Teşekkür ederim canım.. İnşallah işe yarar.. Çünkü bıktım gazdan, çocuk gözlerimin önünde morarıyor ıkınmaktan. Doğum yaparken ıkınmak zor gelmişti bana, şimdi diyorum keşke onun yerine ben ıkınsam
Amin canım inşallah.. Bir emzirme koçu da sütten gaz geçmez demişti.. O kadar bıktım li gazdan anlatamam.. Çocuk en fazla 10 dk ıkınmıyor geri zamanlar hep ıkınma modunda, hep eşleri bacakları huzursuz
Bende aynı şekildeyim canım.. Normalde 4'te kalkardık iki gündür 3'te kalkıyoruz, yoğun sancı ile.. Bu saatte kalktıktan sonra akşam 6-7'ye kadar en fazla 20-30 dk uyur.. Hep uyanık.. Akşam 6-7'de uyuyunca 10 gibi kalkar.. O saat anca benim yatış saatim derken, o uyanıyor.. Gece 10'dan sonra mız mızlanır, ıkınır, sürekli ses çıkarır ve bu saatten sonra uyumaz.. Bebeği uyuyan ve dinlenen anneler şanslılar cidden.. Ne iş yapabiliyorum, ne kendime vakit ayırabiliyorum.. Annem olmasa ya pislikten ya açlıktan ölürdüm herhalde.. Paşa uyanık olduğu zamanlarda hep gezmek istiyor, kucağımda otursam bile ağlıyor.. Çok yoruldum artık..
Ay canım ya hem sünnet hem ikinci ay aşısı derken, paşaya ağır gelmiştir.. Bizde de aynı sizinki gibi olacak.. Önce sünnet sonra aşı.. İnşallah ateşi çıkmaz..
Bende onların D vitaminini kullanmıyorum ama gaz yaptığı için düzenli kullanamadım.. Bir gün verdim iki gün vermedim.. Toplasan 10 gün vermişimdir anca.. Bu devlette onu veriyoruz bunu veriyoruz der, altından bir ton sorun çıkar zaten.. Adam gibi sağlıkçı yok sanki, bir araya gelip doğru inceleme yapıp karar veremiyorlar