hoşbuldum canımm

sorma kuzum uzak kaldık dışardan okuyup pkuyup özellikle cevap verememek çok sinir bozucuydu :) doktorun gerekli açıklamayı yapmış hiç takma kafana bak benim oğlusumda mitral kapakta, triküspüt kapakta (yanlış yazmış olabilirim), ve damarlarda hafif derece yetersizlikler var üstüne de 6tane delik var kalbinde, Rabbim daha büyük dert vermesin inşallah doğduğunda hiçbişey çıkmaz Rabbim sağlık sihhat versin evlatlarımıza acılarını göstermesin inşallah, bu süreçte stres yapma inan ki bu durum çok etkiliyor bebişleri
hoşbulduk canım, evet malesef şikayet edilmişiz, ki ben açıktan hiç bişekilde yorum yapmadığım halde ceza aldım neyse bitti geldik umarım bir daha böyle şeyler yaşanmaz
günlerimiz aynı canım bende totomu zor kaldırıyorum bu aralar, bi kaç eksiğim kaldı kıyafet konusunda onları da Allah izin verirse yarın alıp en ksa sürede yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum. Oğlumda da 27.haftada halletmiştim bu işlerini, çantayı hazırlamaya başlarım yavaştan çünkü sürekli eksik çıkıyor o çantayı kontrol ettikçe :)