Aynen canım.. Onlardan iş beklemiyorum zaten.. Yoksa tüm gün çalışıyordum, yorgunum deyip bırakırdım işleri onlara.. Batırmasalar yeterdi.. Valla fotoğraflarını çektim, göstereceğim eşime.. İlla annemler gelsin deyip durdu, gelince ne oluyor görsün..
Bencede canım, sancın olmuyorsa bekleyebilirsin bir hafta, on gün.. Ama çanta için geç kalma bence.. En azından çantada koyacağın kıyafetler yıkanmış olabilir.. Çünkü ilk bekletir derler ama ikinci bekletmeyebilir.. Vakitlerinde gelirler inşallah :)
Kızlar valla yaşadığım şehirde kimsem yok.. Bir kere bile eşime nazlanamadım, aşeremedim.. Tam gün mesaide çalıştım.. Akşam yemek yiyip yürüyüşe çıktım.. Kendi kendimi motivasyon ettim yaparsın edersin diyerek.. Doktor başta iki hafta yat dedi, rapor verdi, bir hafta yattım yatmadım geri kalktım, girmiştim temizliğe :) Galiba insanda mecburiyet hissi olunca yapıyor.. Zaten ne kadar hareketli isen o kadar iyi hamilelikte.. Şimdi doğum iznine ayrıldım, iki gün yattım, bir baktım ellerim ödem olmaya, şişmeye başladı.. Hemen dedim kalk yürüyüşünü yap..
Hoş o kadar cam sildim, yağmur yağdı.. Evin ellenmedik yerini bırakmamıştım batırdılar.. Şuan o kadar zor tutuyorum ki kendimi, mutfak dolaplarını filan silmem lazım ama dur diyorum .. Sonra ona da laf ederler..
Hadi inşallah ağrısız, sızısız, sağlıklı, sıhhatli kavuş yavruna canım.. Eşin yanında girer mi?
Hiç korkma canım.. Ben sokaklarda bir bakıyorum herkeste bebek arabası.. Ya önceden de bu kadar fazla mıydı bebekli aileler diyorum.. Sonra, Allahım bu kadar kadın doğurdu ise bende yaparım demek ki diyorum.. O kadar zor olda emin ol, ilk doğumu yapanlar ikincisini istemezdi.. Eee anne dediğin yemez, uyumaz, hasta olmaz, acı hissetmez.. :) Kendi kendini motivasyon et canım.. Elbet zor, bir canlı dünyaya geliyor ama her zorlukla bir kolaylık vardır elbet.. Bunları düşünüp kendi kendinin moralini, motivasyonunu düşürme..
Ben alıntı yaptım ama Myhsa da yazmış.. Kız alemsin varya.. 140-180 sancı olur mu?

Benim geçen hafta 100dü ve karnım sürekli taş gibiydi.. Onun biraz sıklaşmısı ve 120 bandı doğum oluyor zannımca.. Normalde de nst deki gibi mi ağrın sancın? Birde benim nst sonuçları doktorda hep..
Valla eşimi düşünüyorum susuyorum.. Hepsine koca bir NEYSE deyip geçiyorum.. Anneme diyorum lohusa depresyonu diyerek ağzıma geleni söylesem mi acaba doğumdan sonra diye..

Bu arada doktorum bana su, kan gelirse, hareketi azalırsa gel hemen demişti.. Hareketlerini takip et bakalım canım..
O sancı ve açılmanın yanında dikişte ne ki diyorsun demi