• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar peki adet gören oldu mu? Biz 67 günlük olduk paşamla. Acaba adet ne zaman olacağız. Emzirdigimiz için geç oluyormuşuz. 1 yıl kadar olmayan olabiliyormus
Bizde 77 günlük olduk canım bende adet olmadım emzirdiğimiz için geç adet olurmuşuz herkes öyle söylüyor

Kızlar peki adet gören oldu mu? Biz 67 günlük olduk paşamla. Acaba adet ne zaman olacağız. Emzirdigimiz için geç oluyormuşuz. 1 yıl kadar olmayan olabiliyormus
Acaba sütü az gelenler de öyle mi olur, benim adetlerim cok sancılı geçtinden hiç istemiyorum

Kızlar oyun halısı arayanınız var ise Sozzy mutlu bebek oyun halısını öneririm halısı kalın diğer oyun halılarına göre bebeğimin direk dikkatini çekti

Selam kizlar nasilsiniz.biz aglak bebegimi bikac kez doktora götürdük.en son idrarinda enfeksiyon cikti hem de baya fazla.ben fark etmstim idrar yaparken zorlandigini ama doktor onemsemedi ve tahlil yaptirmamisti.oteki doktor hem kaka hem idrara bakti ve enfeksiyon sebebiyle antibiyotik kullandik bi hafta sonrasinda tekrar tahlil ve sonuc temiz bebegim daha az agliyor sukurler olsun.ve o nurse harveyler sablar ise yaramadi sadece duzenli sekilde zincoya geri donus yaptim gunde uc kez veriyorum.bi kezde biogaia olmazsa olmazim.cok sukur bebegim artk daha güleç ve gazini gaha rahat cikariyor.saatlerce ikinmalari azaldi bin şükür:)) kizlar doktor her gittigimde kullandigim d vitamini devletin verdigi mi diye sordu huzurlugunu anlatinca.hayir ozel aldk diyince bisi demedi.sanrm devletn verdiginin yan etkileri var baska bi dvit alin bence
Ben bebegimle surekli geziyorum evde de agliyor naslsa diye basladm gezmeye ablamlar evde durdurmuyor zaten bizi.inanin temiz acik hava daha iyi geliyor emzirme onlugumle emziriyorum cok durmazsa.avmlerde daha iyi uyuyor beyaz gürültü meselesi bebislere ilac gibi geliyor
Ben dun kadin doguma gittm genel kontrol amaci ile ve adet olmadim henuz.olmamam normal ama dikkat etmemiz gerekiyorms adet olmamam yumurtlama olmuyor demek degl tabi.bi bucuk yil adet olmayanlar varms emzirdigi surece yani
Son olaraaak ben dogum oncesi kiloma yaklastim bikac kilo kaldi ama hafiften sarkik gobegim var eskiden sifirdi smdi bu durum sinirlerimi bozuyor napsak da eritsek bu gobegi??onerisi olan

Selam kizlar nasilsiniz.biz aglak bebegimi bikac kez doktora götürdük.en son idrarinda enfeksiyon cikti hem de baya fazla.ben fark etmstim idrar yaparken zorlandigini ama doktor onemsemedi ve tahlil yaptirmamisti.oteki doktor hem kaka hem idrara bakti ve enfeksiyon sebebiyle antibiyotik kullandik bi hafta sonrasinda tekrar tahlil ve sonuc temiz bebegim daha az agliyor sukurler olsun.ve o nurse harveyler sablar ise yaramadi sadece duzenli sekilde zincoya geri donus yaptim gunde uc kez veriyorum.bi kezde biogaia olmazsa olmazim.cok sukur bebegim artk daha güleç ve gazini gaha rahat cikariyor.saatlerce ikinmalari azaldi bin şükür:)) kizlar doktor her gittigimde kullandigim d vitamini devletin verdigi mi diye sordu huzurlugunu anlatinca.hayir ozel aldk diyince bisi demedi.sanrm devletn verdiginin yan etkileri var baska bi dvit alin bence
Ben bebegimle surekli geziyorum evde de agliyor naslsa diye basladm gezmeye ablamlar evde durdurmuyor zaten bizi.inanin temiz acik hava daha iyi geliyor emzirme onlugumle emziriyorum cok durmazsa.avmlerde daha iyi uyuyor beyaz gürültü meselesi bebislere ilac gibi geliyor
Ben dun kadin doguma gittm genel kontrol amaci ile ve adet olmadim henuz.olmamam normal ama dikkat etmemiz gerekiyorms adet olmamam yumurtlama olmuyor demek degl tabi.bi bucuk yil adet olmayanlar varms emzirdigi surece yani
Son olaraaak ben dogum oncesi kiloma yaklastim bikac kilo kaldi ama hafiften sarkik gobegim var eskiden sifirdi smdi bu durum sinirlerimi bozuyor napsak da eritsek bu gobegi??onerisi olan
Canim bebeginin idrarini nasil aldilar sen poset mj bagladin asagidan? Kultur sonucuna mi baktilar acaba? Zincoyu kac damla kullaniyorsun bana doktor gunde bir kere 6 damla yazmiş da

Canim bebeginin idrarini nasil aldilar sen poset mj bagladin asagidan? Kultur sonucuna mi baktilar acaba? Zincoyu kac damla kullaniyorsun bana doktor gunde bir kere 6 damla yazmiş da

Bebegim kiz canim yapiskan bi poset taktilar.ilk gittigmzde bezi kapatip beklerken emzirdim cisini yapsin diye ama kaka da yapmis degistirmek zorunda kaldk poseti hijyenik olmak zorunda diye.ikinciyi taktigimzda kapatmadm altini idrarini yapmasi icin masaj yaptm karnina yapti.son gittimizde baya ugrastrdi beni ne emzirirken ne masajla yapti.yarim saatten fazla alti acik bekledk en sonunda yaptı valla cok yordu beni ugrastrdi.evet kulture baktilar
Zincoyu dort bes damla aklima geldkce veriyorum gunde ucu gecmiyor bu genelde.zincoyu uc gunde bitirenleri duyunca arttirdim bebegim rahatlasin diye siz doktoruniza sorun tabi

A aeengineer ne durumdasınız canım damla işe yaradımı
Dün ilk denemede 5 ml verdim, 1-2 saat uyumuştu.. Hemen olmasa da uyandıktan sonra gazını çıkardı.. Gece de 4 saatte bir 2.5 ml verdim.. Sabah 4te gene ıkınmaya başladı, anlayamadım.. Bugün de ıkındı.. Dedim miktarı azalttım diye mi acaba? 6 kez 5 ml de çok fazla.. Tabi bunun yanında metsil de vermek durumunda kaldım.. Çünkü çok ıkınıyordu, bu damla için 4 saatin dolmasına 2 saat vardı..
Bizimkinin gazı çok başka bişey yaa..

Dün ilk denemede 5 ml verdim, 1-2 saat uyumuştu.. Hemen olmasa da uyandıktan sonra gazını çıkardı.. Gece de 4 saatte bir 2.5 ml verdim.. Sabah 4te gene ıkınmaya başladı, anlayamadım.. Bugün de ıkındı.. Dedim miktarı azalttım diye mi acaba? 6 kez 5 ml de çok fazla.. Tabi bunun yanında metsil de vermek durumunda kaldım.. Çünkü çok ıkınıyordu, bu damla için 4 saatin dolmasına 2 saat vardı..
Bizimkinin gazı çok başka bişey yaa..
Bence hepsi potansiyel gazman modundalar

Camim aynen verdim kilo vermeye de devam e diyorum INŞAALLAH kısa sürede tekrar 57 58i yakalarım:KK66: inan annemlerin yanındayım annem kız karedesim babam hatta erkek kardeşim bile yardımı oluyor olduğu halde cocuk hepimizi yorduğu için ben iki dakika oturmuyorum inan sabah 6dan itibaren aktifim oğluş rahat durmuyor yemek bilenem zor yiyorum o da fırsat bulabilirsem ama göbeğim hala istediğim kıvamda değil bir de çok çirkin sarkık sunuk kararmış halde bir de göbek fıtığı olmusum :/ omun icin genel cerraha gidecegim sarkik icin cildiyeye gitcem toparlayixi krem melhem oluyormus bskalm. Bol bol karpuz yemeye calisyorum ben de sut olmasi icin ya
Benimde yemek yemeğe fırsat bulmamam gerekiyor demekki :) Benimkide arıza ama demekki seninki kadar değil.Kız çocuk uykudan bile ağlayarak uyanıyor hani şöyle gülümsemek yok yani.Direkt gözler kapalı dudaklar aşağıda eti koparılmış gibi ağlıyor:) Üzüldüm ya niye olmuşki öyle inşallah hemen düzelirsin canım benim.Benimde karnım koyu renkte,bir süre sonra geçer diye düşünüyorum geçmezmiki? Erken değilmi ya toparlanmazmı kendi kendine zamanla karnımız acelen ne.Süt yapıyorsa kız bende yiyeyim bari karpuzu bir o kaldı yemediğim:))

Uzun ağlamalar, gaz sancıları, uykusuzluk şikayetleriyle doktora gittik, idrar ve gaita tetkikleri yapıldı temiz çıktı mama değişikliğine gidin dedi bir de probiyotik damlası verdi, aralarda kaynatılmış ılık su verin, kolik bebeğiniz var dedi size geçmiş olsun deyip gönderdi umarım bunlar işe yarar da o da biz de rahat ederiz. Bir de hep kucakta uyuyor dedim başta yanlış yapmışsınız ona alışmış öyle gider dedi, halbuki okuduğum kitaplarda ilk aylarda bebekler kucağa alışmazmış bu onların bir çeşit ihtiyaçlarmış kucağa alıştırma konusu tartışmaya açık konu sanırım

Back
X