• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bebeğinin gözlerinin rengi lacivert olan varmı acaba sonra hangi Renge döner benim koyu kahve eşimin ela göz rengi eşimin ailesinde mavi ve renkli gözlü çok
Benim gözlerim ela eşimin kahverengi ailelerimizde renkli gözlüde var 1.dereceden ama bebeğim doğduğunda gri gibiydi şimdi kahverengi olmaya başladı :)

Bebeğinin gözlerinin rengi lacivert olan varmı acaba sonra hangi Renge döner benim koyu kahve eşimin ela göz rengi eşimin ailesinde mavi ve renkli gözlü çok
Benim ilk oğlumun lacivertti aonra kahverengi oldu şimdiki oğlumun mavi çok belli olutor eşer mavi olacaksa, lacivert olunca kahveye dönüyor benim de eşim mavi gözlü

Herkese merhabalar kizlar. Kızım gündüz iki saatte bir kalkip emiyor cok güzel sütüm yetiyor ama gece sabah 6ya kadar uyumuyor sürekli meme istiyor bu yüzden yetmiyor ve memede hiçbisey kalmiyor mama veriyorum şırıngayla parmagimi emzirerek ama agzindan cikariyor hepsini istemiyor. Napicam neden gece sütüm olmuyor böyle olan varmi neler denediniz Hoppa
Gece güzel uyuyamazsan, dinlenemezsen sürekli bebek de memendeyse süt işi zor canım sana tavsiyem bazı geceler mama verebilirsin böylelikle bebek doyar uyur sen de dinlenirsin sütün de olur

Bebeğimin kakası hep köpük köpük oluyor kızlar böylr olan var mı sadece anne süti alıyor ama hep köpürerek okuyor kakası genelde ben altınk açıyorum o şekilde yapıyor o yüzden görüyorum

Bebeğimin kakası hep köpük köpük oluyor kızlar böylr olan var mı sadece anne süti alıyor ama hep köpürerek okuyor kakası genelde ben altınk açıyorum o şekilde yapıyor o yüzden görüyorum
Senin yeyip içtiklerinden oluyordur canım sütle ona da geçiyor bende mesela Mısır yeyince afedersin ishal gibi oluyorum hemen oğlumun da öyle oluyor kakası

Ablam hamileyken de boyatti.
Emzirirken de boyatti
Bende aslında emzirirken boyattim ilk gebeligimde inan hatırlamıyorum ne zaman boyattim tam hatirlamiyorum

Gece güzel uyuyamazsan, dinlenemezsen sürekli bebek de memendeyse süt işi zor canım sana tavsiyem bazı geceler mama verebilirsin böylelikle bebek doyar uyur sen de dinlenirsin sütün de olur
Evet cok zor oluyor canim mama veriyorum yemiyor agzindan cikariyor sanirim sute alistigi icin yemek istemiyor

B
Benim bebeğimide öyle cocuk doktoru bu hafta muayenede etti.kakasida gayet iyi normal kıvamı rengi dedi gayet iyi dedi:))

Normal doğum yaptım, doğum sonrası ayaklarım davul gibi oldu, görünüşümde hiç doğum yapmamış gibi. Benim gibi olan barmı? normal mi

Hamileyken catı kemik agrım vardı dogum yaptım neredeyse 20 gün olacak hala var bu durum olur mu gecici mi yoksa bir soruna mı işaret acaba

Kızlar fırsat bulamıyorum pek girmeye 22 hazirandan sonra doğum yapan arkadaşları listeye ekleyememişim. Takip te edemedim herkesin gözü aydınn bana yazarsanız tarihleri ekleyim müsait olduğumda :KK28::KK15:

Bende hiç fırsat bulamadım 2 çocuk zormus cidden bende 6 haziran da prensesim ervaya kavuştum çok şükür canim:anne:

Kızlar nasıl.gidiyor ?

Ya ben Bursada yaşıyorum burada aşırı sıcak var bebeği.nasil giydirecegimi şaşırdım.. uzun kollu giydiysem çok.tekriyor zihinla bırakıyorum hapşırıyor bilemedim..

@Kizilcik123 benim bebek de maalesef bana kök söktürüyor canim. Okuyunca benzer şeyler gördüm. Emerek uyuyum diyor. Kendinin birakmasini bekliyorum. İnan otur otur oturma kemiklerim ağrıdı. Popom düzleşti resmen:KK48: gaz icin artik direk yatirmiyorum. Dik sekilde tutup cikarmasini bekliyorum. Ama oyle de olunca uyanıyor. O kadar uykuya dalma boşa oluyor. Yeniden sil baştan goguste uyuma çabası oluyor. Bazen direk yatirayim diyorum. Oyle de olunca 5.dk sonra mizirdiyor. Ya da gazı birikiyor.

Sarılık var diye 2 saatte bir kaldiriyorum.cok şükür azalmis ama 10.7ydi en son. Artik uyandirmasam mi kendi haline mi biraksam? :KK43: bu seferde Allah korusun yukselir diye korkuyorum

B
@Kizilcik123 benim bebek de maalesef bana kök söktürüyor canim. Okuyunca benzer şeyler gördüm. Emerek uyuyum diyor. Kendinin birakmasini bekliyorum. İnan otur otur oturma kemiklerim ağrıdı. Popom düzleşti resmen:KK48: gaz icin artik direk yatirmiyorum. Dik sekilde tutup cikarmasini bekliyorum. Ama oyle de olunca uyanıyor. O kadar uykuya dalma boşa oluyor. Yeniden sil baştan goguste uyuma çabası oluyor. Bazen direk yatirayim diyorum. Oyle de olunca 5.dk sonra mizirdiyor. Ya da gazı birikiyor.

Sarılık var diye 2 saatte bir kaldiriyorum.cok şükür azalmis ama 10.7ydi en son. Artik uyandirmasam mi kendi haline mi biraksam? :KK43: bu seferde Allah korusun yukselir diye korkuyorum

Canım ne kadarlik oldu bebek.

40i çıkana kadar geceleri en geç 2 saatte 1 gündüzleri de 1.5 saatte 1 emzirmek gerekiyor .

Selam kızlar, herkese iyi hafta sonları:) bebekleriniz emdikten sonra hickiriyor mu ? Benim kız emiyor, gazı alınıyor tam uykuya dalmışken hıçkırık tutuyor :rolleyes: kendi geçsin diyorum ama olmuyor kıyamıyorum ziplatiyor yerinden valla , ben de tekrar emziriyorum bu sefer tekrar aynı döngü . Emme, gaz yatırma faslı :KK57:

Merhaba annisler:)) bebek deterjani tercihiniz neler oldu acaba? Dalan roxy öneriyorlar genelde.sivi deterjanlarin leke cikarmadigina dair sikayetler var.sizler neler aldiniz?

Birde süt sagma makinesi almayi düşünüyorum.sizce tekli mi alsam daha iyi olur ciftli mi? Tecrubeli annelerden yardim istiyorum :))

Benim bebeğim de öyle emerek uyumak istiyor emzirme süresi bir saati bulabiliyor sonra gaz-hıçkırık geçirme seansı derken dinlenme ve yemek yemeye az fırsat buluyorum. Ayşe önerin YouTube 'da bebeklere gaz masajı videosu var yararlı olabilir bir de sarılık için evde güneş gelen pencenin önünde bir süre güneşlendirilmesi de yararlı oluyormuş.

Back
X