar canım burda ufak yaşta, o yüzden zor işim, sürekli onların seviyesine inip, eğilip dogrulmak mahvetti beni :'(

Kız git kapıyı çal bana bak komşu bundan sonra bu saatten sonra ne pişiyorsa Benin eve de gelicek de
Şaka bi yana çalışıyorsa anca olabilir çok görme öğrenmeye çalış bazen bende o saatlerde yemek yapardım
Şaka maka ama inan aklımdan bir an geçirdim kapısına dayanmayı(elimde bir tabakla "bana da koyarmısın abla" deyip tabağımı küçük emrah modunda uzatasım geldi.Sanki yemek bizim evde yapılmış gibi kokuyor şuan.Ama beni gece gece çok güldürdün ha:KK70::KK70:ha bu arada çalışmıyorlar Fransada yaşıyorlar aslındada nedense bu sene buraya gelecekleri tuttu kadının yaşı var baya evde hep,napıyor bütün gün bu kadın ya:sopa:,gündüzler çuvala girdi sankim

Veriyorlar canım burda ufak yaşta, o yüzden zor işim, sürekli onların seviyesine inip, eğilip dogrulmak mahvetti beni :'(
Allah gerçekten yardımcın olsun çünkü zor.Bide artık günümüz velileri pek ukala pek hadsiz.İnşallah velilerin iyilerden olur ne deyim.Ben okula giderken sık sık tespih çekiyordum sıkıntılı öğrenci , veliden uzak eylesin diye Allah.İşe yarıyor

Allah gerçekten yardımcın olsun çünkü zor.Bide artık günümüz velileri pek ukala pek hadsiz.İnşallah velilerin iyilerden olur ne deyim.Ben okula giderken sık sık tespih çekiyordum sıkıntılı öğrenci , veliden uzak eylesin diye Allah.İşe yarıyor
Valla şikayetçi olan veli de çok, ekstra ilgiye ihtiyacı olan çocukta :( zorlanmıyorum desem yalan olur yani bu aralar Hele zaman yavaş geçiyor gibi :/

M Mismelek556 canım ben bugün insülin dozlaması için yaptığım ölçümlerle birlikte dahiliyeye gittim. değerlerim dengesizmiş. yarın endrokrin servisine yatışım yapılacak ve 1 hafta gözlem altında kalacakmışım. çok üzgünüm ve korkuyorum :KK14:

aynı sıkıntı bende var benim de alt kattan tüm kokular benim evi sarıyor, bugün kandil diye lokma dökmüş sayın sevgili alt katımda ki akraba, tüm mahalleye dağıtmış bana getirmedi... insanın böyle bi günde ilk aklına gelen hamile bi kadın olmaz mı valla içim gitti Allaha havale ettim. Kayınvalideme vermiş bende orda görünce yedim içimde kalmasın diye

hoşbuldum canımm :KK24::KK200:

sorma kuzum uzak kaldık dışardan okuyup pkuyup özellikle cevap verememek çok sinir bozucuydu :) doktorun gerekli açıklamayı yapmış hiç takma kafana bak benim oğlusumda mitral kapakta, triküspüt kapakta (yanlış yazmış olabilirim), ve damarlarda hafif derece yetersizlikler var üstüne de 6tane delik var kalbinde, Rabbim daha büyük dert vermesin inşallah doğduğunda hiçbişey çıkmaz Rabbim sağlık sihhat versin evlatlarımıza acılarını göstermesin inşallah, bu süreçte stres yapma inan ki bu durum çok etkiliyor bebişleri

hoşbulduk canım, evet malesef şikayet edilmişiz, ki ben açıktan hiç bişekilde yorum yapmadığım halde ceza aldım neyse bitti geldik umarım bir daha böyle şeyler yaşanmaz

günlerimiz aynı canım bende totomu zor kaldırıyorum bu aralar, bi kaç eksiğim kaldı kıyafet konusunda onları da Allah izin verirse yarın alıp en ksa sürede yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum. Oğlumda da 27.haftada halletmiştim bu işlerini, çantayı hazırlamaya başlarım yavaştan çünkü sürekli eksik çıkıyor o çantayı kontrol ettikçe :)
Evet cnm aynıyız benimde eksiklerimi var bi dışarı çıkıp alamıyorum kıyafetler değilde temizlik gözüme büyüyor eşim kadın alalım diyor ama ben opsesif olduğum için kimsenin yaptığını beğenmiyorum sonradan tekrar temizliyorum o yüzden kendim yapmak istiyorum daha zamanda varken başlasam iyi olucak sanki

Hastane çantasını hazırladınız mi ?

Hayır ben henüz tam olrak hazırlayamadım.
Bebegin hastane çıkışını ve yedek kıyafetini battaniyesini vs. Yıkadım ütüledim minik bir hurca koydum.
Kendiminkileri henüz almadım aldığımda onları da yerleştireceğim.

Kızlar mide bulantısı tekrar başlayan var mı midem yanıyor ya bogazima kadar sonra da istifra ediyorum bide çatı ağrısından uyuyamıyorum sizde durumlar nasıl

Benim de midem arada bir yanıyor ama o zaman da çok şiddetli oluyor konuşamıyorum bile çıkacak diye.
Bende çatı ağrısı gün içinde yok ama sabah uyandığımda sırtım ve çatı agrım oluyor hareket ettikçe geçiyor.

Back
X