2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Doğum günün kutlu olsun canım,nice mutlu yaşların olsun bebeginle :KK200:

Canım iyiyim şimdilik beklemedeyim :) Doğuma bir hafta kaldı :KK17::KK53: Haftaya cuma doğum olacak inşallah:KK200: Senin nasıl gidiyor
Amin insaALLAH canim benimm cok tesekkur ederim hepimiz bebisi ve sevdigi ile mutlu omurleri olsun insaALLAH:dua: buarada senin de mi haftaya cuma sezeryan tarihiiiiin benim de o gün. Cok heycanliyim

Kızlar bugün kontrolüm vardı . Bebeğim 2600 olmuş bir haftada sadece 130 gram almış :KK43: doktor 2800 civarı doğar diyor . Çok üzülüyorum dünyaları yiyorum tüm kiloları ben alıyorum doktor yemeye devam ne kadar alırsa o kadar kar dedi..bir de her rahmin belli bi besleyebilme kapasitesi var . Eğer kilo almayı bırakırsa rahim onu artık besleyemiuor demektir o zaman alırız dedi
Bencede arkadaşım üzülme belki böyle doğması hayırlıdır.Evet anne olarak iri iri doğsunlar istiyoruz ama ne kadar doğru onuda düşünmek lazım.2800 doğması sağlıksız doğacağı ya da 4000-5000 kilo doğması çok sağlıklı olacağı anlamına gelmiyor Allaha emanet et

Eki Görüntüle 2150175 Kızlar hastane çantama koymak için SMa nın bu mamasını aldım heryerden çok pahalıydı dün hepsi burada dan aldık 33 tl Kargo dahil fiyat bgn hemen geldi alacak olanlar baksın
Annem bizi bu mamayla beslemiş.İkiz olduğumuz için mi yoksa sütü az olduğundan mı ne sütü yetmemiş.Biz de bu mamayla büyümüşüz.Eğer doğumdan sonra emmezse ya da yetmezse bende bu mamayı düşünüyorum

Annem bizi bu mamayla beslemiş.İkiz olduğumuz için mi yoksa sütü az olduğundan mı ne sütü yetmemiş.Biz de bu mamayla büyümüşüz.Eğer doğumdan sonra emmezse ya da yetmezse bende bu mamayı düşünüyorum
İlk 3 gün süt az geldiğinden sarılık olmaması için biraz mama veriyolar canım görümcem eşimin yengesi kendi yengem hepsi verdiler sonradan süt sadece inşalah olursa bende kendi sütümle beslemek istiyorum mamaya ihtiyaç kalmaz inşllah

Amin insaALLAH canim benimm cok tesekkur ederim hepimiz bebisi ve sevdigi ile mutlu omurleri olsun insaALLAH:dua: buarada senin de mi haftaya cuma sezeryan tarihiiiiin benim de o gün. Cok heycanliyim
Aynen ben de çok heyecanlıyım, icim içime sığmıyor :) bir hafta sonra bugunn bı aksilik olmazsa kucağımizda olacak minikler :KK200::anne:

Doğum günün kutlu olsun canım,nice mutlu yaşların olsun bebeginle :KK200:

Canım iyiyim şimdilik beklemedeyim :) Doğuma bir hafta kaldı :KK17::KK53: Haftaya cuma doğum olacak inşallah:KK200: Senin nasıl gidiyor
Oyyy maşallah çok az kaldı canım :KK200:
Sağlıkla kucağına al inşallah canım benim :dua::KK68:
Ben de iyiyim çok şükür son haftaların ağrıları başladı işte zamanın geçmesini hemen doğurmayı bekliyorum :21:

Ablam 6ay önce doğum yaptı hemşireler isterseniz mama verelim dedi ama o kabul etmedi çünkü o ilk süt kolestrum gelmişti . ikinci doğumu olduğu için belkide.yani sanırım hastanede var .ama yine de tedbirli olmakta fayda var.ben almayacağım şimdilik sütüm gelmesse hastanede ablamın emzirmesini istiyorum mama yerine.ben de onunkini emziririm belki kuvvetli cekerde memelere süt gelir kimbilir

fnd_50 fnd_50 canım nice mutlu yıllara. Bir dahaki sene bebişinle kutlayacaksın yeni yaşını gerçi o bekleyememiş rüyada da olsa annesini kutlamış ne güzel:emir_bebek:
Canım benim cok teşekkür ederim ❤ ay synen ya gercek gibiydi kara kara saclsri vardı masallah benim oglusuma cok tatliydi hep bi gulumseme halinde, RABBim hayirlisi ile hepimzii kavuştursun minnaklarina, ruyasi güzel olan seyin gercegi kim bilir nasil guzeldir ALLAHim

Ne demek canm doktorlar hep en kötü ihtimali söyleyip korkuturlar☺
10 kilosu doğumda gitti kalan 20 kiloyu 5 ay gibi bir sürede verdim hiç korkma :))
10 kilo mu sen de benim gibi çok mu odemliydin :) genelde beş altı kilo gidiyormuş doğumla . Ben zor kilo veren tiplerdenim ama veririm inşallah . Olmazsa doğumdan sonra kendimize geldiğimizde kilo konusunda da yardimlasiriz :)

10 kilo mu sen de benim gibi çok mu odemliydin :) genelde beş altı kilo gidiyormuş doğumla . Ben zor kilo veren tiplerdenim ama veririm inşallah . Olmazsa doğumdan sonra kendimize geldiğimizde kilo konusunda da yardimlasiriz :)

Canım bebiş yine mi az kilo aldı :( benim dr da eğer bebek yeterli kilo almıyorsa anne karnında beslenemediği anlamına gelir ve bu durumda da alınmaıs gerekir demişti... bakalım ben de ptsi tekrar gidicem 4 günde ne kadar almış...

Hiç sorma canım ödemden korktu doktorum adam elini ayağıma batırıyordu parmağı geri çıkmıyordu puf puf olmuştum resmen tansiyonum da vardı yüksekti hep
Doğumu erken e aldı korkudan ☺☺
Tabi ki canım yardimlasiriz doğuralm da hayırlısı ile önceki doğum kilolarimi da burda verdim zaten zayıflama grubunda:) bunda çok kg almadım şu ana kadar 9 kg aldım bakalım daha ne kadar alırım hedefim en fazla 2 ama iştah çok fena ☺

Canım bebiş yine mi az kilo aldı :KK43: benim dr da eğer bebek yeterli kilo almıyorsa anne karnında beslenemediği anlamına gelir ve bu durumda da alınmaıs gerekir demişti... bakalım ben de ptsi tekrar gidicem 4 günde ne kadar almış...
Evet canım bi haftada 130 gram almış çok dikkat etmeme rağmen . Benim doktorum da aynı şeyi söyledi . Eğer kilo almayı bırakırsa bu rahim artık bana yetmiyor beni beslemiyor demekmiş bakalım takip edeceğiz dedi olmazsa alacakmış . Beni de perşembe tekrar çağırdı . Sağlıkla kavuşalım da başka bi şey istemiyorum

fnd_50 fnd_50
canimmm nice mutlu huzurlu esinle yawrunla sewdiklerinle yillara insallahhh:KK200:
kuzucugun da hayirli bir ewlat olur saglikla alirsin insallah kucaqina ruyanda supermis hele bi kucagina al ruya yanindaaaa noktacik kalcak o his o duygu yasanmasi en guzel seyyy:nazar:

İlk 3 gün süt az geldiğinden sarılık olmaması için biraz mama veriyolar canım görümcem eşimin yengesi kendi yengem hepsi verdiler sonradan süt sadece inşalah olursa bende kendi sütümle beslemek istiyorum mamaya ihtiyaç kalmaz inşllah
İnşallah canım inşallah hepsi emerlerde bizde rahat ederiz.Ama vermek zorunda kalırsakta mamada vereceğiz aç kalacak halleri yok ya.Sarılıkta sıkıntılı bir durum yani haklısın ben bunu hiç düşünmemiştim

Back
X