- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #34.721
Yarın sabah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın sabah
Gözün aydın cnm kavustun kuzucuguna Allah anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsunSelam kızlar evet dün sabah bu saatlerde doğuma girdim dün sabah hiç uyuyamamıştım sağıma soluma döndüğüm de karnım ağrıyor rahatsız oluyordum birden bire suyum geldi ne olduğumu şaşırdım işedim sandım :) koştur koştur tuvalete aman allahım yani sular seller kızlar koca bir banyo havlusunu tampon yapıp hastaneye geldim hemen hazırladılar beni spinal oldum çok korkmuştum ama beklediğim gibi olmadı saat 10 gibi kızım geldi 3600 kg 46 cm boy ile bir kere gösterdiler öptüm kuveze aldılar nefes alıp verişi hızlı olduğu için sonradan şekeri düşük diye vermediler yanıma hala kuvezde yarın yada öbür gün verecekler inşallah benden böyle kızlar ameliyat sırasında kustum birde
Yaaaa maşallah ne güzel inşallah sağlıkla ben de kavuşur m bebeğim e. Peki sonda takmadilar mi canimBen o ameliyat ortamını görmek istemedim genel oldum belinden iğne falan vurdurmak beni gerdi.
Hiçbirşey görmeden uyandım
Bebeğimi yukarı odaya çıkarmışlardı bile
Babasıyla sakalasiyor subende uyandırıldı uzaktan bir ses ismimi seslenip uyanın nasılsınız Diyarbakır soruyordu
Ben kendimi çok zorluyordu görüyorum narkoz alınca
Bebeğim nasıl dedim çok iyi yukarda dediler
Beni odaya çıkarıyorlardı ben böyle uyuşturucu almış gibi götürüldüğü mu hissediyordum
Sonra eşimi gördüm sesini duydum ağladım
Odama çıktım bebek nasıl dedim yine
Beni yatağa aldılar sedyede o anda çok acı oluyor
Ameliyat örtüsüyle yatıyorsun üzerine bir süre kendinize geliyorsunuz
Sonra gelip hemşire bakıyor size ve üstünüze giym bize izin veriyor ablam eşim giydirdim üstümü gecelik giydim
Hasta bezi bağlıyor hemşire Altan
Serumlar takılı oluyor kolda
Sonra atılmaya başlıyorsunuz iyice hiçbirşey yemeden aç duruyorsunuz bir süre.
Bebeği beşikleri eşim yanıma çekti
Cokkkk ağladım şu anda ağlıyorum hala ilk gün gibi(
Çok duygusal çünkü an
Kucağıma verdiler hemen emzirmek için göğsüme koydum alissin konuma diye hemen emdi yavrum
Anna olmak çok güzel bir duygu ve çok fedakarlık istiyor
O andan sonra ona biat olavcka diye hep onu düşünüyorsunuz çok ağır bir yuk
Ayy kiyamam çok kötü denk gelmiş ya Rabbim yardımcınız olsun acil şifalar versin insallah göz açıp kapayıncaya kadar çabuk geçer ve hemen iyileşir kuzucuk ...Çocuklar hiç hasta olmasın ya onlara bişey oldumu bizim dünyamız kararıyor resmen ...Arkadaşlar dua bekliyoruz sizden oğlumun geniz eti çok büyümüş ameliyat gerekli dediler kulağına da tüp takilacakmis tam benim sezeryan gunuyle cakisiyor ne yapacak bilmiyorum zaten bana yardımcı olacak kimse yok birde bu çıktı nasıl yapacam bilmiyorum ağlamaktan ve kimsesizlikten çok yoruldum
belden iğne acımıyor diyor yaptıran genel çok daha zor ayılması ve sezaryen yeri ağrısı çekiliyor hem bebeği kucağına doğar doğmaz alamıyorsun. başkent spinal yapıyor diye biliyorum benGenel mi . Belden aşağı mi daha iyi offf korkuyorum
Venel yapmıyor mu başkanı isteyince acaba. Ay ne bileyim genel den de korkar oldum spinalden de kalbim dayanmiyorbelden iğne acımıyor diyor yaptıran genel çok daha zor ayılması ve sezaryen yeri ağrısı çekiliyor hem bebeği kucağına doğar doğmaz alamıyorsun. başkent spinal yapıyor diye biliyorum ben
Sağol canım sıra sizlerde inşallahGözün aydın cnm kavustun kuzucuguna Allah anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun
İnşallah canımGözün aydın canım umarım küvezden de hemen çıkar
Valla bende korkuyordum genel istedim yapmadılar ikna ettiler korkulacak gibi değil canım aman aman hissetmiyorsun zaten azıcık sinek ısırığı gibi düşünGenel mi . Belden aşağı mi daha iyi offf korkuyorum
canım benim neden aynı güne verdiler benim kızım da 2 Mayıs'ta oldu aynı senin oğlun gibi Eti tamamen kaplamıştı şükür şimdi çok iyi merak etme ters bişey olmadığı sürece yarım saatte çıkıyo uyanıp ayılması falan derken 3 saat sonra eve dönüyorsun. Hiç üzülme için rahat olsun. Annen veya kayınvaliden teyzen eş dost hiç mi kimsen yokArkadaşlar dua bekliyoruz sizden oğlumun geniz eti çok büyümüş ameliyat gerekli dediler kulağına da tüp takilacakmis tam benim sezeryan gunuyle cakisiyor ne yapacak bilmiyorum zaten bana yardımcı olacak kimse yok birde bu çıktı nasıl yapacam bilmiyorum ağlamaktan ve kimsesizlikten çok yoruldum
Aynen kalsınlar mapus damlarinda az dahaİlla birisi gelecek diye bir şey yok ama genelde öyle oluyor. Nişanda da suda da bir ağrı olmuyor. Nişan yoğun iltihap sökülmesi gibi, su da bir anda gelen çok miktardaki sıvı. Korkulacak hiçbir şey yok.
Sağ ol canım. Bugün ağrım ve lekelenmem yok. Klasik sıkıntılar devam ediyor. Zor dönme, oturma, vajina sızısı vs. Ha bir de kaplumbağa hızındaki bir penguen gibiyim :))) Sen nasıl oldun? Ağrı gelince sola yat canım. Yatamazsan yarı oturur pozisyonda uzan. Kendini yormuyprsun değil mi? Temizlik falan yapayım deme sakın. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik . Minnoşlar az daha kalsın mahpushanede :))
gözün aydin canim allahim anali babali saglikli sihatli buyutmeyi nasip etsin insallah. kilosu boyu posu subhanallah cok guzelmis insallah hemen alirsin kuzunu kollarina annesiEvet canım oldu doğumum biraz ağrım var o kadar
Arkadaşlar dua bekliyoruz sizden oğlumun geniz eti çok büyümüş ameliyat gerekli dediler kulağına da tüp takilacakmis tam benim sezeryan gunuyle cakisiyor ne yapacak bilmiyorum zaten bana yardımcı olacak kimse yok birde bu çıktı nasıl yapacam bilmiyorum ağlamaktan ve kimsesizlikten çok yoruldum
bebek ve anne için spinal daha iyi bence ameliyat sonrası olan ağrıyı bacakların açılıncaya kadar geçirmiş oluyordun. çok acı kalmıyormuş sonrasında sadece bi boşalma hissettiklerini söylüyorlar hemşireler çok iyiymiş çok moral veriyorlarmış yaklaşık bir ay önce tansiyon yüzünden hastanede yattım ben oda arkadaşım o gün sezaryen olmuştu spinal ile yarım gün de ayağa kalktı. hemşirelerin çok iyi olduğunu ben onlara moral verdim hatta korkmuyorum falan diyerek demişti. doktoruna danış bence ama genel anestezi kolay bi şey değil başımdan bi kürtaj bi ameliyat geçti ayılması çok zor. yine de sana kalmış tabiki belki doktorun kabul ederVenel yapmıyor mu başkanı isteyince acaba. Ay ne bileyim genel den de korkar oldum spinalden de kalbim dayanmiyor
Canım Rabbim yardımcınız olsun inşallah. Oğlunun gününü biraz erteleyemez misiniz o halle nasıl yardım edeceksin ona ?Arkadaşlar dua bekliyoruz sizden oğlumun geniz eti çok büyümüş ameliyat gerekli dediler kulağına da tüp takilacakmis tam benim sezeryan gunuyle cakisiyor ne yapacak bilmiyorum zaten bana yardımcı olacak kimse yok birde bu çıktı nasıl yapacam bilmiyorum ağlamaktan ve kimsesizlikten çok yoruldum
Benim çok oluyorKizlar gece saginizdan solunuza donerken karninizda kasilma gibi birseyler hissediyor musunuz? Normalde olmuyor ama yattigim yerde saga sola donerken cok oluyor.
Okurken beni de ağlattınBen o ameliyat ortamını görmek istemedim genel oldum belinden iğne falan vurdurmak beni gerdi.
Hiçbirşey görmeden uyandım
Bebeğimi yukarı odaya çıkarmışlardı bile
Babasıyla sakalasiyor subende uyandırıldı uzaktan bir ses ismimi seslenip uyanın nasılsınız Diyarbakır soruyordu
Ben kendimi çok zorluyordu görüyorum narkoz alınca
Bebeğim nasıl dedim çok iyi yukarda dediler
Beni odaya çıkarıyorlardı ben böyle uyuşturucu almış gibi götürüldüğü mu hissediyordum
Sonra eşimi gördüm sesini duydum ağladım
Odama çıktım bebek nasıl dedim yine
Beni yatağa aldılar sedyede o anda çok acı oluyor
Ameliyat örtüsüyle yatıyorsun üzerine bir süre kendinize geliyorsunuz
Sonra gelip hemşire bakıyor size ve üstünüze giym bize izin veriyor ablam eşim giydirdim üstümü gecelik giydim
Hasta bezi bağlıyor hemşire Altan
Serumlar takılı oluyor kolda
Sonra atılmaya başlıyorsunuz iyice hiçbirşey yemeden aç duruyorsunuz bir süre.
Bebeği beşikleri eşim yanıma çekti
Cokkkk ağladım şu anda ağlıyorum hala ilk gün gibi(
Çok duygusal çünkü an
Kucağıma verdiler hemen emzirmek için göğsüme koydum alissin konuma diye hemen emdi yavrum
Anna olmak çok güzel bir duygu ve çok fedakarlık istiyor
O andan sonra ona biat olavcka diye hep onu düşünüyorsunuz çok ağır bir yuk
Canim Allah bağışlasın insAllah hemencecik kavusursunSelam kızlar evet dün sabah bu saatlerde doğuma girdim dün sabah hiç uyuyamamıştım sağıma soluma döndüğüm de karnım ağrıyor rahatsız oluyordum birden bire suyum geldi ne olduğumu şaşırdım işedim sandım :) koştur koştur tuvalete aman allahım yani sular seller kızlar koca bir banyo havlusunu tampon yapıp hastaneye geldim hemen hazırladılar beni spinal oldum çok korkmuştum ama beklediğim gibi olmadı saat 10 gibi kızım geldi 3600 kg 46 cm boy ile bir kere gösterdiler öptüm kuveze aldılar nefes alıp verişi hızlı olduğu için sonradan şekeri düşük diye vermediler yanıma hala kuvezde yarın yada öbür gün verecekler inşallah benden böyle kızlar ameliyat sırasında kustum birde