• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bu rezene hazır olan mı, aktardan mı aldın canım? Ben hazır almıştım, iki kez içtim.. Bende bile gaz problemi var bebeğimde nasıl olmasın, yazık.. Çok üzülüyorum..
Evet canım aktardan aldım hergün iç sanada faydası var hem süt artırıyor birde kendi ayaklarinin altına su torbası koy arada. Ben onuda yapıyorum

Günaydın kızlar bende dün dogum yaptım haziran annesi olcam derken temmuz annesi oldum :)

Bide hava çok sıcak ne kadar süre uzun giydirmeli acaba evin içi 30 derece oluyor kapı pencere açık ama çocuğu rüzgar almayan yerde tutuyorum
tebrik ederim canım gözünüz aydın olsun. Uzun giydirmene gerek yok canım , ben doğduğu günden beri tek kısa kollu zıbın giydiriyorum altı da çıplak sade çorap var. 20-22 derece buralar, Hatta doktor Evde sırf bez ile kalsın dedi , vücudu gün ışığı alsın dedi.

Bide hava çok sıcak ne kadar süre uzun giydirmeli acaba evin içi 30 derece oluyor kapı pencere açık ama çocuğu rüzgar almayan yerde tutuyorum
Benim bebeğim 42 günlük falan ama hala kısa kolluya geçemedik. Altını değiştirirken ve alt alırken 2-3 kez hapşırıyo. Bende korkuyorum kısa kola geçmeye. Dışarda bakıyorum bizim kadar bebekler bi çıt çıtlı badiyle geziyo. Ne yapsam bilemiyorum hasta olucak diye korkuyorum ...

Calisan anneler, toplu analik dogum paraniz yatti mi? Tahminen ne zaman yatar acaba? Ben bekliyorum hala, sgk'ya mı gitsem diyorum.

Henüz yatmadı eşim gitti bugün sgk ya. Muhasebe hala raporu girmemiş benim için. Sanırım 1 ay sonra yı bulmamışdı doğum öncesi. Doğum sonrası da izniniz bitince yatıyordu hatırladığım kadarıyla 30 Eylül benim izin bitişi

Benim bebeğim 42 günlük falan ama hala kısa kolluya geçemedik. Altını değiştirirken ve alt alırken 2-3 kez hapşırıyo. Bende korkuyorum kısa kola geçmeye. Dışarda bakıyorum bizim kadar bebekler bi çıt çıtlı badiyle geziyo. Ne yapsam bilemiyorum hasta olucak diye korkuyorum ...
Hapşurma için korkmayınız ilk bebeğim kışın oldu hapşurunca sormuştum doktora bebekler hapşurur ve hıçkırır bunlar hastalık belirtisi değil demişti. Ben de iç zıbın üzerine uzun kollu alta patik li üzerine Bi de çorap giydiriyor um. Müslin kundğa sarıyorum uyurken.

Senin giydiğinin Bi fazlası demişti doktor

Benimki de hemen hapşırıyor elleri ayakları buz kesiyor daha 2 haftalık kayınvalide de habire çok sıcak soy bunu deyip duruyor bende şaşırdım

Doğumdan önce ,ben 3hafta evde kaldım bebeğim 40haftalik doğdu .3haftalik rapor param ve 149 TL süt param yattı.ben e devletten IBAN numaramı girmiştim direkt maaş hesabıma yattı.kalan 13haftalik rapor param izinlerin bittiğinde yatacakmis çocuk parası da ozaman postaneden alacakmisim

Doğumdan önce ,ben 3hafta evde kaldım bebeğim 40haftalik doğdu .3haftalik rapor param ve 149 TL süt param yattı.ben e devletten IBAN numaramı girmiştim direkt maaş hesabıma yattı.kalan 13haftalik rapor param izinlerin bittiğinde yatacakmis çocuk parası da ozaman postaneden alacakmisim
Benim ziraat bankası hesabım vardı hiç sormadan ona yatırmışlardı. Çocuk parasını PTT den almıştık sanırım

Benim 25 gün oldu doğum yaptığım. 3-4 gün öncesine kadar iyiydim. Oğlumun gaz sancıları başladı. Göğsüme yatınca sakinleşiyor. Öyle olunca da alt bölgeye baskı oluyor. Anlayacağın tekrar başa döndüm. 8-10 günlük sezaryenli gibiyim yine.
ayniyiz desene kuzum ayni bende oleyim allahim yardimcimiz olsun

Henüz yatmadı eşim gitti bugün sgk ya. Muhasebe hala raporu girmemiş benim için. Sanırım 1 ay sonra yı bulmamışdı doğum öncesi. Doğum sonrası da izniniz bitince yatıyordu hatırladığım kadarıyla 30 Eylül benim izin bitişi
Ama benim dogum oncesi param da gorunmuyor :( sanirim sgk'ya gitmem gerekecek.

Devletin verdiği d vitamin i mi yoksa Başka mı aldın canım paraben varmış ya onların verdiğinde
Doktorun yazdığını aldım canım devit 3
tebrik ederim canım gözünüz aydın olsun. Uzun giydirmene gerek yok canım , ben doğduğu günden beri tek kısa kollu zıbın giydiriyorum altı da çıplak sade çorap var. 20-22 derece buralar, Hatta doktor Evde sırf bez ile kalsın dedi , vücudu gün ışığı alsın dedi.
Gelde anneme anlat yaprak kıpırdasa yel alır diyor. Atlet üzeri tulum giydiriyoruz birde uyurken penye battaniye örtüyordu müsline zor ikna ettim

Back
X